Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aranizda saglikçi olup yardim edebilecekler varsa (resimli)
Şu durumda yapacağın kötü şey netten hastalık yorumlatmak olur.
En iyi cevabı takip eden hekiminiz verecek neticede.
Gece gece hiç bulaşmayın, konunun sonunda kafanızın içinde uzaylı cenin olduğunu bile okuyabilirsiniz.
Yani şu kadarını söyliyeyim siz görümcenizin aklını bulandırmayın menenjom demek; beyin tümörü oluyor ama iyi huylumu!kötü huylumu! beynin neresinde duruyor!büyüklüğü çapı nedir!riskli mi bunlara dr mr da bakıp söyleyecek o yüzden beyin cerrahına yönlendirmiştir
Kendisi incelemis kiziyla beyin tumoru gibi seyler yaziyor dedi. Bende ooyle deyince kendim buraya sorayim dedim tabiki ben bu konulardan anlamadgim icin en iyi yorumu doktor yapar.
Kendisi incelemis kiziyla beyin tumoru gibi seyler yaziyor dedi. Bende ooyle deyince kendim buraya sorayim dedim tabiki ben bu konulardan anlamadgim icin en iyi yorumu doktor yapar.
Beyin cerrahlarının hepsi de işlerinde çok başarılı değil bir kısmı beyine ve tümöre ağırlık veriyor bir kısmı ise sinir omu ilik fıtığa ağırlık veriyor olurda dr ameliyat derse beyin tümörü ameliyatını çok fazla yapan bir cerrah araştırın bunu ennn baştan söyliyeyim ben üç kez bel fıtığından ameliyat oldu dr un bir tanesi beni mahvetti sinirden de fıtıktan da anlamıyormuş