hoşbulduk canım
benim geniz akıntım kürtaj olduktan sonra rahimde ve göbekte iltihaplanma fibromiyalji derdi ve kilo var malesef en azından birine iyi gelse bile bana kafi
sigara bende de mevcut valla kullandığımdan beri tuvaletteyim ilk temizliğini bağırsak mide sisteminde yapıyor..denemekten zarar gelmez sanırım.İnşallah faydasını görürsün tatlım. Bende gözle görülür bir rahatsızlık yok ama sigara kullanıyorum, vücudu o kadar arındırıyorsa kullansam mı ki? Tuvalete çıkma sorunumda var, sen günde birkaç defaya çıktı diyorsun. Bilinen çok önemli sorunlar doğurmuyorsa bir süre denemeye değer gibi:)
sitede uzun yıllardır varım 2012 de nickimi değiştirerek yeni üyelik aldım..burda nasıl tartışmaya çekildiğini bilirim insanın..ki bu sebeple bir haftadır yoktum ..hemde haksızlığı tavan yapmış birinin kışkırtmaları sebebi ile..kulaklarım tıkalı gözlerim görmez artık tartışma konularını..ki yorumlarımda az meşhur değildir yani..Inşallah faydası olur hepinize
Tartışmaya girmede damarına basıolar gibime geldi diyorum ya toplum olarak değişiğiz .
Burda eniyi anladığım şey kadının düşmanı yine kadın.
evet bende eczaneden ingiliz karbonatı alıyorum canım..tiroit kanserlerinde ciddi iyileşmeler mevcut şöyle söyleyeyim şeker kanser hücresini besler ya karbonatta vücuda girdiği anda ciddi oranda tuza dönüşüyor ve tuzda kanserli hücreyi yok ediyor kanıtlanmış bu sebeple yüksek tansiyonu olan kişilerin uygun miktarda kullanması gerekiyor..Bende karbonatlı su içerim, sabah işe giderken pet şişeye doldurup gidiyorum, arabamın torpidosunda bile karbonat bulundururum.
Son 2 yıldır annem ve ben surekli boyle yapıyoruz, bazen limonda katıyoruz, sabahları ılık iciyoruz, dişlerimizide karbonatla fırcalıyoruz.
Annem tuvalete 3 güne bir cıkardı, ondada yarım saat oturur anca yapabilirdi, simdi düzenli, 2 yıl önce 68 kiloydu, simdi 60 oldu.
Yalnız bu bahsettiğim ingiliz karbonatı, bu arada babamda tiroid kanseri riski vardı, ingiliz karbonatı onermisler, bunu önerende yine ingiliz bir doktor.
Senin kullandığın karbonat hangisi peki? Günde ne kadar içiyorsun? Pek yemekle aram yok kahvaltı ve akşam yemeği aralarda mide boş yani, olumsuz sonuç doğururmu acaba, Birde Yemekten önce mi sonra mı içiyorsun? Ne çok soru sordum :)sigara bende de mevcut valla kullandığımdan beri tuvaletteyim ilk temizliğini bağırsak mide sisteminde yapıyor..denemekten zarar gelmez sanırım.
Doktorlarina sorsunlar bence karbonatli suyun bunyelerine yarari olurmuymusbabamda tansiyon ve şeker annemde migren baba tarafımda halalarımda hep şeker kilo ve kaynaklı krovk rahatsızlıklar var bende işe yararsa onlarında faydalanmasını istiyorum..illaki karşıt görüşler gelecek sebeplerini söylediklerinde yine biza yararı var araştırırız haklılık durumları söz konusu ise minnettar kalırız tabiki..ama ben hiçbir şekilde tartışmaya girmeyeceğim..
canım gastrit ve reflüm var benimde midem çok hassas..ingiliz karbonatı kullanıyorum ben ..eczaneden alıyorum3 lira fiyatı..kiloluklarıda 10 -14 lira arasında satılıyomuş..Senin kullandığın karbonat hangisi peki? Günde ne kadar içiyorsun? Pek yemekle aram yok kahvaltı ve akşam yemeği aralarda mide boş yani, olumsuz sonuç doğururmu acaba, Birde Yemekten önce mi sonra mı içiyorsun? Ne çok soru sordum :)
evet bende eczaneden ingiliz karbonatı alıyorum canım..tiroit kanserlerinde ciddi iyileşmeler mevcut şöyle söyleyeyim şeker kanser hücresini besler ya karbonatta vücuda girdiği anda ciddi oranda tuza dönüşüyor ve tuzda kanserli hücreyi yok ediyor kanıtlanmış bu sebeple yüksek tansiyonu olan kişilerin uygun miktarda kullanması gerekiyor..
