selamlar.
bu mesajlar 2015 senesınde yazılmış fakat yeni uye olduğum için tam anlamadım buralar,ama yazıyorumki mutlaka birşekilde ulaşır size,sizden yardım istorum bu konuda,ben 2010 senesınde 4 şubatta tv vatandaşiyle evlendım fakat benim memeleketınde yaşiyoduk 2 sene sonrada 2012 senesınde istanbula geldık ve ayle ikame izin çikardık,bunun ustune 3 sene geçti ve 2016 şubat aynde tc vatandaşlık muracafı yaptım,kontroller çağırnalar eve kontroller derken son komisiyon 2017 senesınde 2 maisde grdik,son komisionda bize dendi 3-4 ay içerisinde size mesaj gelıcek ve sonradan nufuse gidip kimlik çikartabilirsınız dıye fakat maisden 3 ay sora augustos aynde karar aşamasında dıye yazı çiktı,internetin uzerınde devam kontro edıyodum,ve şimdi hala 2018 hazıranın sonuna heldik ve hala karar aşamasında dıye yazı çikio,kaç kere ankaraya aradım kaç kere vatandaşlık muracat ettım yere gittim nufuse aradım ama herkez ayne cevap verıyo bekliyceksın dıye,boyle bi durum olan varmı yoksa banamı sadece boyle uzun sure surdu,toplam 2016 sınde tc vatandaşlık muraacat ettıkten sonra 2 sene 4 ay geçti ve ekran hala değişmedi.başka değişik bilgi olan varsa yardım edın lütfen yada başka bıyere aramamı lazım ne yapmam lazım bilgi olan varmı lütfen acilen cevap lazım.tşk