Elektrikli Süpürgeler Aranızda bu robot süpürgelerden kullanan var mı?

Merhabalar ben 1.ürünü kullanıyorum yaklaşık olarak 4 aydır çok memnunum tek kelimeyle harika

Konuyu actigindan bu yana fiyatlarda patladı demi

Ben de çok kararsızım hala. Haritalama özelliği olmayanı alsam mesela sadece tek bir oda mı süpürür? Açık kapıdan çıkıp hole falan gitse olmaz mı?
Annemle birlikte alacağız. O her gün evde ve yaşlı. Zaten uygulama haritalama vs çok beceremem ben koltukta uzanırken başlatayım süpürüp silsin derdinde. Sanırım 1 numara annrme uygun.
Ama ben kararsızım.
Ev dubleks 160mt2 bebekli ve çalışan bir aileyiz. Uzaktan yönetebilmem gerek sanırım.

Dubleks buyuk evler icin cift haritalama özelliği olan baska modeller var sanirim. Benim yazdiklarim dışında. Simdi hatırlayamadım hangisi oldugunu.
Haritalama olmayanlar da kapiyi kapattigin an her yeri süpürüyormuş. Uzaktan yonetemiyorsun tabii onu.

Bende 1. Yi kullaniyorum . Bi sorum olacak sarji bitince kendimi gidiyo benimki eger o odadaysa gidiyor deyilse gitmiyor kaliyor. Bi bilginiz varmi bu durumda

Aldiniz mi bilmiyorum ama mi vacuum mop 2 pro+ kullaniyorum cok memnunum oldukca ince bir model ustteki cikinti kismi yok

Bende 1. Yi kullaniyorum . Bi sorum olacak sarji bitince kendimi gidiyo benimki eger o odadaysa gidiyor deyilse gitmiyor kaliyor. Bi bilginiz varmi bu durumda
Harita ozelligi olmadığı için şarj standini bulamıyor demek ki. Mi vacuum mop aldim ben. Haritalamasi var. Baska bir odada da olsa gidip yuvasini buluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…