- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.494
-
- Konu Sahibi ayperipekce
Birakamiyorsanda az alt kuzum bende ekmek siz doymayanlardandim ilk önce günde 3 dilime indirdim biraz öyle devam ettim sonra 2 sonra 1 derken şimdi hiç yemiyorum ekmek gayet te doyuyorum anladimki insan bedeni ekmeksizde doyuyor aslında:)
İrade çok önemli :)ah keskeeee canım.
yemicem diyorum ama hep elim ekmeğe gidiyo
Benşmde 2,5 yıldır sabitti kilom. 1,5 ay önce isveç diyeti yaptım. 4,5 kg gitti. 1,5 unu aldım ama yinede 13 günde 3 kilo vermiş oldum.
Ekmekten vazgeçemiyorsanız şanslısınız, çünkü azalttığınızda hemen kilo verirsiniz. Ben zaten yıllardır sadece kahvaltıda yiyorum.
İrade çok önemli :)
Evet çok zordu 13 gün diye sabettim. Dediğim gibi tiroit hastasıyım ani kilo alımlarım oldu sonrada kşlo veremedim.-GiTaH- o diyet çok zor. Yapabiliyorsan ne mutlu.
Ispanak diyor bir öğünde mesela. Ispanak yoksa ne yapacam o öğün. Et diyor, o öğün et yoksa ne yiyecem.
Alternatiflerini bilmiyorum mesela.
Ah ne güzel - 500'deyim .İnşallah devamı gelir
Vallahi katı & sıvı karışık (ağırlıklı olarak sıvı)nasıl beslenıyorsun sınemcım
Ben de sürekli kontrol halindeyim. Kaç defa hem de. Başka türlü yapamıyorum. Yüksek çıkınca modum düşmüyor. Tam tersi, nerede hata yapıyorum deyip daha da hırslanıyorum. Doğrusu da her sabah kontrol etmekmiş.ya su hergun tartılmakla ıyımı yapıyoruz kotumu yapıyoruz bılemedım...benım hıc oyle bı alıskanlıgım yoktu yıllarca tartıya cıkmazdım ama bu aralar kılo problemıne takınca hergun tartıdayım ve eksılmedıgını gorunce bı gunde bıle telasa kapılıyorum yok bu dıyette bı ıse yaramıcak durumuna gecıyorum.cok sıkıldım.bugun bı de karıık bıtkı cayı alacagım bakalım bı de takvıye onu yapayım
vermen gereken kac kılo varŞu an Pedal çeviriyorum hanımlar. 20km.de bırakacağım
5&7 ne kadar başarabilirsem artıkvermen gereken kac kılo var