Aranızda Marmaris Devlet Hastanesinde Doğum yapan varmı?

burcuuu

O 62 kg geri gelecek :)
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2008
6.173
57
163
Kızlar doğum yapacağım hastane konusunda çok kararsızım,acaba aranızda marmaris devlet hastanesinde doğum yapan varmı?Memnun kaldınızmı?artıları eksileri nedir?
Teşekürler

Neden ımse bu konuya bırsey yazmamıs yaa. Bende bu konuyu arastırıyorum. Eskı tarıhte acılmıs bır konu ama bırılerı gırıp bıseyler yazar dıye umutla bekleyecegım

Ben doğumumu orda yapmadım fakat o dönem orada çalışan bir dr un özel muayenehanesine gittim, hiç memnun kalmadım, verdiğmiz paralar ziyan oldu desem yeri çok geç farkettik ona gitmemizin yanlış olduğunu,sonradan benim gittiğim dr ankaraya gitmiş, kalanları hakkındada olumsuz bir sürü yorum aldım, hatta mekonyumlu bir bebeği 12saat bekletmişler, annede bebekte ölebilir bu durumda, kısaca tavsiye etmiyorum arkadaşım, tabiki sorunsuz doğum yapanda vardır illaki, ama ordan duyduğum 4 doğum hikayesinin 3ü olumsuz 1 i olumlu olunca insan başka yerde doğur demekten kendini alamıyor
Hayırlısı ile kavuş bebişine inş.

pekı marmarıslıler nerede dogum yapıyor muglayamı gıdıyorlar

Herkes bir kolayını buluyor demekki, tercih meselesi gözünü karatıp birine gidiyosun, ben askeri hastanede doğurdum ,doktorumun sezaryen esnasında komplikasyonlar geliştiği halde ameliyattaki başarısından çok memnun kaldım, ama oradaki dr larda sürekli değişiyor yani uzun süre kalmıyorlar benim doğumumdan şimdiye dek bir çok dr değişmiştir o dr umun üstüne

Bende askerı hastanede dogum yapabılırım ama baska bır sorunum ıcın gıtmıstım oraya muayenehanede ultrason cıhazı bıle goremedım o yuzden bıraz tedırgınım sankı tam donanımlı degıl gıbı geldı yanılıyormuyum acaba.

Sanırım Marmaris Devlet Hatanesinde doktor Haker Çoker olmalı.

Aynı zamanda doğal doğum uzmanı. Ben hamile değilim ama sırf bu doktor için Marmaris'e gelmeyi düşünebilirm.

Sanırım Marmaris Devlet Hatanesinde doktor Haker Çoker olmalı.

Aynı zamanda doğal doğum uzmanı. Ben hamile değilim ama sırf bu doktor için Marmaris'e gelmeyi düşünebilirm.

Hakan bey devlet hastanesınde yok. Orada sadece akın bey ve servet hanım var.

ultrason alt katta cnm, röntgenin karşısı, ultrason uzmanı olan bir dr bakıyor tüm ultrasonlara,tabi o doktorda benim dönemimden bu yana değişmiştir yani kesin, benim riskli gebeliğin başlangıcında ve son ultrasonuma kadın doğumcu özel olarak aşağıya inerek bakmıştı bunun haricinde hep ultrasoncu bakıp rapor yazıyor, ultrason makinası biraz eskiydi benim zamanımda onu söyliyim 3 boyutlu fln yok siyah beyaz,modeli düşük olduğu için birazda belirsiz, ama bende herhangi bir problem çıkmadı, bir anomali görürse zaten kadın doğumcu kendi inip bakar ultrasonla, küvez yok , doğumdan sonra aldıkları odaları 5 kişilik, ama bende 2 kişi gözükürken ikinci bayan erken doğum yaptığı için tektim odada, bebeği doğumdan sonra yanına veriyorlar bahsettiğim kalınan oda üst katta nst çekilen yer, sormak istediğin başka bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım

Son düzenleme:

Cok tesekkur ederım benı cok ıyı aydınlattınız. Carsamba gıdıcem aksaza yıne aklıma bısey takılırsa mutlaka yazıcam. Cok tesekkur ederım.

