Aranızda işletme okuyan veya işletme mezunu olan var mı?

Sosyal hizmetlerle ilgili herhangi bir bilgin var mı?Ben araştırdım ama doğru bilgiler mi bilmiyorum.Çalışma saatleri,maaşı,iş olanakları,tatili v.s biliyorsan yardımcı olur musun ? canım. :)

Sosyal hizmetlerle ilgili herhangi bir bilgin var mı?Ben araştırdım ama doğru bilgiler mi bilmiyorum.Çalışma saatleri,maaşı,iş olanakları,tatili v.s biliyorsan yardımcı olur musun ? canım. :)

4 yıllık olanında iş imkanı var. özellikle kamu 40 puanla bile alıyor. ben stajımı sosyal hizmetlerde yaptım bu bölümden mezun olduğunda sosyal çalışmacı ünvanını alıyorsun. ek derslerle falan baya iyi maaş alıyorlardı bizim kurumda. derslere girmedikleri halde. netten sosyal çalışmacının görevlerine bakabilirsin

Anlamadım canım ekders drken ? derslere falan girmedikleri halde diyorsun öğretmenlikmi yapıyorlar anlamadım ??

Anlamadım canım ekders drken ? derslere falan girmedikleri halde diyorsun öğretmenlikmi yapıyorlar anlamadım ??

evet ek ders. bi sosyal çalışmacı bi psikolog vardı bizim kurumda formasyon aldılar mı bilmiyorum ama ek ders alıyorlardı hatta birinin ek dersi yatmamış ortalığı yıkmıştı tüm gün gazete okuyordu kendi işini bile yapmıyordu :)

rehberlik gibi bişey mi yapıyor. Pek anlamadım da :)

aileye ve bireye yönelik çalışıyorlar bakanlığın göz bebekleri diyorlar sosyal çalışmacılara. belediyelerde, emnyet müdülüklerinde, sağlık bakanlığında falan çalışıyorlar. çocuk esirgeme de ki sosyal çalışmacı bayan ailelerin evlerine giderdi rapor tutardı kuruma getirilen bebek/çocuk ilk önce o görürdü o onaylardı falan. bu bölümden çok fazla mezun olan yok benim şahit olduğum bikaç kişide resmen sallıyordu işini. tabi her kurum bu kadar rahat değil işini yaparlarsa keyifli aslında ben sevmiştim gerçekten. iyice araştır severim yaparım dersen ben oku derim. ben bile pişmanım 4 sene önce okumadığıma..

Son düzenleme:

Peki,çalışma saatleriyle,haftasonu tatilleriyle ilgili herhangi bir bilgin var mı?Çok soru sordum ama kusura bakma :) internette araştırdım çok birşey bulamadım.

Peki,çalışma saatleriyle,haftasonu tatilleriyle ilgili herhangi bir bilgin var mı?Çok soru sordum ama kusura bakma :) internette araştırdım çok birşey bulamadım.

özel sektörü bilmiyorum her firmanın değişik olur ama devlette aynı 9.00/17.00 nöbetleri de oluyor hafta sonuda olmaz memurlukta

arkadaşlar açköğretim sosyal hizmetler bölümü okuyorum boşuna mı okuyorum yani okulumu bitirip kpss puanı ile atanammıyormuşuz peki biz ne yapıcaz yardım lütfen?:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…