aras kargo

TMYy

*T&M*
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2008
5.190
5
aras kargoyla sakın bişey yollamayın. askerde nişanlım var ona kuru pasta, kavrulmuş fındık, fotoğraf falan yollayayım dedim. hem adresi bulamadılar (doğru yazdığım halde) aradan 20 gün geçti nerdeyse sonunda bulmuşlar bide pişkin pişkin şimdi teslim edecez diolar. kutumu geri istedim. az önce geldiki bide ne göreyim. pastalar bi tarafta. fındıklar bi tarafta.:çok üzgünüm: hemde okadar ii sarıp sarmaladıkki annem dalga geçiodu açamıcak bunu çocuk diye. trabzon meydan şubesinin çalışanlarının çirkefliğinden hiç bahsetmeyeyim. sinirden elim ayağım titriyor. lütfen o kargoyu kullanırken birkez daha düşünün Kötü Kazen.

1 kere bende böyle bir hata yaptım,istanbula bir paket gönderdim aras ile,adresi doğru yazdıgım halde ulaştırılamadı demişler paketin üstüne,ve paketim tam 1 ay geri gelmedi bana,en sonunda arayıp biraz sert konuştum,paketim ertesi gün geri geldi,bir daha arasla birşey yollamamaya karar aldım :dilcikar:

canım ya sağlık olsun,ama evet aras kaliteli bi taşıma şirketi değil,
o sebeple yurtiçinden şaşmam ben,
şikayet et gülüm çağtı merkezini ara ve şubeyi şikayet et,daha olmadı tüketici haklarını ara...Şeniz

canım ya sağlık olsun,ama evet aras kaliteli bi taşıma şirketi değil,
o sebeple yurtiçinden şaşmam ben,
şikayet et gülüm çağtı merkezini ara ve şubeyi şikayet et,daha olmadı tüketici haklarını ara...Şeniz
dedim şikayet edecem sizi , bana diyoki hiçbirşey ispat edemezsin. sinirden patladım yaa. kutunun resmini çek dedi bi yakınım. işime yarar değilmi.

Bende aras kargoya kıl oluyorum,ama en çokda mng kargoya,şirkete çağarıyorum 2 gün sonra geliolar Kötü Kazen

Arasın genel müdürlüğüne şikayet edin. İlgileniyorlar.Ne demek hiçbirşey ispat edemezsin, pişmiş kelle :mymeka:,

Bizde firma olarak artık çalışmıyoruz Aras'la. Yurtiçinden şaşmayın derim.:1closedeyes:

Arasın genel müdürlüğüne şikayet edin. İlgileniyorlar.Ne demek hiçbirşey ispat edemezsin, pişmiş kelle :mymeka:,

Bizde firma olarak artık çalışmıyoruz Aras'la. Yurtiçinden şaşmayın derim.:1closedeyes:
teşekkür ederim bundan sonra bende yurtiçini kullanıcam ozaman.

merhabalar.iki sene önce aras kargoyla önemli bir belge gönderdim ve kargo şirketi zarfımı kaybetti! :1shok: bir de muhattab olduğum kişilerin çıldırtıcı rahatlığını ve umursamazlığını görseniz deli olursunuz.zarf ulaşmadı bana nerde olduğunu öğrenin bari diyorum,önemli bir belge birinin eline geçerse kötüye kullanabilir diyorum karşı taraftan cevap aynen şu: biz nerden bilelim kargonuzun nerde olduğunu.ölür müsün öldürür müsün?baktım konuşmakla olmuyor avukatım sizi mahkemeye vericem resmi evrağı kaybettiniz diye tehdit edince aniden bir telefonla kargom bulundu.gideceği şehirden çok alakasız bir noktada toplanma yerinde çıktı.ben bu kargoya artık söyleyecek laf dahi bulamıyorumÇok üzgünüm çoook

canim benimde basima böle bi durum geldi ama mng kargoylaydi hemen sikayet maili attim mng kargoya hemen bölge mudurlugu aradi özur diledi sube gelirseniz eger paramin iade edilecegini söledi bence hemen bi mail at fatura nonu falan belirt ilgilenirler mutlaka:KK43: yurtici kargodan baskasina guvenemem

