Aranızda "EKİM 2012" Gelini Var Mıııııı ?

3_sevdalinka_3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
479
0
46
Bursa
Kızlar Ekim ayında evlenecek olan var mı, tarihi nedir, neler hissediyorsunuz, hazırlıklar ne alemde :))

Eveeettt Ekim Gelinleri karşınızdaaaaa....

xKderimsin // 6 Ekim 2012

3_sevdalinka_ // 6 Ekim 2012

potere // 6 Ekim 2012

rabiya // 6 Ekim 2012

sideorderoflife // 6 Ekim 2012

Buselincik // 6 Ekim 2012

sideorderoflife // 6 Ekim 2012

Buselincik // 6 Ekim 2012

finger // 6 Ekim 2012

DIDEMIHSAN // 13 Ekim 2012

kkarantinaa // 13 Ekim 2012

beyazkedim // 14 Ekim 2012

mimare // 14 Ekim 2012

ilke84 // 14 Ekim 2012

16_peri_16 // 20 Ekim 2012

svdd // 20 Ekim 2012

kumandabende // 27 Ekim 2012

Troubledoll357357 // 28 Ekim 2012

Son düzenleme:
Biz nikah günü aldik.. 22 eylül:)
Evide satin aliyoruz.. Bulduk sadece ailelerimize göstercez:)
Ben ceyizimide tamamladim:) mobilyalar eksik..

bende varımmmm :)
ekimin 3. haftası olcak inş.. sadece nikah olcAK düğün istemiyoruz nikah tarihinide haziranda vermeye başlıyolar ekim için

Biz nikah günü aldik.. 22 eylül:)
Evide satin aliyoruz.. Bulduk sadece ailelerimize göstercez:)
Ben ceyizimide tamamladim:) mobilyalar eksik..

tatlım ya ne kadar şanslısın benim çeyizimde hala o kadar eksik var ki düşündükçe nasıl yetişcek bunlar diye telaşlanıyorum..

Zaman var daha.. Alirsin canim:)
Hemen oluyor yaa.. Bende diyordum nasil olcak nasil yapcaz.. Bosuna telas yaptim:) ceyiz tamam evde tamam gibi.. Oluyor yani:) ve illaki olacak:)

hayırlı olsun canım, sen neredensin, nikah tarihi için şimdi başvursak vermiyolar mı yani kafamız rahatlasaydı alsaydık da yahu
ben istanbuldayım cnm normalde ama yüksek lisans için başka bi şehirdeyim bi dönemlik.ya bende aynı senin gibi düşünüyodum bi an önce alsak da aklımızdaki herşey netleşse diyodum ama kadıköy evlendirme dairesine baktık geçende 6 ay öncesinden vermeye başlıyolar tarihi mayısta alınıyo en erken bizde mayıs yada haziranda alcaz.çook heyecanlı yaaa hayalini kurmak bile güzel herşeyin nişanlımla hangi tarihte neleri yapalım diye konuştuğumuzda ikimzde çok heyecanlanıyoruz :) siz nerdensiniz kızlar

Bursadan canım, dün ben de aradım Nikah Memurluğunu, evrakların geçerlilik tarihi 5,5 ay o yüzden mayısın ilk haftasından itibaren başvuruları kabul ediyoruz dediler, işlemler de o kadar uzun değilmiş 2-3 yere gidiyosun öncesinde. 4 resim, kan veriyosun, sağlık raporu, nüfus kayıt örneği, nüfus cüzdanı gerekiyo bayanlar.

Bizde de o telaş var, yetişmeyecek gibi ama sakinleştiriyoruz kendimizi, sırasıyla yapcaz olcak diye :))

Sen de mi okuyosun, benim bu yıl hem son yıl bir de araya düğünü soktum bakalım nasıl olacak

Almanyada o kadar seye gerek olmuyor... Heleki kan...
Veya doktor raporu.. Bizim burda 6 ay öncesinden gün veriyorlar ve hemen 1-2 hafta icinde bütün isler bitiyor:)

okulla birlikte çok zor ya insan neyi düşünceğini şaşırıyo gerçekten

okulla birlikte çok zor ya insan neyi düşünceğini şaşırıyo gerçekten

Evet canım ya, okulu düşünüp ona yönelince evlilik hazırlıkları yönünden tedirgin hissediyo kendini, evlillik hazırlıklarına ağırlık verince okul yönünden suçluluk, hadi bakalım inşallah hayırlısıyla her ikisini de çok güzel hallederiz.

nerde okuyosun canım hangi bölüm çeyizde ne durumdasın? okulla brlikte çeyizde halledilmiyo ya okul masrafları bi yandan o bi yandan yetişmiyo zamanda yok zaten ben herşeyi yaza bırakıyorum

nerde okuyosun canım hangi bölüm çeyizde ne durumdasın? okulla brlikte çeyizde halledilmiyo ya okul masrafları bi yandan o bi yandan yetişmiyo zamanda yok zaten ben herşeyi yaza bırakıyorum

ben yüksek okul mezunuyum canım, geçen yıl esti hadi dışarıdan 4e çıkarayım dedim, hatta bu yılın başında hiç kayıt olmayayım, evlilik falan zor olur dedim, sonra da aradan çıkar işte ayağıuma engel olmaz deyip yazıldım, 4. sınıf işletme okuyorum. haftaya sınavlarım var, her akşam bir ünite bitiriyorum, haftasonları da çeyiz, piyasa araştırması ile geçiyo. İkisini de dengelemeye çalışıyorum işte. Çeyizde çok ahım şahım değil ama %70-80 i bitti gibi,

doğrayıcı-çırpıcı-blender
baharat takımı
elektrik süpürgesi
klozet takımı
banyo takımı (sabunluk-fırçalık vs)
mutfak takımı sardırılacak
pike takımı sardırılacak
kınalık elbise
ütü masası
kurutmalık
çay tepsisi ve takımı
bardak takımı
yorgan
çamaşır makinesi
fırın
bulaşık makinesi
buzdolabı
tv
oturma grubu
yatak odası
yemek odası
düğün salonu
gelinlik
damatlık
tv ünitesi
sehpa takımı
portmanto
mutfak masası
perdeler
halılar
kirli çamaşır sepeti
aklıma gelen eksiklerimiz bunlar, tabi küçük ıncık cıncıklar hariç

senin de son yıl ymı yoksa evlendikten sonra da devam ediyo mu? Eksikler neler kızlar, paylaşalım belki atladığımız birşeyler vardır fikir edinelim...

28 Ekim de beeeeeeeeeeeeeeeeeen

Beyaz Eşya Tamam
Çeyizler Tamam
Hafta Sonu Düğün Salonu Tutulucak:26::26::26:

EKSİKLER

Balayı
Gelinlik
Mobilya
Nikah Günü

Eminim ben Bi Çok Şey İçin Geç Kaldım Siz Ne Alemdesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…