• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri aranızda Helıocare spf50 gel güneş kremi kullanan varmı?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Beerrak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2012
8
0
36
Adana
ben geçen yıl cilt doktorunun tavsiyesiyle heliocare spf 50 gel güneş kremi aldım cildime çok iyi geldi ama kullanıcısı çok az galiba duyulmadık bi marka olunca kafama takıldı. Bir de bi güneş kremini 1 yıldan fazla kullanabilir miyiz son kullanma tarihi yazmıyo, dış karton kutusunda yazıyormuydu hatırlamıyorum çöpe atmıştım.:44:

ben geçen yıl cilt doktorunun tavsiyesiyle heliocare spf 50 gel güneş kremi aldım cildime çok iyi geldi ama kullanıcısı çok az galiba duyulmadık bi marka olunca kafama takıldı. Bir de bi güneş kremini 1 yıldan fazla kullanabilir miyiz son kullanma tarihi yazmıyo, dış karton kutusunda yazıyormuydu hatırlamıyorum çöpe atmıştım.:44:

Bu kremden bana da yüzüme lazer yaptırdığım yerden sattılar. yüzümde leke varmış birde lazer yaptırdığım ve florasan lambanın altında çalıştığım için kullanman şart dedi. kızın kakaladığını düşündüm ama yine de aldım :) 60 liraya aldım netten biraz araştırdım piyasasıda üç aşağı beş yukarı o civarda. etkisine gelince 3 haftadır kullanıyorum şimdilik pek bi etkisini göremedim birde nedense yüzümde varlıığı beni rahatsız ediyor yüzümü kavlak kavlak gösteriyor ama kullanmam şartmış onun için kullanıyorum.

Back