amin Rabbişm ne kimseyi muhtaç etsin ne de dermansız dert versin..Allah size gani gani sağlık versin...Ben hicbirine bakmadigim icin bilemem o
kismi ne ilac kullaniyorum nede boyle seyler Allah kimseyi muhtac etmesin zaten
Amin site olayinda da alismak ilk gunler zoroldu da buradan baska yere de kanim isinmadi diye birakamadim :)amin Rabbişm ne kimseyi muhtaç etsin ne de dermansız dert versin..Allah size gani gani sağlık versin...
işim bilgisayarla çok zorlanamdım ama başka bir sitenin birebir kopyası olduğunu farkedince şaşırdım..benim gebelik sıkıntılarım olduğu için orayıda takip ediyorum ama burda aktifim..Amin site olayinda da alismak ilk gunler zoroldu da buradan baska yere de kanim isinmadi diye birakamadim :)
Bende biliyirum pc kullanmayi duzenine sinir olmustum ondan bahsediyorumişim bilgisayarla çok zorlanamdım ama başka bir sitenin birebir kopyası olduğunu farkedince şaşırdım..benim gebelik sıkıntılarım olduğu için orayıda takip ediyorum ama burda aktifim..
sizi yermek adına söylemedim memurum işim yani branşım bilgisayarla alakalı...Bende biliyirum pc kullanmayi duzenine sinir olmustum ondan bahsediyorumtelden girince bu duzen daha rahat oldu ama ondan alistim
Allah bol kazanclar versinsizi yermek adına söylemedim memurum işim yani branşım bilgisayarla alakalı...
Banlıyken aldattın mı bizibu arada bizim site melekler mekanını kopyası olmuş resmen yeni farkettim..birebir aynısı siteyi kim düzenledi bilmiyorum gerçi..bir tek girişteki genel chat sayfası yok
nasıl kullanıyosun ve kullandıktan sonraki değişimleri söyler misin yani aç karnına mı su niyetine hep bu su mu yoksa 4 lt karbonatlı suyun yanında bir iki litre sade su da kullanıyor musun canım.
Bende karbonatlı su içerim, sabah işe giderken pet şişeye doldurup gidiyorum, arabamın torpidosunda bile karbonat bulundururum.
Son 2 yıldır annem ve ben surekli boyle yapıyoruz, bazen limonda katıyoruz, sabahları ılık iciyoruz, dişlerimizide karbonatla fırcalıyoruz.
Annem tuvalete 3 güne bir cıkardı, ondada yarım saat oturur anca yapabilirdi, simdi düzenli, 2 yıl önce 68 kiloydu, simdi 60 oldu.
Yalnız bu bahsettiğim ingiliz karbonatı, bu arada babamda tiroid kanseri riski vardı, ingiliz karbonatı onermisler, bunu önerende yine ingiliz bir doktor.
Banlıyken aldattın mı bizi:)
Uyarı almıştın sadece o arada naptında banlanmaya gitti, Rahat durmadın demi, gergindin zaten :)olur mu öyle şey...fakat burda ki banlanma sebeplerim artık beni tahrik etmeye başladı yalan değil..diğer site daha çok gebelik üzerine burdaki ambiyansı yakalamaya imkan yok yani
yoo uyarıdan sonra hiçbir şekilde yorum yapmadım zoruma giden ben banlanırken beni tahrik eden kişiye sadece uyarı gitmesiydi ki küfür hakaret içerikli cümle kurmadım hepsi sınırlar dahilindeydi sözlerimin..bundan sonrası yok işte..normal yorumları bile seçerek atarım artık..diğer topiklere giriyorum bdv den uzak duruyorum..Uyarı almıştın sadece o arada naptında banlanmaya gitti, Rahat durmadın demi, gergindin zaten :)
:) Haklısın valla bazen öyle şeyler yazılıyor ki yazıp yazıp siliyorum. Bildiğin damara basılıyor. Müdahale edince de cezayı sen yiyorsun. Her nekadar cezadan korkarak sussamda, edepli edebinden susarı oynuyorum :)yoo uyarıdan sonra hiçbir şekilde yorum yapmadım zoruma giden ben banlanırken beni tahrik eden kişiye sadece uyarı gitmesiydi ki küfür hakaret içerikli cümle kurmadım hepsi sınırlar dahilindeydi sözlerimin..bundan sonrası yok işte..normal yorumları bile seçerek atarım artık..diğer topiklere giriyorum bdv den uzak duruyorum..
