aranızda benim kadar zayıf olan var mı :(

kilo alabilirsin bana ulaş

Selam bende sizdenim.. 1.60 boyum var 45 kiloyum eskiden bunu önemsiyordum ama artık alamıyorum diye zorlamıyorum kendimi. bende iştah açıcı şuruplar kullandım. gece yemekleri ye dediler onu da yaptım.. diyetisyene gittim olmadı. sağlığına olumsuz etki yapmadığı sürece zayıflığın önemi yok diye düşündüğüm için artık önemsemiyorum. az yiyorum ya ama sağlıklı proteinli ürünler tüketiyorum..

bende orta okuldan beri hep aynıyımm 1.58 boy ve 36 kiloyum ve çok yememe rağmen yani de alamıyorum :'(

1.60 cm,39 kiloda üstelik doğum yapmış bir kadın olarak kötü günlerim benimde oldu.en fazla 40 kilo oldum.evliliğim çok sürmedi.bu arada hem evimden hem işimden oldum.hastalandım yemedim içmedim.dr ler anereksiyaya yakanmak üzeresin dedi...bu arada babamıda kaybettim.
sonra nemi oldu 33 yaşında 50 kilodayım.ben kilo almayı çok istedim.yemek yeme isteğini yavaş yavaş açtım.her doydum dediğim daha doğrusu mide bulantım oluyordu.her yemekte bir kaşık fazla yedim o kaşık sayısını zamanla artırdım.tatlı hiç sevmezdim,ağzımı buruşturaburuştura bir lokma tatlı yedim.yemekten hemen sonra yaptım.abur cubur hala yemiyorum.ama artık midem bulanmıyor.yemekten önce ve yemek sırası su içmiyorum.
ama en önemlisi her yemekten kalkarken bana aa nekadar zayıfsın kocan senin nereni ellesin diyen koca popolu insanları ve beni terkeden kocamı düşünüp hırsla yemek yedim.şimdi onların karşısında keyifle duruyorum.

arkadaşım sen çok zayıfsın doktor doğru söylemiş ciddiye al bence başka doktorlara git gerekli testleri yaptır bi hastalığın yoksa sana ensureyi doktor yazar hatta iste yazdır çünkü günde en az 2bardak içeceksin pahalıya gelir.. 40 kilo olsan normal yollarla yeme düzeniyle alabilirsin derdim ama en az 17 kilo fln alman gerekiyor önce bi endokrinolojiye fln git sonra diyetisyene git hatta psikiyatriyide öneriririm kilo önemli sorun sağlığın için.. gnc diye de bir besin takviyesi markası var alabilecek durumdaysan onu araştırıp alabilirsin.. bir de insanların sözlerine aldırma insanın sağlığıyla dalga geçmekten utanmıyormusun fln de kendi kilolarına baksınlar

17 yasındayım 158 boyum 40 kıloyum

canım merhaba bence iştah açıcı vitamin kullanmalısın sana desem ki insanların dediklerini umursama takma bu bir noktadan sonra gerçekten can sıkıcı hal alıyor aslında en doğrusu bu ama insan içine ata ata bir gün fena patlıyor. dediğim gibi vitamin hapı kullan ben lys ye hazırlanırken kullandım vitamin iştahım da pek bir açılıyordu doğrusu. bende yemek yese de kilo almayan biriyim ama bu vitaminlerden sonra cidden artık yemek yiyebiliyorsun zaten bende iştah problemi yoktu daha da açıldı adına bakiyim sana da yazıcam vitaminin adını yalnız vitamin iştah açıcı olarak değil enerji sağlaman için satılıyor iştah açması artı bir durum

bazı beslenme destekleyici ürünler var.özellikle kaşektik hasta bireyler için kullanılıyor.ben bu ürünleri bi ara arkadaşıma önerdim.bayağı kilo alımı olmuştu.yemekten sonra ve yatarken kullanmıştı.ürün eczanede satılıyor.ensure beslenme ürünleri.vanilyalı,çikolatalıları var.....

bence uzman desteği almak lazım. benim eşimdede böyle kilo alma sorunu vardı ama yavaş yavaş aldı. bir siteye denk geldim ünlü beslenme uzmanları videolu olarak çokça kilo alma sorularını yanıtlıyor. kiloskop adlı siteye bir bakın izleyin derim. umarım faydası olur.

tatlımm aynı sıkıntı bende de vardıı ama suan iştahimm masallah yerinde sabahları kahvltı yapamazdm midem bulanırdı fazla birsey yiyemezdimm Aktardan Tarcınlı polenli karısımlı macun(Themra) aldım.bulantımm gectri iştahimda yerinde suan tavsiye ederim

19a girdim. Boyum 1.60 kilom 46 falan. :26: Her gören biraz kilo al diyip duruyor. Giydiğim pantolonların beli hep sıkıntı yaratıyor. Az yiyiyorum ama sık yiyiorum. Kilo alamıyorum bu yememe rağmen. Napmalıyım ? :44:

sen tam diyetisyenlerin şişmanlara kilo vermeleri için önerdikleri şeyi yapıyorsun: az ve sık sık yemek! Hemen bırak bu alışkanlığı kesinlikle alamazsın bu şekilde kilo hayatım. mümkünse 3 öğün dolu dolu yemeye çalış. aralara da aperatif, çerez gibi şeyler sıkıştır.

Evet doğru beslenme şeklinin bu olduğunu biliyorum ama yıllardır böyleyim ben midem küçük yememe göre alışkanlık işte. 5 dk da bir acıkan biriyim ara öğünlerim çoktur. Bebekken ilk 3 ay hiç kilo almamışım zaten büyümemişim onunda etkisi olabilir yeterince gelişememişte olabilirim. Ama almam lazım. :44:

Merhaba yalnız martı. Seni çok iyi anlıyorum, şikayetlerinin hepsi bende de mevcut. Eğer kilo alamazsan doktorların seni özel bölüme alıp hastaneye yatıracaklarını yazmışsın. Aslında ben de tam olarak bunu arıyorum. Çünkü iştah sorunumu kendim halledemiyorum. Midem çok küçüldü. Hangi hastaneye gittiysem bizde bu tedavi yok dediler. Hangi hastane bunu sana söyledi acaba?

Merhaba bende senin gibiyim
17 yaşımdayım 1.57 boy 36 kiloyum
kilom en fazla 40 en az 35e düşüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…