İlköğretim Yorum ve Soruları Aranızda ilkokul öğretmeni var mı ya da 1.sınıf annesi?

iyitugba

Guru
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2009
48
0
42
Merhaba,

Benim kızım 28.10.2009 doğumlu.Bu ayın 28'in de 70 aylık olacak.Ben bu sene okula göndermek istemiyorum.
Anaokuluna devam etmesini istiyorum.Sizce doğru mu?Eğer rapor alınacaksa nereden alınması lazım?Devlet hastanesi-aile hekimi-özel fark ediyor mu?Birde hangi doktordan alınıyor bu rapor ve doktora ne demek lazım lütfen bana yardımcı olur musunuz?

• 72 ay ve üzeri çocuklar: Kayıt zorunlu
  • 69-71 ay arası çocuklar: Kayıt zorunlu ancak doktor raporu ile kayıt olmayabilir
  • 66-68 ay arası çocuklar: Kayıt zorunlu ancak veli dilekçesi ile kayıt olmayabilir
  • 60-65 ay arası çocuklar: Kayıt zorunlu değil ancak veli dilekçesi ile kayıt olabilir
Sizin Çocuğunuz için kayıt zorunlu, ve yaşı okula başlamak için çok küçük değil. Seneye de çok büyük Kaçmaz mı. Rapor olayını bilmiyorum ama ben olsam birinci Sınıfa yollardım. Eğitimci arkadaşlar daha iyi cevap verebilir size

Teşekkürederim cevap için:)

Raporu devlet hastahsnelerinden çocuk dahiliyeden alabilirsiniz.sosyal açıdan henüz kendini tam anlamıyla ifade edemiyor tek başına giyinemez, ayakkabısını baglayamaz, yemeğini tek başına yiyemez ,bu gibi sebeplerle anaokulu icin uygundur diye bir rapor veriyor Doktor. tabii muayene den sonra buna karar verirse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…