radikal değişiklikler yapıyorum artık edepli olacağım demekki:) Haklısın valla bazen öyle şeyler yazılıyor ki yazıp yazıp siliyorum. Bildiğin damara basılıyor. Müdahale edince de cezayı sen yiyorsun. Her nekadar cezadan korkarak sussamda, edepli edebinden susarı oynuyorum :)
Bu arada benim başlamadan önce baktığım kaynaklardan anladığım kadarıyla bağırsaklarda yıllarca yediğimiz içtiğimiz şeylerden asitler birikiyor ve bunları alkali olan maddeler çözüyor. Alkali su da bunlardan biri. Karbonat da suyu alkali yapan şeylerden biri. O yüzden de kullanmaya başlayınca direkt tuvalete gitme sayısı artıyor. Elbette herşeyin fazlası zarar ama vücudumu zararlı maddelerden temizleyecekse ben en azından yılda birkaç ay kullanmakta fayda görüyorum. Duyar duymaz başlamış değilim, bi hayli okudum, dinledim.
Siz ya da anneniz "karbonatlı su içmekten kaynaklı" bir sorun yaşamadınız o zaman? Aramızda en uzun süreli kullanan sizsiniz, o yüzden merak ettim...
sitede çok aktif biriyim bilenler bilir beni son zamanlardaki site içerisindeki kişilerin varlığı ve yaşadığım durumlar ve bana karşı tutumlar sebebi ile artık fazla yorum yapmamaya karar verdiğim şu günlerde merak ettiğim bir konuyla ilgili araştırma yapma yoluna girdim..
editörlerden ricam konuyu taşımayın lütfen çünkü sadece diyet için değil binbir derde deva olduğunu öğrendiğim bir konu hakkında bilgi almalıyım..
eğer ki alacağım cevaplar beni tatmin ederse ben dahil tüm sülalem hatta çevremdeki herkesi yeni bir yaşam tarzına yönlendirmeyi planlıyorum..(hatta memuriyetimi bırakıp yaşam koçluğuna dahi soyunabilirim ama etkisini kendimde de görmem gerekiyor)
sitede soracağım konuyu tecrübe etmiş arkadaşlar muhakka vardır..konular açılmış ama hep deniyorum başladım deneyeceğim yorumları dışına çıkılmamış..şimdi test etmiş onaylamış üyeler sorum sizlere
KARBONATLI SU KULLANDIKTAN SONRA NE GİBİ DEĞİŞİMLER YAŞADINIZ..YAŞADIĞINIZ DENEYİMLER KAÇAR GÜNLÜK KULLANIMLARIN SONUÇLALRI..
hastalıkalrından kurtulanlar kaç günde iyileşme sağladı...sivilcelerinden kurtulanlar...zayıflayanlar..çevresinde kanseri yenenler.....iltihaplarından enfeksiyonlarından virüslerinden kurtulanlar..zindelik kazanıp fibromiyaljilerinden kurtulanlar...migreninden kurtulanlar ve tansiyon hastalığı ile şeker hastalığını sonlandıranlar...daha bir çok konuda yararlarını okudum..
İKİ GÜNDÜR KULLANIYORUM VE ŞİŞ OLAN MİDEM RAHATLADI BİRAZ ÇOK TuVALETE ÇIKAR OLDUM.. rahatsızlıklarımı liste liste yazmıştım daha önce eğer konu kapanmazsa ya da taşınmazsa gün gün kullanıp notlar alıp her hafta ne gibi etkilerini gördüğümü paylaşacağım..
şu an en kapsamlı araştırmayı Kemal Milar isimli bir astrolog bilgisayar programcısı ve araştırmacı bir kişi yapmış..
Merhaba evet hamile kalana kadar karbonatlı su kullandım kendimde gözlediklerim sebebi bilinmeksizin yüksek olan sedimantasyon değerimi alt ve ast değerlerimi idrarda gorulen kan (blood) değerlerinin referans sınırlarına duşmesi..bunu karbonatlı su mu yaptı bilemem ama başka bir şey kullanmafım..hamileliğimin başından beri kullanmıyorum ve idrarımın ph ı duşmuş asidik olmuş bu sebeple mantarım baya bir arttı.Merhabaparkbyull ,
Konuyu açalı 1 yıl olmuş neredeyse. Fazla yorum gelmese de araştırmaya ve kullanmaya devam ettiğini düşünüyorum.
Karbonatlı su kullanımı hakkında nasıl sonuçlar gözlemledin ? Kişisel deneyimin nedir ?
Merhaba evet hamile kalana kadar karbonatlı su kullandım kendimde gözlediklerim sebebi bilinmeksizin yüksek olan sedimantasyon değerimi alt ve ast değerlerimi idrarda gorulen kan (blood) değerlerinin referans sınırlarına duşmesi..bunu karbonatlı su mu yaptı bilemem ama başka bir şey kullanmafım..hamileliğimin başından beri kullanmıyorum ve idrarımın ph ı duşmuş asidik olmuş bu sebeple mantarım baya bir arttı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?