aranızda sıvı agırlıklı beslenerek zayıflayan yada bunu denemek ısteyen varmı????

ayperipekce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
103
41
37
ben dun denedım ve 600 gr. verdıgımı gordum.fakat ılk gun olması sebebıyle halsızlık vr bas agrısı yaptı.Arastırdım bu sekılde cok kılo veren var.Daha dogrusu soyle ben daha onceden agır bır depresyon gecırmıstım o sure zarfında yemek yıyemıyor ve sureklı sıvı tuketıyordum aynaya bakcak ruh halım bıle yoktu.kendıme geldıgımde gıyınmeye kalktıgımda tum kıyafetlerım bol gelıyordu farkında olmadan 2 beden ıncelmıstım.bu sene ıpın ucunu kacırıp kılo aldıgımda canım ıstıyerek depresyona gıremeyecegım ıcın tekrar o sekılde beslenmeye karar verdım ve arastırdgımda gordugum bu sekılde bırcok kısının kılo verdıgıydı...Aslında kendı kendıme soyle dedım bu yasa kadar hersey yedın bundan sonra da yıyeceksın..kendıme bunu soylerek dun yanımda en sevdıgım seyler yenilirken meyve suyu yada corba ıcmeyı basardım

ben dun denedım ve 600 gr. verdıgımı gordum.fakat ılk gun olması sebebıyle halsızlık vr bas agrısı yaptı.Arastırdım bu sekılde cok kılo veren var.Daha dogrusu soyle ben daha onceden agır bır depresyon gecırmıstım o sure zarfında yemek yıyemıyor ve sureklı sıvı tuketıyordum aynaya bakcak ruh halım bıle yoktu.kendıme geldıgımde gıyınmeye kalktıgımda tum kıyafetlerım bol gelıyordu farkında olmadan 2 beden ıncelmıstım.bu sene ıpın ucunu kacırıp kılo aldıgımda canım ıstıyerek depresyona gıremeyecegım ıcın tekrar o sekılde beslenmeye karar verdım ve arastırdgımda gordugum bu sekılde bırcok kısının kılo verdıgıydı...Aslında kendı kendıme soyle dedım bu yasa kadar hersey yedın bundan sonra da yıyeceksın..kendıme bunu soylerek dun yanımda en sevdıgım seyler yenilirken meyve suyu yada corba ıcmeyı basardım

ben varım bende sıvı ağırlıklı beslenmeyi araştıyordum hatta yarından itibaren yeşil detoks içeceklerden içmeyi planlıyorum yarın sabah tartılıp kilomuzu yazıp gün sonunda deneyimlerimizi paylaşalım nedersin

ben varım bende sıvı ağırlıklı beslenmeyi araştıyordum hatta yarından itibaren yeşil detoks içeceklerden içmeyi planlıyorum yarın sabah tartılıp kilomuzu yazıp gün sonunda deneyimlerimizi paylaşalım nedersin

tamam canım ozaman yarın sabah gorusmek dılegı ıle...

günaydınnnnn sabah aç karnına tartıldım 87.5 saat17:00 kadar ne yediğimi yazıcam saat başı su içmeyi planlıyorum akşam gün içinde neler tükettimi yazarım bu arada senin başlangıç kaç?

günaydınnnnn sabah aç karnına tartıldım 87.5 saat17:00 kadar ne yediğimi yazıcam saat başı su içmeyi planlıyorum akşam gün içinde neler tükettimi yazarım bu arada senin başlangıç kaç?
benım bu sabah kı kılom 67..gun ıcınde bol su tuketmen ıyı olacak.ben aclık krızzlerınde de meyve3 suyu tuketmeyı dusunuyorum

Tam olarak neler tüketilecek bu diyette, örnek bir listeniz var mı?

gun ıcınde bolca sıvı gıda..corba meyve suyu süt ayran.ılk gun cok zor gececegıne emınım ama ınankı kafanda her aklına yemek geldıgınde bunca yıldır yıyosun dedıgın zaman muthıs etkılı oluyor.corba zaten ınanılmaz tok tutuyor ve sıvı tuketımı gun ıcınde ara vermeden yaptıkca cok zorlanmıyorsun.et suyu tavuk suyu mercımek vs

bu yesıl detoks ıcecegı dedıgın nedır nerede satılıyor

gun ıcınde bolca sıvı gıda..corba meyve suyu süt ayran.ılk gun cok zor gececegıne emınım ama ınankı kafanda her aklına yemek geldıgınde bunca yıldır yıyosun dedıgın zaman muthıs etkılı oluyor.corba zaten ınanılmaz tok tutuyor ve sıvı tuketımı gun ıcınde ara vermeden yaptıkca cok zorlanmıyorsun.et suyu tavuk suyu mercımek vs
Ben tiroit hastasıyım, çok zor kilo veriyorum o yüzden. Normalde de yediğime dikkat ediyorum aslında. Bir kaç kilo verip ardından hemen alacağom bi diyet olmasında , açlık sorun değil benim için.

bunu once yaparsın bıraz kılo verır motıve olursun sonra yedıklerıne dıkkat ederek verdıgın kıloda kalırsın

Bana sağlıksız gibi geldi aslında bunu sağlıklı hale de getirebiliriz sabah güzel bi kahvaltı yaparız protein alırız ondan sonrası için sıvı tuketiriz zaten güzel kahvaltıdan sonra baya bi açıkmiyor insan boyle de güzel kilolar verilcegine eminim

Ben de bu şekilde beslenmeye gayret ediyorum. Spor da yapıyorum. Kilom, nicedir sabit! Düşsün diye gayret ediyorum işte

Duraklama evresine girmiştir pes etme çıkarsın 1 haftaya sasirmistir vucut kıtlık var zannedip tutuyor dur her yediğini ama devam ettiğinde cozulcektir
Ahh ah yaklaşık 2.5 yıldır kilom sabit.
Neyse ki battı balık yan gider deyip yemeye içemeye dalmıyorum.
Azimliyimdir vazgeçmem. Ne gitse kardır diyorum artık

kızlar takipteyim :)
ekmeği bırakabilsem bende uygulayabilrdim
Birakamiyorsanda az alt kuzum bende ekmek siz doymayanlardandim ilk önce günde 3 dilime indirdim biraz öyle devam ettim sonra 2 sonra 1 derken şimdi hiç yemiyorum ekmek gayet te doyuyorum anladimki insan bedeni ekmeksizde doyuyor aslında:)

Ahh ah yaklaşık 2.5 yıldır kilom sabit.
Neyse ki battı balık yan gider deyip yemeye içemeye dalmıyorum.
Azimliyimdir vazgeçmem. Ne gitse kardır diyorum artık
Benşmde 2,5 yıldır sabitti kilom. 1,5 ay önce isveç diyeti yaptım. 4,5 kg gitti. 1,5 unu aldım ama yinede 13 günde 3 kilo vermiş oldum.
kızlar takipteyim :)
ekmeği bırakabilsem bende uygulayabilrdim

Ekmekten vazgeçemiyorsanız şanslısınız, çünkü azalttığınızda hemen kilo verirsiniz. Ben zaten yıllardır sadece kahvaltıda yiyorum.

X