arapkızı - lea leke kremi fiyaskosu :(

mymelino

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
966
3
akne lekeleri için kullandım 2 ürünüde tam bir para tuzağı....:KK47::KK47::KK47:.lekelere faydalı falan değil .....tam tersi akne falan yapıyoooo.....2 sene önce denedim.....sakın inanmayınnnn....reklamı güzel yapıyorlar zaaflarımızdan yararlanıyorlar.....dikkat edin kızlar para kaptırmayın....ben çook para harcadım lekelerim için....hem param hem umutlarım gitti maleseffffff :KK58::KK58::KK58:

benden uyarması .....lea ve arapkızı kremine aldanmayınnnnnnnnnn:KK47::KK47:

Aynen katılıyorum yazdıklarına her ikisinide kullandım sonuç 0 sakın almayın yazık ...........

Aynen katılıyorum yazdıklarına her ikisinide kullandım sonuç 0 sakın almayın yazık ...........

kullananlar geri dönüş yapmıyo.....yazık leke sorunu olanlardan hemen alıyooo bilmeden...o yüzden açtım konuyu....olan biz tüketicilere oluyoo....hem paramızdan hem umutlarımızdan oluyozz....

uyarmak için açtım konuyuuu:nazar::nazar::nazar:

kullananlar geri dönüş yapmıyo.....yazık leke sorunu olanlardan hemen alıyooo bilmeden...o yüzden açtım konuyu....olan biz tüketicilere oluyoo....hem paramızdan hem umutlarımızdan oluyozz....

uyarmak için açtım konuyuuu:nazar::nazar::nazar:

aynen canım. keşke hepimiz senin gibi olsak.. en azından fazla para kaptırmayız böle şelere..
gerçi mesele lekesiz bi cilt hayali oldu mu, her önümüze geleni alıoruz, napalım, zaafımız:KK43:
ben de arapkızını kullandım.. tam bir fiyasko..

arkadaşlar başka bu şekilde ürün kullanıp da, herhangi bi faydasını görmeyen olduysa, yazmalarını rica edioruz. şimdiden teşekkürler..

arap kızının fıyasko olusuna bende katılıyorum kesınlıkle yuze surulebılecek bırsey degıl margarın gıbı asırı yaglı ve cok kotu kokuyor

arap kızının fıyasko olusuna bende katılıyorum kesınlıkle yuze surulebılecek bırsey degıl margarın gıbı asırı yaglı ve cok kotu kokuyor

evet aynı margarin gibi arap kızı krem......bide tanıtımında ünlülerde kullanıyoo falan demişlerrrrrrr ....koca bir yalannnnnnnnnn:KK33::KK33::KK33::KK33:

kızlar arapkızı 1 tl bişey benim teyzem senelerdir kullanır kaymak gibi eskilerin kullandığı bi krem ama diğerini bilmiyorum benim bugüne kadar benimde leke açıcı ve beyazlatıı olarak kullandığım krem pohli oldu 10 tl bişey ama orjinilani bulun aktarlarda satılıyo 2-3 hafta oldu resmen açtı cildimi netten sipariş verip okadar para dökmeyin kremlere...

kızlar arapkızı 1 tl bişey benim teyzem senelerdir kullanır kaymak gibi eskilerin kullandığı bi krem ama diğerini bilmiyorum benim bugüne kadar benimde leke açıcı ve beyazlatıı olarak kullandığım krem pohli oldu 10 tl bişey ama orjinilani bulun aktarlarda satılıyo 2-3 hafta oldu resmen açtı cildimi netten sipariş verip okadar para dökmeyin kremlere...

arapkızını 2 sene önce 20 tl ye almıştımben.... bence yararlı değil ...çünkü arkadaşın sivilcesi vardı üzerine sürdü geçsin diye daha büyük oldu kist gibi ve lekeside kaldı.... ben önermiyorum arapkızı kremi....:82::82:

canım üzgünüm ama kandırılmışsın sanırım :S benim sivilce gibi bi sorunum yok regl döneminde zaman zaman çıkar sivilcem arap kızınıda bazen sürerim fondtenli gibi yapar yüzümü acaba aynı arap kızı kreminden bahsetmiyonuyuz ufak bi kutuda gül gibi kokuyo beyaz bide pembesi var bide her yerde 1 tl :KK70: bazı aktarlarda 2 tl de olabiliyo...

X