• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araştırmama yardım eder misiniz?

parkbyull

Başlangıç:104 Güncel :65
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
21.404
32.065
598
37
sitede çok aktif biriyim bilenler bilir beni son zamanlardaki site içerisindeki kişilerin varlığı ve yaşadığım durumlar ve bana karşı tutumlar sebebi ile artık fazla yorum yapmamaya karar verdiğim şu günlerde merak ettiğim bir konuyla ilgili araştırma yapma yoluna girdim..

editörlerden ricam konuyu taşımayın lütfen çünkü sadece diyet için değil binbir derde deva olduğunu öğrendiğim bir konu hakkında bilgi almalıyım..

eğer ki alacağım cevaplar beni tatmin ederse ben dahil tüm sülalem hatta çevremdeki herkesi yeni bir yaşam tarzına yönlendirmeyi planlıyorum..(hatta memuriyetimi bırakıp yaşam koçluğuna dahi soyunabilirim ama etkisini kendimde de görmem gerekiyor)

sitede soracağım konuyu tecrübe etmiş arkadaşlar muhakka vardır..konular açılmış ama hep deniyorum başladım deneyeceğim yorumları dışına çıkılmamış..şimdi test etmiş onaylamış üyeler sorum sizlere

KARBONATLI SU KULLANDIKTAN SONRA NE GİBİ DEĞİŞİMLER YAŞADINIZ..YAŞADIĞINIZ DENEYİMLER KAÇAR GÜNLÜK KULLANIMLARIN SONUÇLALRI..

hastalıkalrından kurtulanlar kaç günde iyileşme sağladı...sivilcelerinden kurtulanlar...zayıflayanlar..çevresinde kanseri yenenler.....iltihaplarından enfeksiyonlarından virüslerinden kurtulanlar..zindelik kazanıp fibromiyaljilerinden kurtulanlar...migreninden kurtulanlar ve tansiyon hastalığı ile şeker hastalığını sonlandıranlar...daha bir çok konuda yararlarını okudum..

İKİ GÜNDÜR KULLANIYORUM VE ŞİŞ OLAN MİDEM RAHATLADI BİRAZ ÇOK TuVALETE ÇIKAR OLDUM.. rahatsızlıklarımı liste liste yazmıştım daha önce eğer konu kapanmazsa ya da taşınmazsa gün gün kullanıp notlar alıp her hafta ne gibi etkilerini gördüğümü paylaşacağım..

şu an en kapsamlı araştırmayı Kemal Milar isimli bir astrolog bilgisayar programcısı ve araştırmacı bir kişi yapmış..

Nerelerdesin sen ? :KK51: Ben duymadım canım ama kullanmak isterim faydası varsa. Sen nasıl içiyorsun ?

bir hafta banlıydım :KK16:ben şu an içtiğim sulara koyuyorum karbonatı eczaneden aldık daha sağlıklıymış ingiliz karbonatı diye geçiyor ilk gün tadı kötü gelmişti şimdi alıştım bir litre suya bil silme çay kaşığı koyup içiyoruz eşimle..vücudu alkali hale getirip temizliyormuş..beyin ve göz dışında tüm organlar kendini yeniliyomuş..yazılanları görünce ağzım açık kaldı ..insanlar karbonatlı su mucizesi ile kanserden kurtulmuşlar hesap et..ve bir ürün satışı mevcut değil ortada 3 liralık bir ürün den bahsediyoruz..ve en büyük açıklama ne biliyo musun..
kanser 124 ilyar dolarlık bir piyasa hiçbir zaman çaresi açıklanmayacak..eczacılar ve doktorların kızdığı bir yöntem çünkü kullanan insanlar kronik rahatsızlıklarından kurtulduğu için ilaç almıyolar ve sektör batıyomuş..açıklamalar beni tatmin etti..o yüzden burdaki tecrübeleri derlemek istiyorum..bende işe yararsa bir iki haftalık kullanımda babam annem ve büyük halamla başlayacağım denemeye..

birde Allahın kelamı geliyor aklıma dermansız dert vermedim..

sitede çok aktif biriyim bilenler bilir beni son zamanlardaki site içerisindeki kişilerin varlığı ve yaşadığım durumlar ve bana karşı tutumlar sebebi ile artık fazla yorum yapmamaya karar verdiğim şu günlerde merak ettiğim bir konuyla ilgili araştırma yapma yoluna girdim..

editörlerden ricam konuyu taşımayın lütfen çünkü sadece diyet için değil binbir derde deva olduğunu öğrendiğim bir konu hakkında bilgi almalıyım..

eğer ki alacağım cevaplar beni tatmin ederse ben dahil tüm sülalem hatta çevremdeki herkesi yeni bir yaşam tarzına yönlendirmeyi planlıyorum..(hatta memuriyetimi bırakıp yaşam koçluğuna dahi soyunabilirim ama etkisini kendimde de görmem gerekiyor)

sitede soracağım konuyu tecrübe etmiş arkadaşlar muhakka vardır..konular açılmış ama hep deniyorum başladım deneyeceğim yorumları dışına çıkılmamış..şimdi test etmiş onaylamış üyeler sorum sizlere

