Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
arkadaşlar bu kremi kullananlar ne gibi sonuçlar aldı paylaşabilir mi?bi arkadaşım aşırı sivilce yapıyor demişti de..
Konuyla ilgilenen yok mu bayanlar?
Bende de sivilce sorunu yaptı
zaten krem oldukça yağlı ve tabaka gibi kalıyor yüzde kendi rengi açık olduğu için bence kozmatik gibi bir beyazlık sağlıyor
yani uzun sürede bir etkisi olduğunu tahmin etmiyorum
2 ay kullandım daha sonra bıraktım
ama cilt beyazlatmak için ACHROMIN diye bir krem var
onu kullana bilirsiniz
bi kaç sitede gördüm ama eczane vs. nerede satılır bilmiyorum
ben bulgaristana gittiğim de alıyorum tavsiye edebilirim
sivilce vs gibi hiç bir yan etkisini de görmedim
♥ vefasızın sermayesi yalanmış.. ♥
Kayıtlı Üye
ben kullandım canım 2 renk oluyor bi pembe kaplı bi mavi. içlerinden de biri beyaz biri pembe ama hangisi hangisinin bilmiyorum
sivilce çıkmaya çalıştığunda onu sürerdim tam çıkmadan indirirdi rengini biraz daha açıyor rengini gideriyor. güzeldi ama cildim fazla geçmeden düzeldi kullandığım birkaç farklı şeyler vardı. onları bıraktım daha sonrasında geçmişti
ben de bikaçhafta kullndım ama çok yoğun ve yağlı olduğu için bıraktım.bir de ışık görmeyekmiş cilt onu sürünce.
Kullandım yağlı olduğundan sanırım yüzü daha ak pak gösteriyor kokusu da hoştu ama çok da kullanmadım faydasını zararını tam bilemiyorum o yüzden, yaz sıcağında kullanılacak türden bir şey değill bence.
ben baya pahalıya almıstım. bi işime yaramadı. pembe renkte yoğun bi krem. ama bnm cldıme yaramadı.
Arkadaşlar bildiğim kadarıyla pembe kuru ciltler için beyaz olan da yağlı ciltler için bende pembe olanı kullanıyorum tam sivilce göründüğü zamanda üzerine sürüyorum hemen kurutuyor
Bende 5-6 gün kullandım.Sivilcelere ya da lekelere çözüm olmadı hala eskisi gibi duruyorlar.Ama yüzümün beyazladığını düşünüyorum yani bembeyaz değil fakat 1 ton kadar açıldı.
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
bence onceden achromin krem kullaniyodum fakat icinde yuksek miktarda civa oldugundan yasaklanmis achroactive krem var onun yerine oneririm canim
Mavisini kullandım pembeye kıyasla bir şeye yaramadı. Ama mavide izleri falan geçiriyordu. Pembesi daha iyi geldi bana. Sivilce izlerimi geçirdi düzenli kullandığım zamanlar gece uyumadan önce sürüp öyle yatıyordum, kullanmayı bırakınca gene aynı tas aynı hamam devam etmek lazım her zaman.
İlk aldığım zaman 5 TL idi. Sonra bir aktardan 7 TL ya aldım. Şimdi evimize yakın olan bir aktar var orada 3 TL. Zaten küçük bir şey bir ay falan sonra bitiyor.
ben uzun zaman kullandım bu kremi hem pembesini hemde beyazını ikisinin ne farkı var diye sorarsanız bence bi farkı yok beyaz olan cildi daha beyaz gösteriyo sadece... cildim çok hassas ve alerjik bi cilt öyle her kremi kullanmıyorum ama bu kremi kullanırken sorun yaşamadım. geceden sürüp yatmak gerekiyormuş ben gündüzde kullanıyorum yalnız yaz aylarında kullanamıyorum minik minik sivilceler çıkıyo. ciltte olusan lekeleri açıyomuş ama bana yararı şu ki; çok pahalı nemlendiricilerden kurtuldum
bende kullandım ondan ama piyasada sahtesi cok var dikkate edin 2 3 yıl once kullanıstm bayada memnun kalmıstım hani. ama gecenlerde aldım aktarda 3 tl ye 2 gun kullanmamla yuzumu sivilceler bastı. ztn arap kızı kremi biraz sert bi krem ama piyasada satılanmaların cogu cok yumusak vazelinden yapılıyomus sahte olanlar yani. oyuzden dikkat edip alın derim
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye