• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aranızda yemekteyize katılan var mı veya katılmayı düşünen :)

mor_salkim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
470
2
96
İzmir
ya bu konuyu nereye açacağımı bilemedim aranızda yemekteyiz yarışmasına katılan var mı kısslar ne düşünüyorsunuz o yarışma hakkında imkanınız olsa katılır mısınız??? merak ettim :sm_cool::sm_cool:

Katilmadim, katilmayi dusunmem de. Zaten yemek yapmayi da bilmiyorum ki :D
O programda cok saygisiz insanlar oluyor. Bazen izlerken ben deliriyorum ya. Adamlar "elestirecem" diye milletin sabir sinirlarini zorluyorlar "bu yemek soyle boyle, ben bunu yiyemem" filan ve daha neler neler.
Bir de bir taktik gelistirmisler, yemekleri begenseler de begenmeseler de bir birbirlerine dusuk puan veriyorlar ki sonra kendi puanlari daha yuksek olsun. Iyice sacmaliyorlar. Cok baglayici, hos bir programdi ama artik kalitesi dustu.

katilmadim damak zevkime ve kendime güvendigim halde bile katilmazdimda
bi kere cok saygisizlar
nimete sükr etmeyi bile bilmiyolar bence
yemek damak zevkine hitap etmeyebilir ama igrencmis gözüyle bakiyolar nimetlerimize yazik günah ya

neye göre seçiyorlar çok merak ediyorum :lepi:

nerde garip kişilikler varsa bir araya getirebiliyorlaralsanaalsanasmile

caanımm yemeklerimi yemekten anlamayan insanlara yedirmem ben opuyorumnanaktan

yemek yapmayıda yidirmeyide çok severim yerimseniben
ama katılmayıda hiç istemem nedenmi bu kişilik meselesiiikafamçokkarıştı
ordaki katılanların çoğuda kişiliği belliiiii bunu yemem şu berbat bu iğrenç ya sizler veya hepimiz kaç defa
evimizde beş çeşit veya on çeşit yemek var herkes tutrmuş üzümün çöpüüüü alın size üzümün çöpüüü
iALLAHIN rızkana iğrenç diyorlar ya bu bana çok dokunyorrrrr :jeyyar:

karşılayışını beğendim yemekleri güzeldi servisi güzeldi masası güzeldi ev sahipliği güzeldi süprüzü güzeldi bu yüzden puanı 2 (ikiiiiiiiiiiiiii) ya başka bişey denmezki bunlara yok artık yanii saçmalık benede kıslar ama ben aslında katılıp bi güzel ağızlarının payını vermeyi düşünürdüm :)))) misafirse misafirliğini bilecek yanii ev sahibi herşeye katlanacak die bi kural yok sabrın bile bi sınırı varr

Katılmayı asla düşünmem.Allah'ın verdiği nimete "ben ..sevmem iğrenirim...iğrenç olmuş"diyen şükürsüz, kişiliksiz insanlardan nefret ederim.Bazıları adil olsa bile milyonların önünde insan kendini bu kadar mı rezil eder yaa

kızlar benide eşimid earadılar ama ben vazgeçtim çünkü haksızlığa gelemem mazallah terkos hasan gibi biri çıkarsa ben dayanamam zaten agresifim sempatiksalakcinnipuan konusundada dürüst olurdum kesin vazgeçtim eşimde işyerinden izin alamadı vermediler o mutfak konusunda benim kadar beceriklidir yapardıda ama olmadı

çok güzel yemek yaparım iddialıyım bu konuda ama katılmazdım.birincisi çok sinirli bir insanım tepem atınca kendimi kontrol edemem. hadderini şov yapmak uğruna çok aşıyorlar.hiç adaletli değiller.yemek çok güzel bu harika şu güzel diyorlar puanlama da hiç beğenmedim diye çok düşük puan veriyorlar.şişman şişman hatunlar ay ben biber yemem domates yemek şunu yemem bunu içmem.peki o kiloları nerde yaptın.su içerek mi.adamı delirtiyorlar.

benim en sinir olduğum olay elalemin mutfağına gecip de yemek yapmaya calısmak
neymis efendim aç kalmışlarmışmış
hahhayt
kıtlıktan çıkmış gibi mi gidiyolar başkalarının evine
"her seyi güzeldi, gercekten hakkını yemeyelim, cafe de paris soslu zımbırtıyı da beğendim, beğendim ama bence onun paraya ihtiyacı yok, bu yüzden puanım 2. eheheheh..."
yani, yok böyle bişey :)

kesinlikle katılmam çünkü reyting olsun diye asla kavga etmem
zaten yarışma sadece kamera arkasının kurgusu
bizde gerçekmiş gibi izliyoruz...

bende şuna sinirleniyorum nimete hiç saygı yok aç geliyorlar ama birşey yemeden gidiyorlar sırf kapris ve puanlama korkusu ,bunlar nasıl insan ya? yiyin önünüzdeki yemekleri herhalde zehirlenmezsiniz !!! kafamçokkarıştı:oklava:

tövbeler olsun ama..nerde ıcık var oraya seciyorlar...Lanet gelsin hepsine..böyle şey mi olur ya...
2 gün aç bırakıcaksın bak pabucumu yerler...

Back