Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla okadarını bilemiycem tatlım bişey biliyorum oda çoook güzel
arap kızlarının gözleri koyu olmaz mı? ben öyle biliyorum... haifa nın gözleri lens gibi duruyor
Konu açarken açtığımız konu hakkında bilgi sahibi olalım lütfen! Ve daha profesyonelce...[/Q
arkadas gozlerının lens olup olmadıgını bılse ne olucak ıllakı foto koyarken lenslı olup olmadıgını bıldırmesımı gerekıyor yada bılmedıgı ıçın koymamasımı gerekırdı
bence yorumunuz çok gereksız olmuş
Konu açarken açtığımız konu hakkında bilgi sahibi olalım lütfen! Ve daha profesyonelce...
Zatende lesn canım. Burunda estetik gibi ama iyice bi araştırmak lazım.
Konu açarken açtığımız konu hakkında bilgi sahibi olalım lütfen! Ve daha profesyonelce...
Konu açarken açtığımız konu hakkında bilgi sahibi olalım lütfen! Ve daha profesyonelce...[/Q
arkadas gozlerının lens olup olmadıgını bılse ne olucak ıllakı foto koyarken lenslı olup olmadıgını bıldırmesımı gerekıyor yada bılmedıgı ıçın koymamasımı gerekırdı
bence yorumunuz çok gereksız olmuş
FERHATINSIRINIYIMBEN arkadaşımız bi haber duymuş onu paylaştı konu sahibi arkadaşta Tekbildiğim şey var oda çok güzel dedi. Lensle hiçbir alakası yok yorumları okumadan cevap yazılmaz benim bildiğim kaydirigubbakcemile3. Yorumları düzgün okumadan gereksiz olup olmadığına karar vermeyin isterseniz.=)
Hayat kurtaran ilk yardım bilgileri vermiyor arkadaş.
Altı üstü Haifa Wehbe yani,neyi profesyonel olmasını gerektiriyor ki?
Bu arada bu kadının inanılmaz bir taklit yeteneği var.
FERHATINSIRINIYIMBEN arkadaşımız bi haber duymuş onu paylaştı konu sahibi arkadaşta Tekbildiğim şey var oda çok güzel dedi. Lensle hiçbir alakası yok yorumları okumadan cevap yazılmaz benim bildiğim kaydirigubbakcemile3. Yorumları düzgün okumadan gereksiz olup olmadığına karar vermeyin isterseniz.=)
bi kaç topikte görüyorum özellikle tartışma çıkarmak için giren üyeler var kimse kimsenin avukatı diğil burda FERHATINSIRINIYIMBEN arkadaşıma verdiğim cevaba sen niye atlıyosun onu anlamadım olayları saptırıcaksanız yorum yapmayın yada bi derdiniz sıkıntınız varsa bununla ilgilide bi bölüm var oraya yazabilirsiniz emin ol çoğu kişi sana yardımcı olur
Arkadaşlar nooluyo ya :tomato: şahsen ben bir topic açtığımda o konu hakkında iyice bir araştırma yapar öyle açarım konumu sizlerlede bildiklerimi paylaşırım... Ben kibarca uyardım sadece :umursamaz:
ilaydahey epaq Yorumlarınız için teşekkür ederim...