merhabalar.iki sene önce aras kargoyla önemli bir belge gönderdim ve kargo şirketi zarfımı kaybetti! :1shok: bir de muhattab olduğum kişilerin çıldırtıcı rahatlığını ve umursamazlığını görseniz deli olursunuz.zarf ulaşmadı bana nerde olduğunu öğrenin bari diyorum,önemli bir belge birinin eline geçerse kötüye kullanabilir diyorum karşı taraftan cevap aynen şu: biz nerden bilelim kargonuzun nerde olduğunu.ölür müsün öldürür müsün?baktım konuşmakla olmuyor avukatım sizi mahkemeye vericem resmi evrağı kaybettiniz diye tehdit edince aniden bir telefonla kargom bulundu.gideceği şehirden çok alakasız bir noktada toplanma yerinde çıktı.ben bu kargoya artık söyleyecek laf dahi bulamıyorumÇok üzgünüm çoook
evet zaten o tavırları gıcık ediyo insanı yaaa. nekadar yer varsa şikayet edecem onları. mail attım genel müdürlüğe. pazarteside tüketici haklarına gidicem. sırf o tavırları yüzünden bukadar hırslandım.

Ben 6 senedir yurtiçi kargoda çalışıyorum firma gerçekten Türkiyenin 1 numaralı kargo şirketi, gerisi faso fiso, değerli gönderileriniz için Yurtiçi kargodan şaşmayın.....

Bende arastan şikayetçiyim, tlf edip gelip paketinizi alın diyorlar, birde ücretleri diğerlerine göre yüksek.
Hem para vericem, hem ben ayağınıza gelicem, yok öyle...:eek:klava:
Kargoculuk bunun neresinde:mymeka:

Bende arastan şikayetçiyim, tlf edip gelip paketinizi alın diyorlar, birde ücretleri diğerlerine göre yüksek.
Hem para vericem, hem ben ayağınıza gelicem, yok öyle...:eek:klava:
Kargoculuk bunun neresinde:mymeka:

evet bayağı fark var ücrtlerde aynı paket için aras 20 aldı (tabi paketim geri geldi adresi bulamadıkları için) yurtiçi 9 ytl aldı ve adresi buldu hemen teslim etti bide mesaj attılar bana paketiniz şu saatte teslim edilmiştir diye.

Evet Aras Kargo gerçekten çok ilkel bir kargo şirketi..
Öğrenciyken ailem koliyle yiyecek,çerez falan gönderirdi..
Hiçbir zaman kolinin kapıdan teslim edildiğini bilmem..
O koca koliyi eve kadar hep taksi tutarak götürürdüm..
Eve geldik kimse yoktu diyorlardı ama evde mutlaka bir arkadaşım olurdu,yani evde kimsenin olmaması gibi bir durum söz konusu değil..
Gidip kargo nerede diye sorduğumda da saatlerce beni orada bekletirlerdi..
Zaten huylarını öğrenince değiştirdik,başka bir şirket kullanmaya başladık..

bende bir daha arasla hiç bir şey yollamamaya karar vermiştim tek olmadığımı,biçok kişinin mağdur edildiğini görüncede emin oldum.
Yaklaşık 2ay önce erkek arkdaşıma bi paket yollamıştım.Özel yaptırdığım çok güzel bir kupa,kurabiye ve bikaç bişi daha vardı.Kimbilir nasıl attılar paketimi kupamı kırmışlarsenağlamasenağlama
Arayıp kırıldığını söyledğimde"zaten yasak o tarz şeylerin taşınması yapacak bişimiz yok"dediler.
O günden sonrada asla ve asla aras kargoyla birşey yollamadım....

aras kargo kadarkötü bir şirket bilmiyorum
yurtiçi daha iyi
ayrıca aras kargo çalışanlarına da kötü davranani ,hakkkını yiyen bir şirket

mng kargo kullanıyorum ben de henuz bı terslık olmadı
ailem anrakada oldugu ıcın sık sık bıseyler gonderıyoruz bırbırımıze:uhm:
şikayet et canım ya kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
arkadaşlar kargolarda adres teslimiyse ayağınza kadar getirirler,şayet acente teslimi olursa ya telefon yada mesajla almanızı bildirirler ,ona göre hareket edersinizeğer paketiniz adres teslim olduğu halde gelin alın diyorlarsa şikayetçi olun

ben şikayetimi ettim sorunum halloldu. taaa genel müdürlüklerden arandım özürdilediler. özel müşterimiz oldunuz dediler. tekrar bizden gönderin dediler tabi o riski göze alamazdım. hayır kesinlikle istemiyorum dedim. şubedeki eşkıyalarda özür diledi bizden. bide diyolardıki git nereye şikayet edersen et hiçbişe yapamazsın. ölede bi yaptımki özür bile dilettim. dahada uzatırdımda canım istemedi. o yüzden arars kargo dışında herhangi bir kargoyu kullanabilirsiniz yani.

X