benim bildigim suya katip normal siliyorsun digerleri gibi...önce deterjanla...sonra durula....sonra kurula canim aksamaca bir silmeden cikamayiz alimallah....bende denicem yanlız yerleri fln sildikten sonra durulama gerekiyormu onu bilmiyorm nasıl uygulanıyor
Benim hep uyguladim bir formulu sizlerle paylasmak istedim eger acik renk haliniz koltugunuz varsa ve ustundeki leker zor cikiyorsa iste formul bir miktar suya biraz arap sabunu ilave edip iyce kopurtulecek kirli bolgeye sadece kopuk surulecek suyu degil biraz bekleyim sildigimizde lekenin gittini goreceksiniz benden tavsiye uygulamada butun bolegeye yaparsaniz iyi olur benim koltugum beyaz deri ben onla halima kullaniyorum ve gercekten kopuk sonunce fark acayip beli oluyor.
çoğunlukla kullanılmış yağlarla üretilen arap sabunları pek tercih edilmez çünkü atık yağ ile yapılan sabunun temizleme özelliği azalır üstelik çamaşırlarda leke bırakabilir. Bunun yanı sıra yanık kokusunun kamufle edilmesi için sentetik aromalar eklenir ki bu aromalar zararlı olmalarının yanı sıra yanık kokusuyla birleşince daha kötü kokular oluşturur.
SİZLER HANGİ MARKAYI KULLANIYORSUNUZ ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?