Araştırmama yardım eder misiniz?

Daha önce hic duymamistim gercekten cok ilginc sadece karbonat li sumu yapiyomus bunlari belki yarari vardır ama sanki hastaliklardan korurmu bilemedim
kemal milar yaz en sağlam araştırma ve yorumlar bu kişinin facebook sayfasında..ben orda okudum da bu konuyu açtım zaten..

ayşegül çoruhlu alkali diyet o öneriyor mesela. karbonat amacı asiditeyi önlemek.asıl olay asidik yiyeceklerden kaçınmak.yoksa sabah akşam karbonat içsen önemi yok ki. örn özellikle şeker,karbonhidrat içinde katkı maddesi olan şeyler bunlari yemezseniz zaten çoğu sorununuz çözülür diye düşünüyorum.en azından ben çok fayda gördüm.

Kronik hastaliklardan kurtulma evet % kac kurtulan olmus sadece bu yontemle mi
kurtulmuslar yoksa psikolojik olarak iyilesmedeki etki vs bunlari burda arastiriyorsun nekadar dogru bilmem ama onu yoneticiler bilir sonucta burdaki insanlardan aldigin bilgiler ile ne yapmaya calistigin konusunu cozemedim hic birsey bilmiyorsan film de mi izlemiyorsun boyke konular denekler belli sartlar altinda yapilir ve kanser vsgibi hastaliklara cozum bulmak icin gerekli calismalari bosuna yapmiyolar sanirim sonucta 3 liralik birsey insanlari iyilestirseydi bilim adamlari neden boyle birsey varken calisma yapsinlar bana cok basit hatta ise yaramayacak bir arastrma yapiyorsun gibi geliyor arastirma burda yapilmaz git biraz film izle ogren az da olsa nasil yapman gerektigini bunun icin yeterli alan ve techizat bulman lazim sen olayi cok baside indirgemissin 2-3 yerden kisiden duyup gidip bunu butun millete sunu kullanin bunu kullanin diyen tv deki yasambkoclarina doneceksin heralde ki benne ilac kullaniyorum ne ddeyasam koclarinin yapin dedigi seyleri zaten yapanlarin % kaci memnundur bilinmez

üslubun tartışmaya açık ama hiç piyon olamayacağım kusura bakma..araştırma yapıyosam bilimsel makale hazırlamayacağım ,kendim kullanıyorum daha ciddiyetle kullanıp faydasını görürsem ailemde kronik rahatsızlığı olanlarıda teşvik edeceğim..ben kullanıpta yararını zararını görenlerin yorumlarını bekliyorum,sana yazma buraya deme gibi bir lüksüm yok ama fikrin yoksa bence beyanda etmemelisin..benim fikrim yok fikir alıyorum burda.bu arada üne şana şöhrete ihtiyacım yok kendime ve çevreme yetebileyim yeter..hepsini geçtim kendi dertlerime deva bulayım yeter.

Bir ara bende merak etmistim arqstirmistim. Karbonati zten oldukça severim. Kötü koku önleme, temizlikte de ooldukca başarılı. Yalniz bende sadece karbonatli su ile vücudun ph dengesini duzenleyebilcegimizi sanmiyorum. Bi yandan seker ve hazir islenmis gidalar tuketirken, kendi basina bir karbonattan ne umabiliriz? Vucudumuza her an asidik gidalar aliyoruz. Uzun vadede kullanimi hakkinda da bilimsel araştırma yoksa bence tedbirli olmanizda yarar vardir.
Hayatimizdan cikaramiyoruz o halde mumkun oldugunca az hazir gida ve seker, dolayisiyla vucudumuza aldigimizda sekere dönüşen gidalari az tuketmeye özen gosterirsek daha faydali olacaktir.

16 gün oldu ben de karbonatlı su içmeye başlayalı. İlk 10 gün 3 veya 4 lt karbonatlı su içiyordum, detoks için yumurta, süt, peynir, tavuk da yemedim daha çok meyve ve sebze... Çay, kahve ve hiçbir paket içecek yok. 4x4'lük bir detoks yaptım diyemem ama ilk tepki bağırsaklardan geliyor, afedersiniz 3-4 günümü ishal olarak geçirdim. Şimdi normale döndü ve ilk 10 günden sonra peynir, yumurta vb yemeye başladım. Suyu 2 litreye düşürdüm. Şu ana kadar 3.7 kilo verdim. Arada bir çok susadığımda normal soğuk su içiyorum. Belki 20 gün olunca bir hafta kadar normal su içerim ara vermek adına ama faydalı olduğunu düşünüyorum. Ciddi bir araştırma benim de işime yarar, takipteyim...

haklısın bu ph muhabbetinde 7 nin altı asidik 7 nötr natural yani 7 nin üstü bazik geçiyor karbonatla en azından içtiğimiz kalitesiz suların ph düzeyini dengeleyebileceğimizi düşünmeye başladım..asidik gıdalardan da uzak durmazsak tabiki işe yaramaz dengeyi kurmak lazım sanırım.

