Araştırma hastanelerinin Tıbbı Genetik bölümü

merakettiklerim123

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2024
288
92
Herkese merhaba

Üç kez tüp bebek denemem başarısız oldu, hem de hiç tutunmadı.

Adet olduktan sonra başka bir doktora gideceğim fakat ona gitmeden önce üniversite Hastanesi’nde genetik testi yaptırmak istiyorum. Tıbbi genetik bölümüne gidip ben bu testleri yaptırmak istiyorum desem yaparlar mı? Benim gibi araştırma hastanesi tıbbi genetik bölümüne gidip test yaptıran var mı?

Daha önce sadece Karyotipleme testi yaptırmıştım şimdi eşimle beraber gideceğiz ve beraber test yaptırmayı düşünüyoruz sizce doktordan hangi testleri istemeliyim bu konuda bilgisi olan beni aydınlatabilir mi

Sadi konuk genetik pol. E nabızdan randevu al pıhtılaşma testi istiyorum kimyasal düşükleeim oluyor de bu kadar herhangi birşeye bakmıyorlar sonuçlar max 2 aya çıkıyor 2 tüp kandan bakılıyor sonuçlar sms geliyor gidip hastaneden kendin alyorsun hiçbiryere düşmüyor

ben çam sakurada yaptırdım kalp durması olmuştu bebeğimin pıhtılaşma testi ve yanında tm genetik testleride yapıyorlar

Peki embriyolar kaliteli miydi benm rahm filmim echomarda çekildi temiz raporu verdiler ama rahime yapışık polip varmş histereskopide görülüp alındı acaba öyle bşey mi var dye düşündüm
Bende echomarda çektirdim bilmiyorum iki tüp açık dediler. kalitesiyle ilgili bisey demediler 3.gun 8 hucreli yazıyordu

Rahim filmi çekildi bana da tüplerim açık herhangi bir problem yok, negatif gelince histereskopi yapıldı onda da bir problem yok kan değerleri de iyi..

üç kez tüp bebek transferi oldum üçü de tutmadı. Şimdi pgtye yollatarak yaptıracağım.

X