Araştırma şirketi toplantılarını duyan var mı?

mlksbn

Guru
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
371
343
303
Merhaba ben geçen gün bir araştırma şirketinde toplantıya gittim 2 saat cips ile ilgili sohbet ettik 40 tl verdiler.Çok şaşırdım doğrusu...Aranızda daha önce böyle deneyimi olan var mı ? Merak ettimde :)

selam, ben de çok katıldım öyle toplantılara:) şahane bişey bence, bazen hediye çeki falan da veriyolar para yerine, keşke hep çıksa ama aynı yere 6 ay içinde tekrar çağırmıyorlar buldukça böyle birbirimize de haber versek aslında :)

Ben çok araştırdım ama bulamadım böyle yerler nerelerde bulunur yada nasıl aramalıyım kendi işim haricinde haftasonları yapabileceğim bişey bi zorluğu yok nasılsa :)

Benim gittiğim küçükyalıdaydı mecidiyeköydede türk kalp vakfının orada şubeleri varmış beni arayan kadın söylemişti.Aslında beni ikidebir arayıp şu şu özellikte tanıdıgın var mı diye soruyo numarasını verebilirim isterseniz.

çok çok sevinirim haftasonları değişik şeyler arıyorum aslında :)ama pm atabiliyor musunz? sanırım sınır koyulmuş pm atabilmek için burda hoş daha incelemedim kuralları ama tahminim bu doğrultuda atabilirseniz numarayı ve kişisinini ismi memnun olurum :)

Son düzenleme:
size numarasını mesaj atıcaktım ama msj atamıyormuşum 0 5 4 5 5 7 3 4 5 3 8 böyle yazayım bari beni şirketten arayan numara buydu yakınlarınıza verebilirsiniz demişlerdi.Çağrı atarsanız arıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…