Numunede nobetci goz doktoru oluyor bildigim kadariylaMerhaba konum çok acil olduğu ıcın buraya acıyorum umarım yardımcı olacak birileri çıkar
Kardeşim dün gece göz ağrısı olduğunu söyledi çok uzun suredir lens kullanıyor , sabah da doktora gitti . Doktor keratit olduğunu söylemiş . Yanı göz bebeğinde beyaz leke - yara var . İlaç vermiş yarın tekrar gidecek . Tek gözünde var ve sargilamisti gözünü doktorun önerisi ile , az önce damla damlatmak ıcın gözünü açtık ancak görmediğini söyledi . Sadece dunyagoz tunus şubesi açık , ancak 1.5 saat beklersiniz dediler . Ankara’da bu saatte başka gidebileceğimiz bir yer var mi ?
O hasthane kapandı bildiğim kadarıylaNumunede nobetci goz doktoru oluyor bildigim kadariyla
Aaa onu bilemiyorum ben yillar once nobetci goz doktoru aramistim, orayi bulmustum bir tek. Cok gecmis olsun bu aradaO hasthane kapandı bildiğim kadarıyla
Merhaba gittik az önce acil durumlar ıcın 1 tane doktor var sadece bu saatte o da baktı ama kornea ıcın yarın gelmemizi söyledi bişey öğrenemedik maalesefBence beklemeden dünya göze gidin. durumun aciliyetini belirttiğinizde bekletmezler
Merhaba dünya göz e gittik az önce orda da bir doktor var acil durumlar ıcın , inşallah korneaya gecmemistir dedi . Yarın sabah tekrar gidecekHenüz lisedeyken lens kullanımına bağlı geçirmiştim.Bir yılda hekim tedavisiyle düzeldi.20 yıldır lens kullanıyorum ve tekrarlamadı.
İyi bir hekimden mesai saatleri için randevu alın.Siz panik olmayın ki kardeşiniz de stres olmasın daha çok.Geçmiş olsun
Detaylı inceleme yapacaklardır.Umarım acilen tedavi aşamasına geçerler.Tekrardan geçmiş olsunMerhaba dünya göz e gittik az önce orda da bir doktor var acil durumlar ıcın , inşallah korneaya gecmemistir dedi . Yarın sabah tekrar gidecek
Sizin korneaniza geçmiş miydi hatırlıyor musunuz tedavi için nasıl bir yol izledinizDetaylı inceleme yapacaklardır.Umarım acilen tedavi aşamasına geçerler.Tekrardan geçmiş olsun
Üzerinden uzun yıllar geçti.Bu nedenle kullandığım ilaçları hatırlayamıyorum.Sizin korneaniza geçmiş miydi hatırlıyor musunuz tedavi için nasıl bir yol izlediniz
Anladım bulanık görme sorunu da yaşadınız mi çok soru soruyorum kusura bakmayınÜzerinden uzun yıllar geçti.Bu nedenle kullandığım ilaçları hatırlayamıyorum.
Korneada da sıkıntı olmuştu yanlış hatırlamıyorsa
Rica ederim.Elbette sıkıntı olmuştu gözümde ama her hastanın durumu ayrıdır.Göz çok hassas bir organ.İnanın sabaha kadar da düşünseniz birşey olmaz yarından önce.Yarın ola hayrola diyin.Anladım bulanık görme sorunu da yaşadınız mi çok soru soruyorum kusura bakmayın
Çok geçmiş olsunMerhaba dünya göz e gittik az önce orda da bir doktor var acil durumlar ıcın , inşallah korneaya gecmemistir dedi . Yarın sabah tekrar gidecek
Haklısınız teşekkür ederimRica ederim.Elbette sıkıntı olmuştu gözümde ama her hastanın durumu ayrıdır.Göz çok hassas bir organ.İnanın sabaha kadar da düşünseniz birşey olmaz yarından önce.Yarın ola hayrola diyin.
Tekrardan geçmiş olsun
Neler yaşadınız o süreçte bende adenovirüs e bağlı keratit oldum 4-5 aydır devam ediyor korneama sıçradı keratite çevirdi.lekeler bıraktı azaldı ama zamanla düzelir dedi doktor. Ara ara kortizon, gözyaşı ve şimdi de restasis isimli raporlu damlaya başladım. Göz ağrım var bulanık görme var yanma oluyor zor gerçektenHenüz lisedeyken lens kullanımına bağlı geçirmiştim.Bir yılda hekim tedavisiyle düzeldi.20 yıldır lens kullanıyorum ve tekrarlamadı.
İyi bir hekimden mesai saatleri için randevu alın.Siz panik olmayın ki kardeşiniz de stres olmasın daha çok.Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?