ekonomi mezunuyum, telefonda yök işlemin 2-6 süreceğini , fakat bazen 6 ayı da geçebildiğini söylediDaha bitmedi.dosya incelendikten sonra üniversiteye kaydimi yaptım ve 10 dersten sınavlara giriyorum, 2 dönem, diğer normal öğrencilerle. Bütün dersleri geçtikten sonra denkliği verecekler.
Ders Listesi fakulteden fakülteye değişiyor. Hangi bölümü okudun?
EN gec 6 ay sonra üniversiteye kaydını yaptıracak yök, sınava sokuyorlarekonomi mezunuyum, telefonda yök işlemin 2-6 süreceğini , fakat bazen 6 ayı da geçebildiğini söyledi
Iyi gunler,Ben azerbaycan vatandaşıyım benim diplomama denklik verildi 2011 avustos da verdim 2012 martda aldim.yani denklik veriyolar bitirdigin uni bagliBen denklik öğrencisiyim.
Bu arada benim bildiğim kadarıyla Bulgaristan, Azerbeycan , Kazakistan vs bu ülkelerde okuyanlara denklik verilmiyor.
En azından ben geçen sene basvurdugumda yök öyle diyordu. Hatta özellikle Bulgaristan dan gelenlerin dosyalarını bile kabul etmiyorlardi. Degistimi ?
benim diplomam kızlık soyadimla, burdaki üniversitedeki kaydimda kızlık soyadimla ama öğrenci Kimliği şimdiki soyadimla. Bi sıkıntı yasamiyorum çünkü öğrenci numarasi bir.
Merhaba
3 yıldır türk vatandaşı ile evliyim nisanda vatandaşlık için başvurduk ve geçen hafta ekim ayı için komisyona randevu verdiler. Komisyonda bir sorun olmazsa şayet kimliği nezaman alırım acaba( başvuruyu İstanbulda yaptık)?
Diğer net bilgi alamadığım konu ise üniversite diploma denkliği.Yök vatandaşlığa geçmekte olanlarda denklik başvurusu yapabilir dedi, fakat tc almadan başvuru yaparsam geçici tc ve eski ismimle denklik almış olacağım, bu ilerde evraklarda karışıklığa ve sorunlara yol açmazmı?
Merhaba vatandaslik basvurunuz sonuçlandımi? Bende bekliyorum 06.10.2014 basvurdumMerhaba
3 yıldır türk vatandaşı ile evliyim nisanda vatandaşlık için başvurduk ve geçen hafta ekim ayı için komisyona randevu verdiler. Komisyonda bir sorun olmazsa şayet kimliği nezaman alırım acaba( başvuruyu İstanbulda yaptık)?
Diğer net bilgi alamadığım konu ise üniversite diploma denkliği.Yök vatandaşlığa geçmekte olanlarda denklik başvurusu yapabilir dedi, fakat tc almadan başvuru yaparsam geçici tc ve eski ismimle denklik almış olacağım, bu ilerde evraklarda karışıklığa ve sorunlara yol açmazmı?
Kardeşim senin komisyon sonrası noldu ? Benim komisyon bu gün oldu . TC kimlik ne zaman verirler , bir bilgin varmi ? Kaç zamanda çıkar? Bana bu konuda hiç birşey demedilerdemediler, sadece olumlu geçti .kendimiz arariz dedi fakat çalışmak istiyorum bu guzden acele ediyorum, keşke birkaç aya cikza . zaten 3 sene bekledik. 3 senenin tamamında baş vuru yapdik 4 ay sonra yanı bu gün komisyon oldu . peki ne zaman tam olarak TC vatandaş oluruz ? Sen aldin mi ? Lütfen başka bir bilgisi olan varsa yazsi n.ekonomi mezunuyum, telefonda yök işlemin 2-6 süreceğini , fakat bazen 6 ayı da geçebildiğini söyledi
kurula 1 kere daha çağrıyorlar bildiğim kadarıyla...Kardeşim senin komisyon sonrası noldu ? Benim komisyon bu gün oldu . TC kimlik ne zaman verirler , bir bilgin varmi ? Kaç zamanda çıkar? Bana bu konuda hiç birşey demedilerdemediler, sadece olumlu geçti .kendimiz arariz dedi fakat çalışmak istiyorum bu guzden acele ediyorum, keşke birkaç aya cikza . zaten 3 sene bekledik. 3 senenin tamamında baş vuru yapdik 4 ay sonra yanı bu gün komisyon oldu . peki ne zaman tam olarak TC vatandaş oluruz ? Sen aldin mi ? Lütfen başka bir bilgisi olan varsa yazsi n.
