- 17 Haziran 2021
- 39
- 12
- 3
- 43
- Konu Sahibi Izmirlii35353535
10 gun once fistul ameliyati oldum bana yardimci olabilicek kimse varmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Setonmu takildi normal ameliyatmi basit fistul dedi bana doktor nette baktim tekrarlama riski oluyormus esiniz tek ameliyatla atlatabildimiMerhaba ben olmadım ama eşim oldu
Tahmin edebiliyorum gercekten cok zor ama ben dayanilmaz agrilarla gitmedim doktora sivilce gibi birsey cıktı makatima yakin korkup gittim fistul dedi doktor ameliyat olmalisin dedi ameliyattan sonrada oyle dayanilmiycak gibi olmadi agrilarim ilk iki hun gece igne yaptirdim rahat uyuyayim diye hatta bugun daha iyiyim tek korkum tekrarlama riskiEşimin çatlağı işaret parmağı boyundaymış çok zor günler geçirdik 2 hafta boyunca koskocaman adamın yerle bir olduğunu gördüm elinden birşey gelmeyince insan da ne yapacağını şaşırıyor devlet ameliyata gün verdi 1 ay sonra ama duracak gibi değildi özel de iyi bir doktor bulmuştuk Sağ olsun doktor hemen ameliyata aldı esimi
Tahmin edebiliyorum gercekten cok zor ama ben dayanilmaz agrilarla gitmedim doktora sivilce gibi birsey cıktı makatima yakin korkup gittim fistul dedi doktor ameliyat olmalisin dedi ameliyattan sonrada oyle dayanilmiycak gibi olmadi agrilarim ilk iki hun gece igne yaptirdim rahat uyuyayim diye hatta bugun daha iyiyim tek korkum tekrarlama rEşimin çatlağı işaret parmağı boyundaymış çok zor günler geçirdik 2 hafta boyunca koskocaman adamın yerle bir olduğunu gördüm elinden birşey gelmeyince insan da ne yapacağını şaşırıyor devlet ameliyata gün verdi 1 ay sonra ama duracak gibi değildi özel de iyi bir doktor bulmuştuk Sağ olsun doktor hemen ameliyata aldı esimi
Insallah bende bian once sağlığıma kavusurum yara kapanana kadar akinti oldumu benim 10 gun oldu hala devam ediyorEşimin çatlağı işaret parmağı boyundaymış çok zor günler geçirdik 2 hafta boyunca koskocaman adamın yerle bir olduğunu gördüm elinden birşey gelmeyince insan da ne yapacağını şaşırıyor devlet ameliyata gün verdi 1 ay sonra ama duracak gibi değildi özel de iyi bir doktor bulmuştuk Sağ olsun doktor hemen ameliyata aldı esimi
InsaAllah iyilesirsin biran önce esimin akıntısı 1 ay kadar sürdü hatta artık iç çamaşırı yetişmeyince günlük ped kullanmıştı eşim makata değmeyecek şekilde kullanmıştı en azından iç çamaşırı temiz kalıyordu bir de esimin ameliyatı 2 saat sürdü zordu yani senin ameliyatın daha ufak çaplı olduğu için iyileşmen daha hızlı olur insaAllahTahmin edebiliyorum gercekten cok zor ama ben dayanilmaz agrilarla gitmedim doktora sivilce gibi birsey cıktı makatima yakin korkup gittim fistul dedi doktor ameliyat olmalisin dedi ameliyattan sonrada oyle dayanilmiycak gibi olmadi agrilarim ilk iki hun gece igne yaptirdim rahat uyuyayim diye hatta bugun daha iyiyim tek korkum tekrarlama r
Insallah bende bian once sağlığıma kavusurum yara kapanana kadar akinti oldumu benim 10 gun oldu hala devam ediyor
Insallah cnmm insallah pskolojim bozuldu iyice cok tesekkur ederim cevap verdigin icinInsaAllah iyilesirsin biran önce esimin akıntısı 1 ay kadar sürdü hatta artık iç çamaşırı yetişmeyince günlük ped kullanmıştı eşim makata değmeyecek şekilde kullanmıştı en azından iç çamaşırı temiz kalıyordu bir de esimin ameliyatı 2 saat sürdü zordu yani senin ameliyatın daha ufak çaplı olduğu için iyileşmen daha hızlı olur insaAllah
Inşaallah Rabbim şifa versin çok geçmiş olsunInsallah cnmm insallah pskolojim bozuldu iyice cok tesekkur ederim cevap verdigin icin