• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araplar bu yıl Türkiye'den 15 bin konut alacak

Arapların Türkiyeden ev alma nedenleri galiba Arap baharı etkisi, ülkelerinde bir karmaşa olsa, Türkiye sığınacak liman oranın zenginleri için, özellikle son 15 yılda artmasının sebebi 11 eylül olaylarından saldırılarından sonra başka ülkelerde buradaki rahatı bulamazlar.. Eskiden Avrupa ülkelerinde parayı gömüp eğlenmeleri düşünülürse 11 eylül ün etkisi düşündürür.. Para çok olunca.. (Arap yağı bol bulunca malum yerine sürer derler ya işte) Eh malum hükümette kafa olarak arap kafasına yakın olunca.. Atlarını oynatıyorlar burada..
Keşke tarihi biraz daha bilen bir millet olsaydık, şu arap hayranlığından çıkmış.. 1. Dünya savaşında Osmanlıya en önemli ihaneti yapanlar yine Araplardır.. Megiddo muharebesi (Nablus Hezimeti)..
Anlat anlat bitmez..

Davranış olsun tutum olsun Araplar'ın kaba insanlar olduğunu düşünüyorum.
onların ülkemde bu kadar yayılmasından da rahatsızım.
Ülke yapısını ve karakterini bozan hangi millet olursa olsun bu benim için rahatsızlık verici bir durum teşkil ediyor. Bunların başında da Araplar var,
Misal, artık taksim ya da Şişli tarafında, Ortaköy'de Araplar yüzünden rahat edemez hale geldik. Gitmek dahi istemiyorum oralara,
O kadar rahatsız edici ve kaba davranışları var ki...

Back