- Konu Sahibi 3_sevdalinka_3
-
Beeeeen:)
6 ekiiiimdee.. Cok heycanliyiiim.. Son 6 ay:)
Seninki ne zaman?
Aaaa ne güzel. Ben almanyada yasiyorum ankaraliyim.. Salonuda tuttuk:) sen?
Biz nikah günü aldik.. 22 eylül:)
Evide satin aliyoruz.. Bulduk sadece ailelerimize göstercez:)
Ben ceyizimide tamamladim:) mobilyalar eksik..
bende varımmmm :)
ekimin 3. haftası olcak inş.. sadece nikah olcAK düğün istemiyoruz nikah tarihinide haziranda vermeye başlıyolar ekim için
ben istanbuldayım cnm normalde ama yüksek lisans için başka bi şehirdeyim bi dönemlik.ya bende aynı senin gibi düşünüyodum bi an önce alsak da aklımızdaki herşey netleşse diyodum ama kadıköy evlendirme dairesine baktık geçende 6 ay öncesinden vermeye başlıyolar tarihi mayısta alınıyo en erken bizde mayıs yada haziranda alcaz.çook heyecanlı yaaa hayalini kurmak bile güzel herşeyin nişanlımla hangi tarihte neleri yapalım diye konuştuğumuzda ikimzde çok heyecanlanıyoruz :) siz nerdensiniz kızlarhayırlı olsun canım, sen neredensin, nikah tarihi için şimdi başvursak vermiyolar mı yanikafamız rahatlasaydı alsaydık da yahu
ben istanbuldayım cnm normalde ama yüksek lisans için başka bi şehirdeyim bi dönemlik.ya bende aynı senin gibi düşünüyodum bi an önce alsak da aklımızdaki herşey netleşse diyodum ama kadıköy evlendirme dairesine baktık geçende 6 ay öncesinden vermeye başlıyolar tarihi mayısta alınıyo en erken bizde mayıs yada haziranda alcaz.çook heyecanlı yaaa hayalini kurmak bile güzel herşeyin nişanlımla hangi tarihte neleri yapalım diye konuştuğumuzda ikimzde çok heyecanlanıyoruz :) siz nerdensiniz kızlar
okulla birlikte çok zor ya insan neyi düşünceğini şaşırıyo gerçektenBursadan canım, dün ben de aradım Nikah Memurluğunu, evrakların geçerlilik tarihi 5,5 ay o yüzden mayısın ilk haftasından itibaren başvuruları kabul ediyoruz dediler, işlemler de o kadar uzun değilmiş 2-3 yere gidiyosun öncesinde. 4 resim, kan veriyosun, sağlık raporu, nüfus kayıt örneği, nüfus cüzdanı gerekiyo bayanlar.
Bizde de o telaş var, yetişmeyecek gibi ama sakinleştiriyoruz kendimizi, sırasıyla yapcaz olcak diye :))
Sen de mi okuyosun, benim bu yıl hem son yıl bir de araya düğünü soktum bakalım nasıl olacak
okulla birlikte çok zor ya insan neyi düşünceğini şaşırıyo gerçekten
Evet canım ya, okulu düşünüp ona yönelince evlilik hazırlıkları yönünden tedirgin hissediyo kendini, evlillik hazırlıklarına ağırlık verince okul yönünden suçluluk, hadi bakalım inşallah hayırlısıyla her ikisini de çok güzel hallederiz.
nerde okuyosun canım hangi bölüm çeyizde ne durumdasın? okulla brlikte çeyizde halledilmiyo ya okul masrafları bi yandan o bi yandan yetişmiyo zamanda yok zaten ben herşeyi yaza bırakıyorum
nerde okuyosun canım hangi bölüm çeyizde ne durumdasın? okulla brlikte çeyizde halledilmiyo ya okul masrafları bi yandan o bi yandan yetişmiyo zamanda yok zaten ben herşeyi yaza bırakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?