Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pekı marmarıslıler nerede dogum yapıyor muglayamı gıdıyorlar
Sanırım Marmaris Devlet Hatanesinde doktor Haker Çoker olmalı.
Aynı zamanda doğal doğum uzmanı. Ben hamile değilim ama sırf bu doktor için Marmaris'e gelmeyi düşünebilirm.
Bende askerı hastanede dogum yapabılırım ama baska bır sorunum ıcın gıtmıstım oraya muayenehanede ultrason cıhazı bıle goremedım o yuzden bıraz tedırgınım sankı tam donanımlı degıl gıbı geldı yanılıyormuyum acaba.
ultrason alt katta cnm, röntgenin karşısı, ultrason uzmanı olan bir dr bakıyor tüm ultrasonlara,tabi o doktorda benim dönemimden bu yana değişmiştir yani kesin, benim riskli gebeliğin başlangıcında ve son ultrasonuma kadın doğumcu özel olarak aşağıya inerek bakmıştı bunun haricinde hep ultrasoncu bakıp rapor yazıyor, ultrason makinası biraz eskiydi benim zamanımda onu söyliyim 3 boyutlu fln yok siyah beyaz,modeli düşük olduğu için birazda belirsiz, ama bende herhangi bir problem çıkmadı, bir anomali görürse zaten kadın doğumcu kendi inip bakar ultrasonla, küvez yok , doğumdan sonra aldıkları odaları 5 kişilik, ama bende 2 kişi gözükürken ikinci bayan erken doğum yaptığı için tektim odada, bebeği doğumdan sonra yanına veriyorlar bahsettiğim kalınan oda üst katta nst çekilen yer, sormak istediğin başka bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım
Sevgili Gulcn,
umarım iyisin. Öncellikle hayırlı uğurlu olsun.Umarım çok keyifli bir hamilelik geçirisin.
Kaç yaşındasın ?
Kaçıncı haftandasın ?
Ben 2 yıldır Hüseyin Baş' a gidiyorum. Ve gördüğüm en iyi doktor.
Hüseyin bey çok pozitif bir doktor, odaları çok rahat ve insanı rahatlatıyor, Hüseyin bey 'in sesi bile rahatlatıcı bir etkiye sahip dolaysıyla hastasının korkuları ve kuşkuları kuş gibi uçup gidiyor, çok rahatlatıcı bir doktor. Kendisi de Suda doğum gibi tekniklerle çalışmakta. 2 yıldır yılda 2 kez gidiyorum kendisine, çok iyi bir doktor. Kendisi Almanya' da eğitim almış biridir. Marmaris' te ilk 2 'ye girebilir.
Tabiiki forum' da daha önceden bahsettiğim gibi Hakan Coker' de çok iyi olduğunu duydum, (Hamile Pilatesi, Nefes Teknikleri, Hamile Yogası, Doğal Doğum, Suda doğum) kendisinin yeri hem Nişantaşında hemde Marmiste bulunmaktadır. (yeri Vakıfbank yani, adı: Doğum Merkezi) İstanbul Doğum Akademisi adresinden de kendisine ulaşabilirsin.
Aynı zamanda Hakan bey çoğu ünlü'nünde doktoru olur (Zeynep Cassarellini),
Sevgiler,