Pembe Maske deyince olaya müdahele etmek istedim. Pembe Maske cildimdeki en büyük pişmanlığımdır.
Birincisi; Patentli bir ürününü kullanmıştım, toptan fiyatı 12 TL. Uçuk fiyatlar sizi aldatmasın, en iyisi dediğinizin bile fabrika çıkışı 20TLyi geçmiyor. 20TLye alıp, indirimde diyerek 50TLden fazla bir paraya satıyorlar bu ürünü. Siz 159TL demişsiniz, kaç adet veriyorlar? Fiyatı kesinlikle aldatmaca bir ürün.
İkincisi; geçen yaz kullanmıştım pembe maskeyi. 22 yaşına kadar yüzünde tek bir sivilce bilmeyen, siyah nokta nedir daha hiç karşılaşmamış bir insandım. Sadece biraz cildime bakmak istemiştim. Sonuç ne mi oldu?
İçindeki kimyasallar ve asitler cilt gözeneklerimi açtı. Gayet sıkı olan cildim portakal kabuğu gibi delik delik oldu. Açılan gözeneklere kirler doluştu ve artık siyah noktalarım var. Bu gözenekler yüzünden yüzüm daha erken sarkacakmış bunu da öğrenmiş oldum. Ha bir de tek tük sivilceler çıkıyor. Yanaklarımda doğal bir pembelik vardı, maskeden sonra rengi koyulaştı ve artık lekeye dönmüş durumda. Bir de minik minik kızarıklıklar oluştu ve bunlar geçmiyor.
Aman diyim uzak durun. Değil bedava almak, üstüne para verseler yine de sürmem artık yüzüme.