Türk insanına özgü değil ama biz insanlar doğada bulunan şeyleri kullanmaktansa milyarlar harcayıp elimiz boş dönmeyi tercik ediyoruz..AHMET MARANKİ kozmik detoks kitabında ne diyor biliyor musun...sivrisineklerden rahatsız olduğumuzda bataklıkları ilaçlıyoruz sinekler ölüyor ama sonra geri geliyorlar oysaki bataklığı kurutsak sinekten eser kalmayacak..tıpta bu yöntemi seçmiş ilaçlar ve cerrahi ile geçici çözümler sağlıyorlar..oysaki ki kainat şifa ile dolu hemde köklü çözümlerle..ve yine en ağırı için söylüyoruz kanser 124 milyar dolarlık bir pi,yasaya sahipken asla çözümü ilan edilmeyecek..ve senin demeye çalıştığını anlıyorum ben bak burda herkes civanperçemi ile rhmini temizledi ben kullandım bu ay adetten kesildim daha yeni sökebildim sancıyla..her bünyede olay farklı..ama denemeden bilemeyiz değil miDoktorlarina sorsunlar bence karbonatli suyun bunyelerine yarari olurmuymus
yoksa zarari olurmuymus kullandiklari
ilaclar varsa yan etki yapabilir bunlari dusunmenden bahsediyorum ve yasam koclugu yapacagim dediginde akraba dışı birseyler dusundugun aklima geldi bitde dedigim gibi ben kendime yapmadigim seyi baskasina onermeyecegim icin boyle seyleri bende okuyorum yararli denilen bir yigin sey var ama kullanmiyorum o yuzden sana da kulak asma diyorum yoksa arastirsan karbonatli su disinda baska seyler kullanip iyilesenlerde olmustur ama herseyivdenemeye kalkarsan vucudun bunu kaldiramayabilir ve baskasindaki yan etki sende cikmayabilir yada farkli sekilde bir zararini vorursun diye uyariyorun
keçiboynuzunu bende kullandım canım arada esler verilmeli tabiki ama ben son 3 ayda yaşadığımı bilenler biliyor artık tıptan soğudum o dereceyim.Hoşgeldin Byull :)
Karbonat kullanımı konusunda çok bir bilgim yok, kulaktan dolma duyduğum şeyler, kesin bilgi olarak iddia edemem. Ancak sağlıklı yaşam konusunda elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Ve edindiğim en net bilgi hiç bir maddeyi sürekli kullanmamak. Mesela ısırgan türlü faydası ile bilinir, ancak annemin onkoloğu asla dedi. Yılda bir kez yemeğini yapın ve yiyin ama bunun dışında kullanmayın dedi, sebebi ise hücre yenilenmesini sağlarken kötü hücrelerinde yenilenmesini sağlıyor. Bu sadece bir örnek, araştırmalarım sonunda çok faydalı olup sürekli tüketibilen sadece keçiboynuzuna rastladım, özellikle sigara içenler için kürleri var. Pekmezini zaten sürekli kansızlığım için kullanıyordum ama son aylarda meyve gibi kurusunu tüketmeye başladım. Gördüğüm en büyük faydası tatlı krizlerine engel oluyor. Bunun dışında Solgar Omega 3 950 yi sürekli kullanıyorum, vücut direncimde gözle görülür bir değişiklik var. Karbonat sayende dikkatimi çekti ancak sürekli farenjit sorunum olduğundan zaten boğazımda ve yutak kısmında aşırı bir tahriş var, bunu tetikler mi bilmiyorum ama doktoruma soracağım.