Dediğim gıbı carsamba hastaneye gıttım. Su an 5+2 haftalık hamıleyım. Evet ultrason cıhazı bıraz eskı ama ılgı alaka devlet hastanesınden cok aha ıyı en azından ıstedıgım soruyu soruyorum ve cevabını alıyorum. Hatta sanırım cıhazın eskılıgınden dolayı 6 haftalıkken ızlenen kalp atısı ıcın benı 7 haftalık olunca cagırdı. 2 hafta sonra yenıden gıdıcem Hasta sayısı yogun olmadıgı ıcın doktor acele etmıyor. Ben memnun kaldım.

Herkese Merhabalar,
Bende Marmaris ' te oturuyorum. Yeni üye oldum bu nedenden dolayı cevabım geç. Devlet Hastanesine doğum yapan çok sayıda arkadaş ve akrabam var, herkes hayal kırıklı ile çıkış yapmışlardır hastaneden. donanımı ve insana değer verişleri maalesef çok az ve düşük derecede. Marmarisli hamileler, zaman zaman doktorundan dolayı Muğla Yücelen Hastanesinde doğum yapıyorlar veya özel doktoru ile beraber muayenelerinde.

Marmaris' in yıldızı Hakan Çokeri Devlet hastanesi gibi bir yerde lütfen aramayalım. Vakıfbank karşısı Doğum Merkezinde bulabilirsiniz kendisini. Doğum akademisi var kendisinin. Hem Nişantaşında hemde Marmaris' te. Hamile Pilatesi, Hamile Yogası, Nefes teknikleri ve suda doğum yapıyor kendisi...
Sevgiler,

bende hamile olduğumu yeni öğrendim askeri hastaneye gitmeyi pek düşünmüyorum.devlet de kararsızım aslında.hüseyin baş diye bi doktor varmış onun hakkında bi bilginiz var mı?

Sevgili Gulcn,
umarım iyisin. Öncellikle hayırlı uğurlu olsun. Umarım çok keyifli bir hamilelik geçirisin.
Kaç yaşındasın ?
Kaçıncı haftandasın ?

Ben 2 yıldır Hüseyin Baş' a gidiyorum. Ve gördüğüm en iyi doktor.
Hüseyin bey çok pozitif bir doktor, odaları çok rahat ve insanı rahatlatıyor, Hüseyin bey 'in sesi bile rahatlatıcı bir etkiye sahip dolaysıyla hastasının korkuları ve kuşkuları kuş gibi uçup gidiyor, çok rahatlatıcı bir doktor. Kendisi de Suda doğum gibi tekniklerle çalışmakta. 2 yıldır yılda 2 kez gidiyorum kendisine, çok iyi bir doktor. Kendisi Almanya' da eğitim almış biridir. Marmaris' te ilk 2 'ye girebilir.

Tabiiki forum' da daha önceden bahsettiğim gibi Hakan Coker' de çok iyi olduğunu duydum, (Hamile Pilatesi, Nefes Teknikleri, Hamile Yogası, Doğal Doğum, Suda doğum) kendisinin yeri hem Nişantaşında hemde Marmiste bulunmaktadır. (yeri Vakıfbank yani, adı: Doğum Merkezi) İstanbul Doğum Akademisi adresinden de kendisine ulaşabilirsin.

Aynı zamanda Hakan bey çoğu ünlü'nünde doktoru olur (Zeynep Cassarellini),
Sevgiler,

merhaba bende hamıleyım ve suan dr um mecburen ahu hetmanda cuneyt bey huseyın beyı ıyı dıyorlar ama dogumu ahu da yaptıgı ıcın ya ozel hastanede sezeryan cok pahalı ve yalandan sezeryana alındıgını duymustum o yuzden tedırgınım evet ahuya gıdıyorum ama dogumumu muglada yapmayı dusunuyorum hakan bey dogum yaptırıyormu kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…