- Konu Sahibi GuzelOlanHersey
-
ben varım
:) Peki mezunsan veya mezun olduktan sonra ne olmayı planlıyorsun ?
ben varım olmaz olsaydım hiç bi işe yaramıyo artık sokakta birine çarpsan herkes işletme mezunu...
Bunun 4 yıllık örgün öğretim bitireni var
2 yıllık MYO işletme okuyanı var
MYO bitirip 4 e tamamlamak için işletme okuyanı var
Açıköğretim okuyanı var...
Açıkçasııı şu an günümüzde çok iyi bir üniversitenin işletme mezunları için iş kapısı çok açık diğerleri için aynı şeyi söyliyemicem yada şans bana gülmedi diyelim ...
Bankacı olabilirsin...
Kpss ye girebilirsin...
Bir firmanın muhasebe finans bölümünde çalışabilirsin
Çok şey var ama donanım istiyolar artık herkes işletme mezunu olduğu için ..
muhasebe yaptım bi süre ama patronumla anlaşamadım çıktım atama bekliyorum bende. özelden soğudum devlet için uğraşıyorum işte
ama sen özel istiyorsan genelde işletmeciler muhasebe yada bankalara yöneliyor
Ondokuz mayıs üniveristesinde okusam avantajlı olurmuyum.yoksa daha mı yüksek bir üni gerekir acaba.istanbul gibi ?
Aslında şans meselesi ben biraz genel olarak düşündüğümü söyledim herkes boğaziçi koç sabancı bitiremiyo neticede bitirince yabancı dil sonra yüksek lisans falan yaparsın donanımlı biri olursun..
Devlet kpss ye girince ben girdm ama bişi olmadı bu sene ...
4 yıllık Düz memurlar 4001 kodu bunlar her 4 yıl mezunu tercih yapabilio artık nereye kadro açığı varsa bakanlıklar ,sgk,nüfus dairesi vs...
Düz memurluklar var bide alanından alıyolar işletme mezunu kodları var buraya yazsak çok uzun olur sen onu netten bak kpss işletme mezunları diye 4431 kodu da nereleri tercih ediceğin çıkar eğer kpss düşünüosan Bilgisayar kullanımıyla ilgili sertifka almanı tavsiye ederm çoğu kadroda bilgisayar sertifikası istiolar meb onaylı
peki devlette bu alanda maaşlar nasıl bilginiz var mı?
peki devlette bu alanda maaşlar nasıl bilginiz var mı?
bakanlıkta uzman yardımcılığı 3000 civarı, kurumlarda uzman yardımcılığı 3300 falandır...
Cnım bu değişiyo ya internetten baksan daha faydalı olur çok bilmiyorum...memur maaşları falan diye...
Ama şartlar her kurumun değişiyo kimisi yemek vermiomş kimisinde yol yok iyi araştrmak lazım tabi puan çok önemli işletme mezunu çok aday olduğu için 85-90 almak lazm ben 70 aldm bişe olamadı maalesf...
sende mi işletme mezunusun ? Şuan ne ile uğraşıyorsun .
hep böyle yüksek mi ya puanlar .Siz hangi okuldan mezunsunuz.Birde sorular sayısal mı yoksa eşit ağılıklımı :)
ben bu sene giricem üniversite sınavına onun için bu bölüm hakkında yorumlarınızı almak istedim bundanda vazgeçtim .Başka br bölümü araştırıcamBana tavsiye edeceğiniz bir bölüm var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?