KARBONATLI SU KULLANDIKTAN SONRA NE GİBİ DEĞİŞİMLER YAŞADINIZ..YAŞADIĞINIZ DENEYİMLER KAÇAR GÜNLÜK KULLANIMLARIN SONUÇLALRI..

hastalıkalrından kurtulanlar kaç günde iyileşme sağladı...sivilcelerinden kurtulanlar...zayıflayanlar..çevresinde kanseri yenenler.....iltihaplarından enfeksiyonlarından virüslerinden kurtulanlar..zindelik kazanıp fibromiyaljilerinden kurtulanlar...migreninden kurtulanlar ve tansiyon hastalığı ile şeker hastalığını sonlandıranlar...daha bir çok konuda yararlarını okudum..

İKİ GÜNDÜR KULLANIYORUM VE ŞİŞ OLAN MİDEM RAHATLADI BİRAZ ÇOK TuVALETE ÇIKAR OLDUM.. rahatsızlıklarımı liste liste yazmıştım daha önce eğer konu kapanmazsa ya da taşınmazsa gün gün kullanıp notlar alıp her hafta ne gibi etkilerini gördüğümü paylaşacağım..

şu an en kapsamlı araştırmayı Kemal Milar isimli bir astrolog bilgisayar programcısı ve araştırmacı bir kişi yapmış..
Herseyin fazlasi zarardir bence bunun ustune arastrma yapilmadiysa yarari oldugu kadar zarari da vardir

Herseyin fazlasi zarardir bence bunun ustune arastrma yapilmadiysa yarari oldugu kadar zarari da vardir
araştırmalar var daha çok Türkiye dışında ülkelerde ama bizde de kapsamlı araştımasını yapan bir kaç kişi var..karbonat doğal bir ürün en kötü ihtimal vücudunu temizler atar o derece :KK16:bdv de hatun bol deneyenler olmuştur illaki en kötü ihtimal diyet topiklerinde ısrarla onları bekliyorum şu an..:)

Karbonat cok guclu bir madde oldugundan zamanla yemek borunuza ve mide kapakcigina zarar verebilir. Alkali su icin limon dilimleri, salatalik dilimleri, taze nane ve bir bas zencefili iki litrelik suda bekletip kullanabilirsiniz arzuya gore icine yesil elma da katabilirsiniz

Annem hersabah uyandığında karbonatlı su içiyo 2 sene oldu sanırım
Akşamlarıda limonlu şekersiz yeşil çay içiyo
Hiç bırakmadı aksatmadı yemesinden kesmedi tuvalete çıkmasında sorun vardı artık yok düzenli çıkıyo
Ülseri var midesi çok çok az tutuyo
Başladığında 72 kiloydu şimdi 61 kilo

Karbonat cok guclu bir madde oldugundan zamanla yemek borunuza ve mide kapakcigina zarar verebilir. Alkali su icin limon dilimleri, salatalik dilimleri, taze nane ve bir bas zencefili iki litrelik suda bekletip kullanabilirsiniz arzuya gore icine yesil elma da katabilirsiniz
mide çevresinin tamamı karbonatken mi? aşırı kullanımı sıkıntı yaratır dediğiniz gibi ama kararınca bir kullanımdan söz edersek riski minimize edebiliriz galiba..mesela günlük kullanım sadece iki çay kaşığından ibaret olacak şekilde..sizin dediğiniz ürünler detoks etkisi yaratı ama karbonat vücudun ph nı normal düzeye getiri misal içtiğimiz kolalar daki 3,4 ph başta dişlerimiz olmak üzere içimizi çürütüyor ama ph ı 7 nin üzerine çıkarabilirsek asitik olan vücudumuzu bazik hale getirebiliriz.

araştırmalar var daha çok Türkiye dışında ülkelerde ama bizde de kapsamlı araştımasını yapan bir kadamlavar..karbonat doğal bir ürün en kötü ihtimal vücudunu temizler atar o derece :KK16:bdv de hatun bol deneyenler olmuştur illaki en kötü ihtimal diyet topiklerinde ısrarla onları bekliyorum şu an..:)
Oyle birsey olsaydi ustunde duruludu
karbonatin ve ister istemez yurtdisindan bir
ulke bu duruma el atabilirdi fiyata gelince
3lira demissin fiyati onemli degil Allah in her yarattiginin belli bir nedeni vardir ve bazi seylere iyi gelebilir olaya bilimsel bakarsanda soyledigin vakalar tek bir sekilde iyilesme yasandiysa bu bir etki gostermez her insanin dna si farklidir ve ikac olsa bile farkli dozlatda verilirki karbonat dedigin seyin benzeri ikaclar icinde karbonat bulunduran ilaclar vardir bunlari da arastirmalisin bana karbonat dediginde aklima ilk gelen asprin oldu nedense

Annem hersabah uyandığında karbonatlı su içiyo 2 sene oldu sanırım
Akşamlarıda limonlu şekersiz yeşil çay içiyo
Hiç bırakmadı aksatmadı yemesinden kesmedi tuvalete çıkmasında sorun vardı artık yok düzenli çıkıyo
Ülseri var midesi çok çok az tutuyo
Başladığında 72 kiloydu şimdi 61 kilo
evet bu örnekler artar inşallah ..zaten bu karbonatlı su olayını bir yaşam felsefesi haline getirmek gerekiyor çünkü vücut durmadan işliyor ph dengesi her zaman sağlanmalı..