okypete yapma lütfenkonunuzu ilgili bölüme taşıyorum.
bilginize
Evet daha denin dedigim gibi Allah herseyi bir sebepten yaratiyor ama insanlar kullanimi abartiyor yada yanlis kullaniyor bu kulaktan dogma seylere donusuyor ve burda birinin soyledigi birsey belki dogru ama bir 3. Yada 2. Kisiye gecene kadar farklilasiyor anlatma bicimi algilamada cok onemli bu yuzden tv de cikan kisiler her nekadar digru algilayana yarari varsa bir okadarda algilayamayip yanlis uygulayan insansda zarari varTürk insanına özgü değil ama biz insanlar doğada bulunan şeyleri kullanmaktansa milyarlar harcayıp elimiz boş dönmeyi tercik ediyoruz..AHMET MARANKİ kozmik detoks kitabında ne diyor biliyor musun...sivrisineklerden rahatsız olduğumuzda bataklıkları ilaçlıyoruz sinekler ölüyor ama sonra geri geliyorlar oysaki bataklığı kurutsak sinekten eser kalmayacak..tıpta bu yöntemi seçmiş ilaçlar ve cerrahi ile geçici çözümler sağlıyorlar..oysaki ki kainat şifa ile dolu hemde köklü çözümlerle..ve yine en ağırı için söylüyoruz kanser 124 milyar dolarlık bir pi,yasaya sahipken asla çözümü ilan edilmeyecek..ve senin demeye çalıştığını anlıyorum ben bak burda herkes civanperçemi ile rhmini temizledi ben kullandım bu ay adetten kesildim daha yeni sökebildim sancıyla..her bünyede olay farklı..ama denemeden bilemeyiz değil mi
sağlığa taşıdım. şimdi senin konunu ilgili alana taşımasam,diğer taşıdıklarıma haksızlık olur. sonrada özelden bu konuyu örnek verip neden taşımadın bunu derler.okypete yapma lütfensende biliyorsun ki yeterli yorumu alamam diyete mi sağlığa mı taşıdın bilmiyorum gerçi..
misal ibrahim saraçoğlundan bahsediyorsan ömrünü bu yola harcamış bir profesörden bahsediyorsundur ki yorumları %1 lik riske rağmen dosdoğrudur geri kalan şaklabanlarla zaten hareket etmiyorum ben..Evet daha denin dedigim gibi Allah herseyi bir sebepten yaratiyor ama insanlar kullanimi abartiyor yada yanlis kullaniyor bu kulaktan dogma seylere donusuyor ve burda birinin soyledigi birsey belki dogru ama bir 3. Yada 2. Kisiye gecene kadar farklilasiyor anlatma bicimi algilamada cok onemli bu yuzden tv de cikan kisiler her nekadar digru algilayana yarari varsa bir okadarda algilayamayip yanlis uygulayan insansda zarari var
yok hani belli bir hastalıktan bahsetmediğimiz için içine diyete girdiği için çok karma bir konu olduğu için bi yere oturtamadığımdan bdv de açtım ben..sağlığa taşıdım. şimdi senin konunu ilgili alana taşımasam,diğer taşıdıklarıma haksızlık olur. sonrada özelden bu konuyu örnek verip neden taşımadın bunu derler.
Gün içinde toplamda 1 litre mi kullanıyorsun sonuç olarak.c
canım gastrit ve reflüm var benimde midem çok hassas..ingiliz karbonatı kullanıyorum ben ..eczaneden alıyorum3 lira fiyatı..kiloluklarıda 10 -14 lira arasında satılıyomuş..
valla ben günde 3-4 litre su tüketiyorum dünden beri her şişeme çay kaşığını tam doldurmadan biraz az koyuyorum..Gün içinde toplamda 1 litre mi kullanıyorsun sonuç olarak.
Ben hicbirine bakmadigim icin bilemem omisal ibrahim saraçoğlundan bahsediyorsan ömrünü bu yola harcamış bir profesörden bahsediyorsundur ki yorumları %1 lik riske rağmen dosdoğrudur geri kalan şaklabanlarla zaten hareket etmiyorum ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?