Cilt Bakımı Ürünleri arapkızı kremi kullanan var mı??

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

nazeninnn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2011
6
0
arapkızı kremini bi internet sitesinde gördüm sivilce lekelerini geçiriyormuş ve cildin rengini açıyormuş ama şu ana kadar hiç duymadığğım bi krem old için pek de güvenemedim yardım ederseniz sevinirim..

canım bende yeni aldım sürünce evet cildi beyazlaştırıyor ama yıkayınca falan etkisi geçiyor ayrıca yumuşacık yapıyor kokusuda süper yaa...ama zararı olur diye hala yüzüme süremiyorum yüz sonuçta riske gelmez ama ellerime nemlendiricvi olarak sürüyorum yapış yapış olmasa süper ..kalıcı bi sonucu oluyormu onuda bilmiyorum

canım bende yeni aldım sürünce evet cildi beyazlaştırıyor ama yıkayınca falan etkisi geçiyor ayrıca yumuşacık yapıyor kokusuda süper yaa...ama zararı olur diye hala yüzüme süremiyorum yüz sonuçta riske gelmez ama ellerime nemlendiricvi olarak sürüyorum yapış yapış olmasa süper ..kalıcı bi sonucu oluyormu onuda bilmiyorum

kullanmayınnnnnn yüze sakın .. akne yapıyoo hemde kistik akne başı olmayanlardan.. ben çöpe atmak zorunda kalmıştım .. 2 sene önce aldımm :KK54:

internette 1 ay sonunda sonucu görürsünüz diolar düzenli kullanıp da zararmı gördünüz siz?

kullanmayınnnnnn yüze sakın .. akne yapıyoo hemde kistik akne başı olmayanlardan.. ben çöpe atmak zorunda kalmıştım .. 2 sene önce aldımm :KK54:

ayyy asla kullanmıcam canım yüzüme ama ellerime ayaklarıma sürerim bişe olmaz heralde ellerim onu süreli daha bi yumuşadı daha bi beyazlaştı umarım yan etki görmem

X