aras kargo

ewet ya çok kötü benimde arkadaşım bana bişey göndermişti 2 hafta uğraştım yani memnun değilim mng yada yurt içiyle gönderiyorum daha ii hizmet sunuyorlar:)

ben kesinlikle yurtiçi kargo diyorum kapıdan aldırıyorum genelde göndericeklerimi yurtiçi kargoyu aradığım gibi geliyo yada gelemicekse saat veriyor ama aras kargo tamam efendim diyo bekleki gelsin o yüzden yurtiçi kargo en iyisi

Evet,ben de artık Aras kargo'dan uzak duranlardn biriyim.Çünkü az kalsın ben de feci mağdur olacaktım:
Geçen yaz Hepsiburada'dan dijital fotoğraf makinası aldık ve nakliye için Aras Kargo'yu seçtik.
Ertesi gün ürün geldi,açıp kontrol edecektim;ama koliyi o kadar özenle bantlamışlar ki uzun işti.
Görevli "Bir bıçak verirseniz ben açayım." dedi,kibar kibar.
Ben de tamam dedim,açtı kutuyu,içine baktım;herşey normal görünüyordu.
Zaten telaşım da vardı,evden çıkmam gerekiyordu,malı teslim aldım.Sonra da direk evden çıktım.
Eve döndüğümde ürünü denemek istedim,daha pilleri takarken pillerden ikisinin feci şekilde ezik olduğunu farkettim.Başka bir pille denedim,power'a bastığım anda bi baktım ekran bin parçaya bölünmüş;ama sadece ışığı yanınca farkediliyor.:kızgın:
Sonra koliyi inceledim;yan tarafı resmen patlamış ve bu anlaşılmasın diye o kadar özenli (!)bantlamışlar.

Hepsiburada'dan alışveriş yapanlar bilirler,sözleşmede "Malı teslim almadan önce mutlaka deneyin ve bozuksa hasar tespit formu doldurun der.
Yoksa iade kabul etmiyorlar.
Ben hemen Hepsiburada'ya mail attım;tahmin ettiğim gibi hasar tespit formu şart diye cevap geldi.
Bir mail daha yolladım,delillerimi söyledim ve ben ertesi gün bu ürünü size yolluyorum.Bir bakın,öyle karar verin,dedim.
Ertesi gün orjinal Aras kargo kutusunu,Yurtiçi Kargo'nun kolisine koydurtarak yolladım ki kolinin halini görsünler.
Neyse ki Hepsiburada beni mağdur etmedi ve haklı bularak ürünün yenisini gönderdi.
Bu aşamalarda Aras kargo'yla hiç muhatap olmadım ve onlarla muhatap olmadan adalet yerini bulduğu için çok mutluyum..hihoyyyt
Ve kesinlikle benim de artık Aras kargo'yla işim olmaz.:dilcikar:

Aras kargo mu :1no2: tövbe....
Şirket anlaşmamız olduğu halde fiyatları şişirip yoluyorlardı.
Paketlerin faturasını kaybetmeleri, elemanların pişkinliği. Daha sayabilirim.
En sonunda anlaşmayı fesh ettikte kurtulduk birde yapışkanlar ki sormayın Çok üzgünüm çoook

valla ben aras kargoyu kullanıyorum bir sorunda yaşamadım, ya şubeden şubeye fark var ya da şans diyelim ama şikayetimide kaileye almayacak insan oğlu tanımam direk bölge müdürlüğüne mail işten bile atılanına şahit oldum ne demek takmayacak lafımı ben adamı var ya:jeyyar:

mrb ben yuriçi kargodan çikayetçiyim
ama bir türlü firma ilgililerine ulaşıp şikayetimi dile getiremiyorum sincan şube çalışanları çokk ukala müşteriyle konuşmayı bilmiyor ve paketimi teslim etmiyor ben nasıl şikayetimi dile getire bilirim kızgın:

mrb ben yuriçi kargodan çikayetçiyim
ama bir türlü firma ilgililerine ulaşıp şikayetimi dile getiremiyorum sincan şube çalışanları çokk ukala müşteriyle konuşmayı bilmiyor ve paketimi teslim etmiyor ben nasıl şikayetimi dile getire bilirim kızgın:

güzelim yurtiçi kargo genelde acentedir.şubenin müddürü oranın sahibidir.müdür ile konuş.
aras kargoya gelince,acente sistemi yok.merkeze bağlı çalıştıkları için biraz rahatlar

Aras kargodan ailemin gönderdiği yiyeceği bir güzel yemiş zekasızlar.Aradım gönderilen şubeyi açıp yiyip kapatmışsınız dedim.Ben suçlu oldum. Ne kadar lakayıt çalışanları var.

Öyle iplemez tavırlar sergilediler ki kudurdum sinirden.Şikayet ettim genel müdürlükten telefon geldi özür telefonu.Napayım ben şimdi bu özürü yani..

Tabii ki yaptıkları yanına kaldı sayılır ama haram zıkkım olsun ..

Burunlarından gelsin.. :KK47::KK47::KK47::KK47:

Son düzenleme:
Aras kargodan ailemin gönderdiği yiyeceği bir güzel yemiş zekasızlar.Aradım gönderilen şubeyi açıp yiyip kapatmışsınız dedim.Ben suçlu oldum. Ne kadar lakayıt çalışanları var.

Öyle iplemez tavırlar sergilediler ki kudurdum sinirden.Şikayet ettim genel müdürlükten telefon geldi özür telefonu.Napayım ben şimdi bu özürü yani..

Tabii ki yaptıkları yanına kaldı sayılır ama haram zıkkım olsun ..

Burunlarından gelsin.. :KK47::KK47::KK47::KK47:

hahahahahahaah ayy hiç guleceğim yoktu acıktılar demek başımın gözumun sadakası olsun dee :KK1: :KK1: :KK1:

hahahahahahaah ayy hiç guleceğim yoktu acıktılar demek başımın gözumun sadakası olsun dee :KK1: :KK1: :KK1:

Canım inanır mısın ben böyle saçma bir şey duymamıştım.Duymazken başıma geldi..

Ama bugün ki sinirimden çok kişi zarar gördü çıldırdım resmen

Canım inanır mısın ben böyle saçma bir şey duymamıştım.Duymazken başıma geldi..

Ama bugün ki sinirimden çok kişi zarar gördü çıldırdım resmen

şikayet var.com a yazabilirsin. rezil olurlar. ama oynama ekmek paralarıyla ne diyim. sanada uzuldum belliki cok beklemişsin o yemekleri. oğrencimisin yoksa

şikayet var.com a yazabilirsin. rezil olurlar. ama oynama ekmek paralarıyla ne diyim. sanada uzuldum belliki cok beklemişsin o yemekleri. oğrencimisin yoksa

hayır canım öğrenci değilim çalışıyorum memleketimde değilim .. emeğe yazık diye çok üzüldüm :KK43:

ben aradım özür bekledim ama resmen bağırdıkları için sinirlendim..

neyse anladık ki bilinen firmalardan şaşmayacakmışız..

Son düzenleme:
hayır canım öğrenci değilim çalışıyorum memleketimde değilim .. emeğe yazık diye çok üzüldüm :KK43:

ben aradım özür bekledim ama resmen bağırdıkları için sinirlendim..

neyse anladık ki bilinen firmalardan şaşmayacakmışız..

ne diye bağırdılar merak ettim. aras kargoda bilindiktir. ama ben genelde ptt tercih ederim. gerci oda bi tanesi bi saygısız cıktıki ben yukarı cıkaramam siz aşağıya gelin alın dedi. okuz ve acılmıştı paket. yani okuz heryerde okuz bilindik firma farketmiyo

aras kargonun bir şubesinde şahit oldum kutu taşıma şekilleri alıp atmak
içinde ne var umursayan yok çok sinir olmuştum:KK47:

eşim netten fişek almıstı kargo olarakra aras kargoymus neyse ... 15 gun oldu ürün hala yok.. biz peşine dusmesek belkide gelmıcek...ürün bi geldi adrrsi yanlıs yazmıslar alakszı sacma olmus dedımkı bunu yazan sorhoşmuymus yaaa...

3. haftada eşim fişeklerine kavustu yurtiçikargoyla..

Araskargoyla çalışan alışveriş sitelerinden alışveriş yapmıyorum o dereceye geldim artık. Şu Yurtiçi Kargonun çeyreği olamadılar.

X