merhaba benimde belimde L4-L5 de iki tane bel fıtğım var, sol ayağıma ve sol kalçamdaki agrılardan kurtulmak için bir tanıdığın tavsiyesi ile g terapy adında İstanbul Emirganda bulunan bir ağrı merkezine gittim, orada bana Murat isimli g terapiyi bulan Cemal Gürses in oğlu olan kişi ağrımın tamemen geçeceğini ağrılardan kurtulacağımı söyledi, bunuda babası Cemal Gürses in icat ettiği bir aletle yaptıklarını ağrıyı teşhis edip tedavi ettiklerini söylediler sözde tedavi karşılığı 1000 TL verdim G TERAPY adındaki tedaviye ve sonuç HÜSRAN artık ağrımayan sadece ayağıma vuran ağrı artık belimede vuruyor yanma şeklinde hiç geçmeyen ağrı... siz siz olun sakın doktor dışındaki insanlara inanmayın ve asla güvenmeyin....bu insanların doktorlukla asla ilgilieri yok fizyoterapist bile değiller ama yıllardır insanları tedavi ettiklerini söylüyorlar. tedavi öncesi bir kağıt imzalattılar ben ağrılarımdan kurtalacağımı düşünerek imzaladım meğerse o kağıtta ağrılarımın geçmeme daha kötü olma durumunu kabul ettiğimi belirten bir yazıyı imzalamışım. yani yasal olarak da bişi yapılamiyor çok profesyonel çalışıyorlar o yüzden insanlar sadece beddua ediyorlar onlarda yeni insanları kandırmaya devam ediyorlar... siz siz olun sakın inanmayın kocaman bir yalan G TRAPY