Hoşgeldin :) Tam olarak ne için kullanıyorsun vücudunu temizlemek, zayıflamak faydalarını okudum ilgimi çekti ama senin başlama nedenin ne?

Tek birseyle bunu saglayamazsin ustunde cok durma cogu kisi bazi oneriler verir evet kendisinde ise yaramistir ama kisa vade de
yada uzun herkes bir degil Allah sana ve
yakinlarina saglik versin ama burdan
cikaracagin sonucun su olacagini
soyleyeyim evet birsey iyilestirebilir yarari
vardir ama biryere kadar en basitinden bir
sebzenin bile yarari vardir dogru ama
karbonatli su belki sana iyi gelecek evet ama baskasina onrrdiginde aksi birsekilde
geri teperse kafanda birsey olusturmussun ama boyle seylere fazla kapilip bek baglamamalisin

Hoşgeldin :) Tam olarak ne için kullanıyorsun vücudunu temizlemek, zayıflamak faydalarını okudum ilgimi çekti ama senin başlama nedenin ne?
hoşbulduk canım
benim geniz akıntım kürtaj olduktan sonra rahimde ve göbekte iltihaplanma fibromiyalji derdi ve kilo var malesef en azından birine iyi gelse bile bana kafi

tabiki tek başına bir şey ifade etmez..tek tip beslenmeyle sağlık değil zarar olur onun bilincindeyiz arkadaşım,ama böyle mucizevi bir yardımcı ürün varsa ve kimyasal ,işlenmiş değil doğal bir ürünse neden kullanmayalım ki?

Konu hemen tartışmaya gitmiş
Toplum olarak faydalı olmaya çalışan insanlara ve şeylere karşıyız
Karbonatlı su altıüstü ister içersiniz ister içmez.
Burda bunu bilenler kadar bilmeyenlerde var bilmeyenler faydalansa fena mı olur?
Zararı oluyorsa bırakır faydası varsa devam eder ki zararı olduğunu hiç sanmıyorum.

nasıl kullanıyosun ve kullandıktan sonraki değişimleri söyler misin yani aç karnına mı su niyetine hep bu su mu yoksa 4 lt karbonatlı suyun yanında bir iki litre sade su da kullanıyor musun canım.

babamda tansiyon ve şeker annemde migren baba tarafımda halalarımda hep şeker kilo ve kaynaklı kronik rahatsızlıklar var bende işe yararsa onlarında faydalanmasını istiyorum..illaki karşıt görüşler gelecek sebeplerini söylediklerinde yine biza yararı var araştırırız haklılık durumları söz konusu ise minnettar kalırız tabiki..ama ben hiçbir şekilde tartışmaya girmeyeceğim..

Bak sende demissin maden suyuna benziyormus zaten maden suyu da ayni seye tekabul ediyor boyle seylere kendini
kaptirma herseyi kararinda yap vucut
zatennekadar yersen nekadar icersen ic
ihyiyaci olani alir suyu bile fazla ictin mi zarari var anlatmak istedigim zaten dogal yasayabildigin kadar yasa da bukadar ustune gitme

hoşbulduk canım
benim geniz akıntım kürtaj olduktan sonra rahimde ve göbekte iltihaplanma fibromiyalji derdi ve kilo var malesef en azından birine iyi gelse bile bana kafi
İnşallah faydasını görürsün tatlım. Bende gözle görülür bir rahatsızlık yok ama sigara kullanıyorum, vücudu o kadar arındırıyorsa kullansam mı ki? Tuvalete çıkma sorunumda var, sen günde birkaç defaya çıktı diyorsun. Bilinen çok önemli sorunlar doğurmuyorsa bir süre denemeye değer gibi:)

Bende karbonatlı su içerim, sabah işe giderken pet şişeye doldurup gidiyorum, arabamın torpidosunda bile karbonat bulundururum.
Son 2 yıldır annem ve ben surekli boyle yapıyoruz, bazen limonda katıyoruz, sabahları ılık iciyoruz, dişlerimizide karbonatla fırcalıyoruz.
Annem tuvalete 3 güne bir cıkardı, ondada yarım saat oturur anca yapabilirdi, simdi düzenli, 2 yıl önce 68 kiloydu, simdi 60 oldu.
Yalnız bu bahsettiğim ingiliz karbonatı, bu arada babamda tiroid kanseri riski vardı, ingiliz karbonatı onermisler, bunu önerende yine ingiliz bir doktor.

Bir musibet bin nasihatten iyi mi :) Girme tabi ne gerek var, kimse kimsenin kararını değiştiremiyor arada kendini strese soktuğunla kalıyorsun. Değermi tatlı canını sıktığına

Inşallah faydası olur hepinize
Tartışmaya girmede damarına basıolar gibime geldi diyorum ya toplum olarak değişiğiz .
Burda eniyi anladığım şey kadının düşmanı yine kadın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…