Aranızda Gonal-F ile hamile kalabilen var mı???

sağol ayşe moralim çok bozuk çıkar bir yol bulamıyorum ben ara versen de tedavi olsan da olmuyor anlamadım ben bi şey

Canım merhaba, seni çok iyi anlıyorum. Derin bir hayal kırıklığı oluyor insan da. Çok kez yaşadım. Benim de 3. Gonal denememde oldu. İlk iki başarısız denemede yıkılmış gibi hissettim. Bence Dr uygun görürse tedavine devam et. Ben üst üste denedim. En sonunda en rahat olduğum ay oldu. Bu konuyu en az düşündüğüm ay. Kafanı başka konulara ver rahat ol, olacak de, inan ve başka şeylere yönel. Herşeyin bir vakti var, ve o vakit geldiğinde Rabbim senin de mucizeni gerçekleştirecektir. Ne zaman ki sabırı öğreniyorsun o zaman herşey daha kolay oluyor bu süreçte. Söylemesi zor biliyorum ama moralini bozma ve umudunu asla yitirme.

Merhaba beyaztay darısı başıma sizi tebrik ederim benzer şeyleri yaşamışız.Doktorum stresten olmadıoğını düşünüyor eşim de doktor benim. o da aynı şeyi söylüyor zaten 4 yıl öncesine kadar her şey normaldi ben de adetim falan stres yaptığım çok üzgün olduğum bir dönemde bozuldu.1 ay bekleyim yine adet olmazsam zaten doktorum gel dedi ama ben hiçbir türlü kafamdan çıkaramıyorum.Sanki benim bebeğim hiç olmayacakmış gibi geliyor.

Hayirlisi insallah canim, nisan ayinda havalar güzellesir hem birazda iyi olur gezmenize :)

Hmm belkide bulanti hiç olmayacak sende

Görüsürüz canim

Son düzenleme:
selam arkadaşlar. bişeyi merak ediyorum. ben 2 ay klomen denedim. kist yaptı klomen bende.sonuç alamadım. arkasından doktorum iğneye geçelim dedi. gonal f iğneleriyle bir kaliteli yumurtam oluştu ve tuttu. ama malesef düşükle sonuçlandı. arkasından tekrar gonal f yi denedik. bi kaç yumurta oluştu ama tutmadı. bu ay doktora gitmedim. 1 hafta kadar b t ç kürünü yaptım. kasıklarımdada ağrı oldu yumurtlama zamanlarında. merak ettiğim şeyse şu. bu iğneler olmadan normal yumurtlayabilir miyim? kaliteli yumurta oluşabilir mi bazı aylarda? ayrıca hormon testlerim normal çıktı. adetlerimde düzenlidir. sizden bu iğneyi kullanmadığı ay yumurtası gelişen oldumu? lütfen yardım kızlarr

Mona Roza merhaba benim yumurtalarım küçük old.icin gonal f igneleri yle buyutuldu ilk ay tutmadi ikinci ay tekrar gonal f yaptik yumurta olustu ama yine tutmadi.hatta yumurta catlatma ignesinden sonra kasiklarda dayanilmaz ağrılarım oldu.artik oluruna biraktik.doktorum asilama yada tup bebek dedi bizde dusunme asamasindayiz psikolojik olarakda yiprandik oluruna biraktik bir süre bakalim hayirlisi..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayırlısı inşallah canım..bazı aylarda gonal f olmadanda büyüyebilir belki yumurtalarımız. çünkü forumlarda arkadaşlar yazıyolardı. iğneyi,aşılamayı,tüp bebeği denemişler. sonra bırakmışlar tedaviyi. bıraktıkları ay hamile kalıyolar. stresten mi büyümüyo acaba yumurtalarımız? inşallah bu ay rabbim yüzümüzü güldürür. bebeklerimize kavuşuruz inşallah en kısa zamanda.

Mona roza Merhaba .bir cok kisinin tedaviyi biraktiktan sonra gebe kaldigini ben de cok duydum.bir aydır bizde biraktik tedaviyi hadi bakalım hayırlısı diyip umutlu gibi gorunmek istemiyorum gerçekten umudumu yitirdim; ( neyse bi gelişme olursa yazarim buraya.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende tedavi görmedim bu ay. malum günlerde çalıştık yine. yumurtlama zamanından öncede 1 hafta kadar b t ç küründen yaptım. hayırlısı artık. bugün yarın adet günüm. inşallah adet olmayızda güzel haberlerimizi yazarız seninle buraya

canım senin durum ne oldu?ben adet oldum malesef. tekrar tedaviye başladım bu ay. gonal f vuruluyorum. yarın kontrolüm var. bakalım ne oldu yumoşlar. inşallah bu ay güzel haberler verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…