Bunu arastirmistim hastamiz vardi ve bir blogda ender saraç a mail atmis ve yayinlamis..

kullanimi acisindan uzun sure kullanimi onermedigini birkaç hafta kullanin birkac hafta ara verin demiş

Oyle birsey olsaydi ustunde duruludu
karbonatin ve ister istemez yurtdisindan bir
ulke bu duruma el atabilirdi fiyata gelince
3lira demissin fiyati onemli degil Allah in her yarattiginin belli bir nedeni vardir ve bazi seylere iyi gelebilir olaya bilimsel bakarsanda soyledigin vakalar tek bir sekilde iyilesme yasandiysa bu bir etki gostermez her insanin dna si farklidir ve ikac olsa bile farkli dozlatda verilirki karbonat dedigin seyin benzeri ikaclar icinde karbonat bulunduran ilaclar vardir bunlari da arastirmalisin bana karbonat dediginde aklima ilk gelen asprin oldu nedense
haklı olabilirsin daha yeni araştırıyorum ben..fakat sadece karbonatla kısa vadede bir iyileşmeden bahsetmiyorum zaten..bunu yaşam biçimi haline getirip zamanla kronik hastalıklarından kurtulanları duydukça daha çok ilgimi çekmeye başladı..

mide çevresinin tamamı karbonatken mi? aşırı kullanımı sıkıntı yaratır dediğiniz gibi ama kararınca bir kullanımdan söz edersek riski minimize edebiliriz galiba..mesela günlük kullanım sadece iki çay kaşığından ibaret olacak şekilde..sizin dediğiniz ürünler detoks etkisi yaratı ama karbonat vücudun ph nı normal düzeye getiri misal içtiğimiz kolalar daki 3,4 ph başta dişlerimiz olmak üzere içimizi çürütüyor ama ph ı 7 nin üzerine çıkarabilirsek asitik olan vücudumuzu bazik hale getirebiliriz.

Bence gunluk kullanim icin ozellikle yemek borusu ve cevresindeki hucrelerin yapi itibariyle hassasiyetlerini dusunulunce her gun kullanilmasi bence zararli mutlaka ara verilmeli benim fikrim bu tabiki

Bence gunluk kullanim icin ozellikle yemek borusu ve cevresindeki hucrelerin yapi itibariyle hassasiyetlerini dusunulunce her gun kullanilmasi bence zararli mutlaka ara verilmeli benim fikrim bu tabiki
muhakak esler verilmelidir her şeyin fazlası zarar kararını tutturmak mühim olan..şimdi işin miktarından ziyade kullanıpta faydasını görenler ya da zararını görenler ..ben resmen bugün sabahtan başladım etkilerini görür görmez yazacağım..

yemeklere yakın zamanda içmek sindirime zarar verir. ben çok gereksiz buluyorum. maksat asiditeyi azaltmaksa bol sebze yiyip magnezyum potasyum vs. de alın. ahmet aydının beslenme bülteni forum sayfasına bakarsanız doktor bir bey çok güzel açıklıyor karbonatı tek almayın diye. biliyorsunuz vajinanın asidik olması gerekir ve karbonat kullanımı enfeksiyona sebep olabiliyor.

yemeklere yakın zamanda içmek sindirime zarar verir. ben çok gereksiz buluyorum. maksat asiditeyi azaltmaksa bol sebze yiyip magnezyum potasyum vs. de alın. ahmet aydının beslenme bülteni forum sayfasına bakarsanız doktor bir bey çok güzel açıklıyor karbonatı tek almayın diye. biliyorsunuz vajinanın asidik olması gerekir ve karbonat kullanımı enfeksiyona sebep olabiliyor.

buna bakacağım kesinlikle..

Bir gün denedim sadece. Tadına alışamadım ve bıraktım. Bu konuyla ilgili alkali diyet diye bir kitap aldım okudum. Gerçekten iddialilar alkali beslenmenin yararları konusunda. Karbonat yerine limonlu suda oluyordu alkali olmasi icin

Daha önce hic duymamistim gercekten cok ilginc sadece karbonat li sumu yapiyomus bunlari belki yarari vardır ama sanki hastaliklardan korurmu bilemedim

evet bu örnekler artar inşallah ..zaten bu karbonatlı su olayını bir yaşam felsefesi haline getirmek gerekiyor çünkü vücut durmadan işliyor ph dengesi her zaman sağlanmalı..

Etrafındaki herkesi resmen zorluyo vücudunuzu arındırın diye
Ben kire denedim tadı iğrenç geldi daha içmedim ama Alışınca normal sudan farksız geliyomuş öyle söylüyo

Back