- Konu Sahibi yalnizmarti
-
21 yasındayım boyum 1.58 ve sadece 33 kiloyum ne yapsam kilo alamadımgitmediğim doktor, diyetisten kalmadı ama aldığım kilolar hep geçici oldu sanırım vücudum kendini bu kiloya alıştırdı hani ergenliğe girdikten sonra 10-15 kilo alınır boy uzaması felan olur ama bende hiçbi değişiklik olmadı ortaokuldan çıkmış halimle kaldımmm
şuan üni 3.sınıfa geçtim ama görenler hala ortaokul öğrencisi sanıyor, ilkokul arkadaşlarım hiç değişmemişsin ne kadar miniksin çocuk gibisin diyor...bindiğim toplu taşımalarda bile teyzelerin 'sen ne kadar zayıfsın, kaç kilosun' vb. sorularından, laf yapmalarından, dalga geçmelerinden bıktımmmancak çocuk reyonlarında kendime göre kıyafet bulabiliyorum onlar da tarzıma uymuyor bu durumdan çok sıkıldım acilen kilo almam lazım, ama ne zaman kararlı olsam başlarda 1-2 kilo alıyorum sonra aynı kiloma dönüp pes ediyorum şimdi yine heveslendim cicibebeye felan başladım ama ramazan da geliyor iyice zayıflamaktan çok korkuyorum kendimi çok halsiz güçsüz hissediyorum acilen toparlanmam lazım..önerisi olan var mı ??
21 yasındayım boyum 1.58 ve sadece 33 kiloyum ne yapsam kilo alamadımgitmediğim doktor, diyetisten kalmadı ama aldığım kilolar hep geçici oldu sanırım vücudum kendini bu kiloya alıştırdı hani ergenliğe girdikten sonra 10-15 kilo alınır boy uzaması felan olur ama bende hiçbi değişiklik olmadı ortaokuldan çıkmış halimle kaldımmm
şuan üni 3.sınıfa geçtim ama görenler hala ortaokul öğrencisi sanıyor, ilkokul arkadaşlarım hiç değişmemişsin ne kadar miniksin çocuk gibisin diyor...bindiğim toplu taşımalarda bile teyzelerin 'sen ne kadar zayıfsın, kaç kilosun' vb. sorularından, laf yapmalarından, dalga geçmelerinden bıktımmmancak çocuk reyonlarında kendime göre kıyafet bulabiliyorum onlar da tarzıma uymuyor bu durumdan çok sıkıldım acilen kilo almam lazım, ama ne zaman kararlı olsam başlarda 1-2 kilo alıyorum sonra aynı kiloma dönüp pes ediyorum şimdi yine heveslendim cicibebeye felan başladım ama ramazan da geliyor iyice zayıflamaktan çok korkuyorum kendimi çok halsiz güçsüz hissediyorum acilen toparlanmam lazım..önerisi olan var mı ??
ben varımm18 yaşındayım boyum 1.63 41 kiloyum ben bunalıma girmiştim bi ara sen hastamısın diye soranlarımı, otobüste yediği simidi bana uzatıp ye de kilo al diyenimi, liseye yeni geçtiğimi zannedenimi, bana safinaz diyenlerimi ne ararsanız var bende ama takmamayı öğrendim ya alamıyorum çünkü kilo hiç bi sağlık sorunum yok çok şükür sağlıklıyım üstüme göre pantolonlar badiler tiril tiril elbiseler giyiyorum he bu arada hala laf edenler oluyo tabi gülüp geçiyorum zaten senin takmadığını anlayınca fazla üstüne gelmemeye başlıyolar bence sende böyle yapmalısın.. ama boyuna göre kilon çok az değil yani sende benim gibisin allahtan minyonuzda çok göze batmıyoruz bide upuzun olduğumuzu düşünsene aslında laf atanların sende bi kusurunu görüp yüzüne vurucaksında neyse biz susalım gene hep iyi niyetimizden oluyo bunlar işte
ah bi yiyebilsemm sıkıntı orda işte içim almıyor fazlasını, kendimi çok zorladım ama iştahım bi kapandı mı günlerce hiçbişey yiyemiyorum yiyip de alamamak değil yani midem kabul etmiyor. bi ara kullandığım bi üründen dolayı daha çok yemye basladım 3kilo aldım ama onu da ufacık bir hastalıkta geri verdim 1hfta içinde..geçen gün gripten dolayı doktora gittim, bana direk sana acilen kilo aldırmamız lazım dedi bi çok vitamin ismi önerdi şimdi onları kullanıyorm ama hala içim almyo yediklerimi zorla yiyorum resmen..eğer kilo alamazsan hastaneye yatırıcaz özel bölümde bakıcaz biz 40 kilo altındakilere hap bile vermiyoruz midene çok zararlı olduğu için, gerçekten çok zayıfsın ilerde makinelere bağlı yaşarsın felan dedi çok moralim bozuldu bukadar ciddi olduğunu bilmiyordum açıkçası..
19a girdim. Boyum 1.60 kilom 46 falan. :26: Her gören biraz kilo al diyip duruyor. Giydiğim pantolonların beli hep sıkıntı yaratıyor. Az yiyiyorum ama sık yiyiorum. Kilo alamıyorum bu yememe rağmen. Napmalıyım ? :44:
sen tam diyetisyenlerin şişmanlara kilo vermeleri için önerdikleri şeyi yapıyorsun: az ve sık sık yemek! Hemen bırak bu alışkanlığı kesinlikle alamazsın bu şekilde kilo hayatım. mümkünse 3 öğün dolu dolu yemeye çalış. aralara da aperatif, çerez gibi şeyler sıkıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?