aranızda kütahyada oturanlar var mı acaba???

suuucum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
491
4
merhaba kızlar, kk da aranızda kütahyalı yada kütahyada oturan var mı bakalım?

slm, bende varım kütahyada ikamet eden, bi sevgi yolu var gez gez bitmez, nasıl vakit geçireceğimizi bilemediğimiz harika bir şehir :KK37:

evet canım haklısın aynen öyle gez gez bıtıremıyoruz bu yuzden sıkılıyoruz:) bu arada nasılsın,merkeze yakın mı oturuyorsun,kendınden bahseder mısın

kütahya'da bugün şiddetli bir rüzgar var, arkasından da şiddetli bir yağış gelecek sanırım....
Allah kaza bela vermesin

kütahya'da bugün şiddetli bir rüzgar var, arkasından da şiddetli bir yağış gelecek sanırım....
Allah kaza bela vermesin

amin,evet hava bozuk,dün guzeldı aslında,aksam üstü bıle superdı,bebişimle gezdık,vazoda fotolar cekındık:) hatıra bebişimin ilk resımlerıydı napım baska yer yok:)

yok canım buralı değilim,bu yuzden kımsem yok akraba vs. ,esım buralı ailesi burada,sen buralı mısın,kendınden bahseder mısın
ben malesef özelden yazamıyorum.evet buralıyım bende merkezdeyim ,çalışmıyorum evdeyim çocuk yok henüz

galiba bütün kütahyalılar bundan şikayetçiyiz , ama bırakıpta biryerede gidemiyoruz

insan memleketini neden sever? başka seçeneği yoktur da ondan.... vizontele'den bi replik :))
başka seçeneğimiz yok, şikayet ediyoruz doğru ama bırakıp gidemiyoruz, memleketin yaşamaya alıştığın bir yer oluyor, bırakıp gitmeye insan kolay kolay cesaret edemiyor sanırım :26:

insanın cevresı burada olunca vazgecemıyor,baska sehıre gıtse yenı hayat yenı cevre yenı iş zor oluyor,benım anne baba memurdu sehır sehır dolaştık tayin dolayısıyla bu yuzden ıyı bılırım,benım son durak kütahya oldu:) evlenınce kaldım burada ama aılem devam edıyor,cok özluyorum...

kızlar bızde bu haftasonu kutahya ya gelecegız allah ızın verırse kaplıcalara gezılecek gorulmesı geren yerler varmı acaba?

X