Aranızda boyun fıtığı olan var mı?

Makbule hanim Merhaba
Doktor bana da ameliyat dedi ameliyattan sonra ağrınız oldu mu birde boynunuzun önden keserek mi ameliyat oldunuz acaba

Bende de boyun fıtığı var ve iğne verdi doktor çok kötü Ağrı'm var

Fitigin durumuna gore degisiyor. Hangi disklerde sorun varsa ona gore boynun onunden veya arkasindan ameliyat yapiliyor.
Merhaba benimde boynumda hem düzleşme hemde 7/8 tane fıtık var hangi aşamaya gelince ameliyat yapılıyor bilgilendirirseniz sevinirim

daha yasim kucuk ama genetik olarak bana gecti annemin boynunda 2 tane belinde 3 tane fitigi var ama anneminki asiri ileri derece benim ki daha yeni cok zor gunler geciriyorum migrenim var sanardim meger fitigim varmis off cok agrim oluyorr napacagimi bilemiyorum

Benim de dol kolumda ağrı var ve boyunda da ağrı oluyor acaba fıtık olabilir mi ben fiziğe gittim mr gerekli görmüyorum dedi ayrıca bir iki defa yüzük parmağım ve serçe parmağımda uyuşma oldu ondan olabilir mi ? Cevap verirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…