Araştırmama yardım eder misiniz?

bu arada bizim site melekler mekanını kopyası olmuş resmen yeni farkettim..birebir aynısı siteyi kim düzenledi bilmiyorum gerçi..bir tek girişteki genel chat sayfası yok

amin Rabbişm ne kimseyi muhtaç etsin ne de dermansız dert versin..Allah size gani gani sağlık versin...
Amin site olayinda da alismak ilk gunler zoroldu da buradan baska yere de kanim isinmadi diye birakamadim :)

Amin site olayinda da alismak ilk gunler zoroldu da buradan baska yere de kanim isinmadi diye birakamadim :)
işim bilgisayarla çok zorlanamdım ama başka bir sitenin birebir kopyası olduğunu farkedince şaşırdım..benim gebelik sıkıntılarım olduğu için orayıda takip ediyorum ama burda aktifim..

işim bilgisayarla çok zorlanamdım ama başka bir sitenin birebir kopyası olduğunu farkedince şaşırdım..benim gebelik sıkıntılarım olduğu için orayıda takip ediyorum ama burda aktifim..
Bende biliyirum pc kullanmayi duzenine sinir olmustum ondan bahsediyorum telden girince bu duzen daha rahat oldu ama ondan alistim

Çok inanmıyorum ben böyle şeylere. Çocukluğumdan beri dönem dönem belli ürünleri mucize diye ön plana çıkarırlar. Bir dönem keten tohumu vardı böyle her derde deva, mucize bitki diye reklamı yapılan kolesterolü düşürmek yerine yükselttiği ortaya çıktı. Sabahları limonlu su dendi, birsürü insan kansızlıkla boğuşmaya başladı. Sırf bu limonlu su yüzünden kan kaseri olan bir tanıdığım var. Bol su için deniliyor diye kuzenim günde 4 litre içince su zehirlenmesinden hastanelik oldu. Bünyesi kaldırmamış. Hiç bir şey her şeye iyi gelmez. Bu arada damacana su kullanıyorsanız iyi markalarda ph zaten 7'nin üzerindedir. Benimki 7.4 mesela. Bu suya karbonat katmak ne kadar mantıklı olur ki?

nasıl kullanıyosun ve kullandıktan sonraki değişimleri söyler misin yani aç karnına mı su niyetine hep bu su mu yoksa 4 lt karbonatlı suyun yanında bir iki litre sade su da kullanıyor musun canım.

- Sabahları uyanınca aç karna 300 ml'lik 3 bardak (neredeyse 1 lt kadar)
- yemeklerden yarım saat önce içmeyi bırakıyorum, yemekten sonra 1 saat yine içmek yok, sonra devam... Aç, tok nasıl istersem...
- 1,5 lt suya 1 tatlı kaşığı karbonat koyuyorum.
- İlk 10 gün sadece karbonatlı su içtim, sonraları içim yandıkça normal su da içtim birkaç bardak. Ama 4 lt içtiğimde hepsi karbonatlıydı. Şu anda 2 lt kadar içiyorum. Fazlasını içebilirsem kâr...
- Değişim... dediğim gibi yediklerime dikkat ederek, günlük yarım saat kadar yürüyüş yaparak 4 kiloya yakın verdim şu ana kadar. Sağlık açısından farklı bir değişim hissetmem için daha fazla kullanmam gerekiyor olabilir. Bende öyle uçuk değişimler olmadı henüz ama vücudu temizlediğine inandım ben de. Gül Kaynak, Ayşegül Çoruhlu vb. kişileri bi hayli okudum, dinledim başlamadan önce...
- Kimisi hayatınızdan normal suyu çıkarın diyor, kimisi abartmayın. Kimisi ara vererek için diyor kimisi bırakmayın... Sağlıkla ilgili her konuda oldugu gibi bu konuda da fikirler çatışıyor. Ben de o yüzden belki haftaya biraz ara veririm. Emin olamadım.

Bu arada benim başlamadan önce baktığım kaynaklardan anladığım kadarıyla bağırsaklarda yıllarca yediğimiz içtiğimiz şeylerden asitler birikiyor ve bunları alkali olan maddeler çözüyor. Alkali su da bunlardan biri. Karbonat da suyu alkali yapan şeylerden biri. O yüzden de kullanmaya başlayınca direkt tuvalete gitme sayısı artıyor. Elbette herşeyin fazlası zarar ama vücudumu zararlı maddelerden temizleyecekse ben en azından yılda birkaç ay kullanmakta fayda görüyorum. Duyar duymaz başlamış değilim, bi hayli okudum, dinledim.

Siz ya da anneniz "karbonatlı su içmekten kaynaklı" bir sorun yaşamadınız o zaman? Aramızda en uzun süreli kullanan sizsiniz, o yüzden merak ettim...

olur mu öyle şey...fakat burda ki banlanma sebeplerim artık beni tahrik etmeye başladı yalan değil..diğer site daha çok gebelik üzerine burdaki ambiyansı yakalamaya imkan yok yani
Uyarı almıştın sadece o arada naptında banlanmaya gitti, Rahat durmadın demi, gergindin zaten :)

Uyarı almıştın sadece o arada naptında banlanmaya gitti, Rahat durmadın demi, gergindin zaten :)
yoo uyarıdan sonra hiçbir şekilde yorum yapmadım zoruma giden ben banlanırken beni tahrik eden kişiye sadece uyarı gitmesiydi ki küfür hakaret içerikli cümle kurmadım hepsi sınırlar dahilindeydi sözlerimin..bundan sonrası yok işte..normal yorumları bile seçerek atarım artık..diğer topiklere giriyorum bdv den uzak duruyorum..

:) Haklısın valla bazen öyle şeyler yazılıyor ki yazıp yazıp siliyorum. Bildiğin damara basılıyor. Müdahale edince de cezayı sen yiyorsun. Her nekadar cezadan korkarak sussamda, edepli edebinden susarı oynuyorum :)

radikal değişiklikler yapıyorum artık edepli olacağım demekki

Hayır hiç sorun yaşamadık, ama bazen 1 hafta arayla falan kullanıyoruz. Bir pet şişedeki suya 2 cay kasıgı katıyoruz karbonatı, bazende limon sıkıyoruz azıcık.

Merhaba parkbyull ,

Konuyu açalı 1 yıl olmuş neredeyse. Fazla yorum gelmese de araştırmaya ve kullanmaya devam ettiğini düşünüyorum.

Karbonatlı su kullanımı hakkında nasıl sonuçlar gözlemledin ? Kişisel deneyimin nedir ?

Merhaba evet hamile kalana kadar karbonatlı su kullandım kendimde gözlediklerim sebebi bilinmeksizin yüksek olan sedimantasyon değerimi alt ve ast değerlerimi idrarda gorulen kan (blood) değerlerinin referans sınırlarına duşmesi..bunu karbonatlı su mu yaptı bilemem ama başka bir şey kullanmafım..hamileliğimin başından beri kullanmıyorum ve idrarımın ph ı duşmuş asidik olmuş bu sebeple mantarım baya bir arttı.

Peki olumlu anlamda yaşadığınız bir değişiklik oldu mu ? Aile bireylerinizde sizin deneyimlerinize bağlı olarak deneyeceklerdi. Onlar denedi mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…