- Konu Sahibi yalnizmarti
-
valla hiçbi fikrim yok neden önermemiş ki anlamadım bana doktorun kendisi yazdı mide sorunum olmasına rağmen
tabi yaa ben birkac aydır böyleyim genetik degil benmki noldu bilmiyorum kilo alamıyorum tam tersi gece öğün yerim benn sabah kalktıgında hicmi kilo almaz bir insan ben buna şaşıyorum eskiden su içsem yarardı yaa balık etliydim sisman degildim ama şimdi gün gecktikce çökmeye basladım kollarım yoruluyor inan suan yazarken gücüm gidiyor sanki banyoda fazla kalırım ben normalde 20 25 dk civarı dururum sıcak suyun altında artık banyodan nefes nefese cıkıyorum kendimi zor atıyorum dısarı birgün düsüp bayılmaktan korkuyorum o haldeyasamayan gercekten bilmiyor geçen yıl kilo alamayanların ne kadar sanslı olduklarını düsünürdüm simdiyse balık etlilerin cok sanslı oldugunu düsünüyorum. Psikolojik bi baskı sanki bu üzerimdeki tartıya cıkmaktan korkar oldum gün gectikce kilo kaybediyorum cünkü artık günde 1 öğün zorla yiyebiliyorum midem o kadar kücük ki almıyor hicbisey.. sipraktin surubunu deniycem yarından itibaren her türlü yan etkiyi göze alıyorum yeterki eski güzelliğime kavusayım:44: sen denedin mi bu surubu hic cnm?
canım zaten iyileşme sürecimde önce midemi düzelttik sonra kilomu su içmeyi düşünürken bile midesi bulanan bi insandım aklın alabiliyomu böyle sacma şeyieğer senn de mide sorunun varsa tamamen ona odaklan dicem de ilaç almak içiğn de kilo alman lazımmış :/ ben çok ağır bi gastrit ilacı kullandım önce midem iyi oldu gibi sonra sipraktine başladım mamamın adı da 'ensure 2 cal ' doktoruna söyleyebilirsin herşeysen önce bunu yazsın midene zarar verebilecek bişey de değil bildiğin muzlu süt gibi
ne demek canım benim umarım yararı olur da istediğin kiloya ulaşırsın tabiki yalnız değilsin zayıflık sorunu çeken o kdar kişi var ki ... evet mamanın içinde nerdeyse bütün vitamin mineraller var çok çok yararlı bişey direncini de artırır ben 1 ayda 3 kilo aldım ve hala kullanmaya devam ediyorum ama şöyle bişe var doktorum sipraktini de mamayı da günde 2 defa kullanırsan 5 kilo alırsın dedi ben birden kilo almak istemediğim için ikisini de günde 1 kere kullandımcanım çok saol yardımın için, konuyu açarken çok umutsuzdum ama gördüm ki yalnız değilmişim :26: bu mamayı öğrendiğim iyi oldu belki toparlanmama yardımcı olur bu zayıflık yuzunden yakalanmadığım hastalık kalmadı en ufak bişeyde vücut kendini bırakıyor kas yağ oranı yok denecek kadar az, internetten baktım bu mamanın içinde karbonhidrat yağ protein vitamin mineral hepsi varmış zaten ek olarak bişey kullanmama gerek yok :) sana ne kadar kilo aldırdı bide ne kadar süre kullandın onu merak ettim
Canım sen doktora göründün mü, bir rahatsızlığın olmasın?tabi yaa ben birkac aydır böyleyim genetik degil benmki noldu bilmiyorum kilo alamıyorum tam tersi gece öğün yerim benn sabah kalktıgında hicmi kilo almaz bir insan ben buna şaşıyorum eskiden su içsem yarardı yaa balık etliydim sisman degildim ama şimdi gün gecktikce çökmeye basladım kollarım yoruluyor inan suan yazarken gücüm gidiyor sanki banyoda fazla kalırım ben normalde 20 25 dk civarı dururum sıcak suyun altında artık banyodan nefes nefese cıkıyorum kendimi zor atıyorum dısarı birgün düsüp bayılmaktan korkuyorum o haldeyasamayan gercekten bilmiyor geçen yıl kilo alamayanların ne kadar sanslı olduklarını düsünürdüm simdiyse balık etlilerin cok sanslı oldugunu düsünüyorum. Psikolojik bi baskı sanki bu üzerimdeki tartıya cıkmaktan korkar oldum gün gectikce kilo kaybediyorum cünkü artık günde 1 öğün zorla yiyebiliyorum midem o kadar kücük ki almıyor hicbisey.. sipraktin surubunu deniycem yarından itibaren her türlü yan etkiyi göze alıyorum yeterki eski güzelliğime kavusayım:44: sen denedin mi bu surubu hic cnm?
ya benimde annemden dolayı kemiklerim çok ince ayak bileklerim falanmesela annem 70 kilo da olsa göbeğine falan gider alt bacak kısmı hep incecik çırpı ben ne yapabilirm acaba ? bide şu ensure dediğiniz mama reçeteli ne kadar ? yardımcı olurmusunuz çıldırıcamm
bu ensure mama reçetesiz satılmıyor mu ki?
21 yasındayım boyum 1.58 ve sadece 33 kiloyum ne yapsam kilo alamadımgitmediğim doktor, diyetisten kalmadı ama aldığım kilolar hep geçici oldu sanırım vücudum kendini bu kiloya alıştırdı hani ergenliğe girdikten sonra 10-15 kilo alınır boy uzaması felan olur ama bende hiçbi değişiklik olmadı ortaokuldan çıkmış halimle kaldımmm
şuan üni 3.sınıfa geçtim ama görenler hala ortaokul öğrencisi sanıyor, ilkokul arkadaşlarım hiç değişmemişsin ne kadar miniksin çocuk gibisin diyor...bindiğim toplu taşımalarda bile teyzelerin 'sen ne kadar zayıfsın, kaç kilosun' vb. sorularından, laf yapmalarından, dalga geçmelerinden bıktımmmancak çocuk reyonlarında kendime göre kıyafet bulabiliyorum onlar da tarzıma uymuyor bu durumdan çok sıkıldım acilen kilo almam lazım, ama ne zaman kararlı olsam başlarda 1-2 kilo alıyorum sonra aynı kiloma dönüp pes ediyorum şimdi yine heveslendim cicibebeye felan başladım ama ramazan da geliyor iyice zayıflamaktan çok korkuyorum kendimi çok halsiz güçsüz hissediyorum acilen toparlanmam lazım..önerisi olan var mı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?