Kardes eminmisin? Hiç öyle duymadım . onlarcda öyle birşey demedi . bakanlığa gönderdiler zaten yazıyı . komisyon onayı sonra öyle oluyormuş. Bakanlık baktıktan sonra oturduğun ilin vatandaşlık mudurlugu kimliği almak için arıyorlar . TC kimlik çıkıyor. Ama öyle tekrar çağırmak filan demedi . sadece su sureci bilmek istiyorum . kaç aydavcikar . nolur tam bu olayı yaşayan varsa anlatsa çok sevinirimkurula 1 kere daha çağrıyorlar bildiğim kadarıyla...
merhaba evet sonuclandi basvuru tarihi itibari ile tam 8 ay sonra kimligim cikti.Merhaba vatandaslik basvurunuz sonuçlandımi? Bende bekliyorum 06.10.2014 basvurdum
komisyondan 4 ay sonra kimligim cikti benim,aramalarini beklerseniz bekler durursunuz.Internetten her hafta sorgulayin benim komisyon 20.10.2014 tarihindeydi 25.02. 2015 sorguladigimda ekrana kabul edildigime dair yazi cikti.Hemen ertesi gun ilce nufus mudurlugune gidip kimligimi cikardim.Vatandisliga alindigima dair tebligat eve mart sonu geldi ,yani onlardan haber beklemeyin.Kardeşim senin komisyon sonrası noldu ? Benim komisyon bu gün oldu . TC kimlik ne zaman verirler , bir bilgin varmi ? Kaç zamanda çıkar? Bana bu konuda hiç birşey demedilerdemediler, sadece olumlu geçti .kendimiz arariz dedi fakat çalışmak istiyorum bu guzden acele ediyorum, keşke birkaç aya cikza . zaten 3 sene bekledik. 3 senenin tamamında baş vuru yapdik 4 ay sonra yanı bu gün komisyon oldu . peki ne zaman tam olarak TC vatandaş oluruz ? Sen aldin mi ? Lütfen başka bir bilgisi olan varsa yazsi n.
ben iki ay once denklik icin basvurdum acelem var yok bilginvermiyor,bu konuda bilgisi olan var mi?2 yil sonra ben de denklikle ugrasicam
esim benim ulkeme kac kez gitmis,onun akrabalari bize kac kez gelmis(ailesi baska sehirde) esime benim ulkemde vat almismiyiz vs.ne sordula kurulda?
Ay çok teşekkürler cevap için . ben hala beklemediğim.ama dediğin gibi internet den takip numarası verdikleri yerden her gün nerdeyse bakıyorum . hala karar için inceleniyor yazıyor . umarım kısa sure de çıkar . çalışmaya ihtiyacım var çünkü..komisyondan 4 ay sonra kimligim cikti benim,aramalarini beklerseniz bekler durursunuz.Internetten her hafta sorgulayin benim komisyon 20.10.2014 tarihindeydi 25.02. 2015 sorguladigimda ekrana kabul edildigime dair yazi cikti.Hemen ertesi gun ilce nufus mudurlugune gidip kimligimi cikardim.Vatandisliga alindigima dair tebligat eve mart sonu geldi ,yani onlardan haber beklemeyin.
Ben artık Türkiyede değilim Ankaraya gidiliyormu bilmiyorum yerinde sormak için.Üzerine olmazsanız uzar belkide.Benim diploma öyle olmuştu, denkliği baya bekledim.Kimlikte işime yaramadı diplomada.tşk ederım,evet komisiyondan sonra 1 yil 2 ay olacak ve hala karar aşamasında yazıyo,inşallah artık sonuç görücez çok uzun surdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?