aranızda sıvı agırlıklı beslenerek zayıflayan yada bunu denemek ısteyen varmı????

Birakamiyorsanda az alt kuzum bende ekmek siz doymayanlardandim ilk önce günde 3 dilime indirdim biraz öyle devam ettim sonra 2 sonra 1 derken şimdi hiç yemiyorum ekmek gayet te doyuyorum anladimki insan bedeni ekmeksizde doyuyor aslında:)

ah keskeeee canım.
yemicem diyorum ama hep elim ekmeğe gidiyo

-GiTaH- -GiTaH- o diyet çok zor. Yapabiliyorsan ne mutlu.
Ispanak diyor bir öğünde mesela. Ispanak yoksa ne yapacam o öğün. Et diyor, o öğün et yoksa ne yiyecem.
Alternatiflerini bilmiyorum mesela.

Benşmde 2,5 yıldır sabitti kilom. 1,5 ay önce isveç diyeti yaptım. 4,5 kg gitti. 1,5 unu aldım ama yinede 13 günde 3 kilo vermiş oldum.

Ekmekten vazgeçemiyorsanız şanslısınız, çünkü azalttığınızda hemen kilo verirsiniz. Ben zaten yıllardır sadece kahvaltıda yiyorum.

işte azaltamıyorum sorun orda :KK70:

-GiTaH- -GiTaH- o diyet çok zor. Yapabiliyorsan ne mutlu.
Ispanak diyor bir öğünde mesela. Ispanak yoksa ne yapacam o öğün. Et diyor, o öğün et yoksa ne yiyecem.
Alternatiflerini bilmiyorum mesela.
Evet çok zordu 13 gün diye sabettim. Dediğim gibi tiroit hastasıyım ani kilo alımlarım oldu sonrada kşlo veremedim.

Ispanak yerine marol vs.yelillik. et yerine tavuk balık yenebiliyor o diyette. 6-7 cm belim inceldi 3 kilokalıcı gitti ama bir daha yap desele düşünürüm bi :)

Diyet bana saçma ben diyet yapmıyorum istedigim herşeyi yiyorum ama gerçekten acikinca yiyorum doyunca bırakıyorum . mesela canım az önce kek istedi düşündüm gerçekten su an acmiyim bunyemin buna ihtiyacı varmı ? hayır ! o zaman kaçmıyor ya acikinca yerim ve öyle yparak istedigimide yiyerek ve diyetteyim diye kendimi de sıkmadan 2 ayda 8 kilo verdim çok basit kızlar gerçekten acikinca ye istediğini ye yavaş ye doyunca bırak :)

sıvı agırlıklı beslenmenın ıyı tarafı vucut yakması gereken katı yıyecek olmadıgı ıcın enerjıyı mevcut yaglara harcıyor..aslına bakıldıgında da bu sekılde de gun ıcınde oldukca kalorı almıs oluyoruz ama sadece sındırmek ıcın ugrasmıyor vucut

evt merhaba artık bu saaten sonra bir şey yemiyecem onun için ne yediğmi yazayım dedim sabah evde ne kadar yeşil bitki varsa hepsini blenderdan geçirdim(salatalık,roka ıspanak,maydanoz ,nane ve biraz su ) öğlene doğru içne birazd yoğurt katım ozaman daha iyi oldu öğleden sonra tarhana çorbası veçiğ lahana tükettim akşam doğr bir parça ekmekle kavrulmuş kıyma yedim abartmadan düzenli olmak kaydı ile suyumuda içtim evt yarın ev gezmesi varmış mümkün olduğuca dikkat edicem yarın n azında abartmayacam hepimize kolay gelsin tek tip diyet yapmak zor önemli olan kendi şartlarınıza göre dikkat etmek ve istikrarlı olmak bu saatten sora şekersiz sıcak içecek tüketebilirim onn dışında bir yiyecek tüketmiyecem

hadi bakalım herkese kolay gelsin :)

Ne guzel ilk günün istikrarlı ve başarılı geçmiş dilerim hergun un böyle geçer. .evet diyeti bırakıp oturup herşeyi yemek yerine kendince sekillendireceksin.seni cezbeden bişey gördüğünde kendi kendine bunlardan hep yedin ve ideal kolona kavuşunca yine yiyeceksin de gerçekten etkili oluyor.
Ben bugün bolca corba meyve suyu ve meyve tükettim.

ya su hergun tartılmakla ıyımı yapıyoruz kotumu yapıyoruz bılemedım...benım hıc oyle bı alıskanlıgım yoktu yıllarca tartıya cıkmazdım ama bu aralar kılo problemıne takınca hergun tartıdayım ve eksılmedıgını gorunce bı gunde bıle telasa kapılıyorum yok bu dıyette bı ıse yaramıcak durumuna gecıyorum.cok sıkıldım.bugun bı de karıık bıtkı cayı alacagım bakalım bı de takvıye onu yapayım

ya su hergun tartılmakla ıyımı yapıyoruz kotumu yapıyoruz bılemedım...benım hıc oyle bı alıskanlıgım yoktu yıllarca tartıya cıkmazdım ama bu aralar kılo problemıne takınca hergun tartıdayım ve eksılmedıgını gorunce bı gunde bıle telasa kapılıyorum yok bu dıyette bı ıse yaramıcak durumuna gecıyorum.cok sıkıldım.bugun bı de karıık bıtkı cayı alacagım bakalım bı de takvıye onu yapayım
Ben de sürekli kontrol halindeyim. Kaç defa hem de. Başka türlü yapamıyorum. Yüksek çıkınca modum düşmüyor. Tam tersi, nerede hata yapıyorum deyip daha da hırslanıyorum. Doğrusu da her sabah kontrol etmekmiş.

X