aranızda benim kadar zayıf olan var mı :(

valla hiçbi fikrim yok neden önermemiş ki anlamadım bana doktorun kendisi yazdı mide sorunum olmasına rağmen

ay ne biliyim yemin ederim aglıycam ya kullanan herkes cok memnun birkac gün uykulu olmayıda cekebilirim yapıcak bisey yok :44:yarın birde ben gidiyim eczaciyla konusayım olmadı detaylı bilgi alırım cnm sagol yardımcı oldugun için

kızlar ben de şimdi evde ne var ne yok araştırırken buldum sipraktin varmış akşam yemekten sonra 1 kez kullanmak gerekiyormuş hemen başladım inşallah faydasını görürüm yarın hemen gidip doktora mamadan da yazdıracağım
sipraktin le prakten eşdeğerde diye duydum bunlar alerji şurubu zaten yan etkisi iştah açmak ama her ilaçta olduğu gibi bunların da ilerde zararları olabilir belki eczacı doktor yazmadan vermek istememiştir o yüzden önermemiş olabilir yoksa doktorlar neden versin ki :44:

ben hiç prakten kullanmadım ne derece iyidir bilemicem ama olmadı başka eczacıya gidip al sipraktin i umarım yardımcı olabilmişimdir aynı dönemden gectiğim için nası bi dert anlayabiliyorum hepiniz kilo alırsınız umarım :))

arkdaşlar ben de zayıfım malesef ve bu sipraktin bende acayip bi mide ağrısı yaptı kasıklarım falan ağrıdı içemedim daha fazla

tatlım sen kendini bırakma yine de bende günde 1tabak yemeği zor yiyorm annem çok üzülüyor yaptığı hicbi yemeği yemiyorm diye ama zorla da olmuyo biraz kendimize inanmamız lazm ymek yemeğe istekli olmamız lazım..ben artk kilo almak için denediğim denemediğim ne varsa tekrar uygulucam, burda sizlerle konuştukça daha da istek geldi pes etmeyelim ben şuruba başladım bile, her gece yatmadan öncede cici bebe yiyecegim bide ensure mamayı kullanacağım, ayrıca dktr supradyn kilo aldırıyor onu kullan dedi artık değişmek istiyorummm. bence sen de önce bu psikolojik baskıdan kurtulmaya çalış kendini iyi hissettirecek şeyler yap bikaç gündür çok taktım sürekli araştırıyorum kendimi mutlu hissedince daha çok bişeyler yiyesim geliyo daha enerjik oluyorum o yüzden artık kendime odaklanmaya başladım artık toparlanıp kendimize gelme vakti

canım çok saol yardımın için, konuyu açarken çok umutsuzdum ama gördüm ki yalnız değilmişim :26: bu mamayı öğrendiğim iyi oldu belki toparlanmama yardımcı olur bu zayıflık yuzunden yakalanmadığım hastalık kalmadı en ufak bişeyde vücut kendini bırakıyor kas yağ oranı yok denecek kadar az, internetten baktım bu mamanın içinde karbonhidrat yağ protein vitamin mineral hepsi varmış zaten ek olarak bişey kullanmama gerek yok :) sana ne kadar kilo aldırdı bide ne kadar süre kullandın onu merak ettim

ne demek canım benim umarım yararı olur da istediğin kiloya ulaşırsın tabiki yalnız değilsin zayıflık sorunu çeken o kdar kişi var ki ... evet mamanın içinde nerdeyse bütün vitamin mineraller var çok çok yararlı bişey direncini de artırır ben 1 ayda 3 kilo aldım ve hala kullanmaya devam ediyorum ama şöyle bişe var doktorum sipraktini de mamayı da günde 2 defa kullanırsan 5 kilo alırsın dedi ben birden kilo almak istemediğim için ikisini de günde 1 kere kullandım

ya benimde annemden dolayı kemiklerim çok ince ayak bileklerim falan mesela annem 70 kilo da olsa göbeğine falan gider alt bacak kısmı hep incecik çırpı ben ne yapabilirm acaba ? bide şu ensure dediğiniz mama reçeteli ne kadar ? yardımcı olurmusunuz çıldırıcamm

Son düzenleme:
ben o şurupları kullandım ama bende uykudan ziyade kas ağrısı yaptı çok fazla..
o yüzden bişey anlamadan bırakmak zorunda kalmıştım..
kafanıza göre kullanmayın derim ben..bünyeden bünyeye fark ediyor çünkü..
kimine yaramış kimine yaramamış..
bebe bisküvisi denicem bende..midem aldığınca bakalım

Son düzenleme:
Canım sen doktora göründün mü, bir rahatsızlığın olmasın?
Ben de balık etliyim hiç bir zaman incecik olmadım doğru düzgün bir şey de yemem çook özeniyorum istediklerini yiyip de kilo almayanlara ama demekki özenmemek gerek.:44:
Yaşamayan bilemez elbette çok ilginç geliyor bizlere..

Konu sahibi yanlış yönlendirmek istemem elbette ama benim kardeşim de küçükken çok zayıftı annem ona süte karıştırıp bıldırcın yumurtası içiriyordu bir de arı sütü.

Kizlar bence sipraktin gecixi bi cozum

Bende genc kizken cok zayiftim 16 yasinda bisey uuguladim.5 6 kg aldim super oldu

Bi yarum kglik kavanoza sut bi kasik.zeytinyagi bi kasik bal bi yumurta sarisi ile beyazi hepsi bi arada guzelce calkaliyorsunuz tam 4o gun sabaha karsi 4 5 gibi uyku.arasu kalkip icip yatiyorsunuz ben fayda gorduk sizede tavsiyw edeeim toz seklinde kg aldiricu bile fayda etmemisti

senin kadar olmasada bende ayni dertten muzdaribim.21 yasindayim bende.1.63 boy ve 45 kiloyum.ama bende galiba irsi birsey.hic doktora gitmedim.bir kac ay önce hormon testi yaptirdim..birsey cikmadi.etrafimdaki insanlarin laflarindan biktim.ayy sen ne zayifsin felan.kollarim cok zayif sirtim belim cok ince.yoksa yuzum buyuk.

kızlar selam
ben hep zayıftım, cocukken sürekli hasta olurdum, hep sınıfın en zayıfı bendim.
20 yasında panik atak a yakalandım, hiç yemek yiyemedim, 38 kg oldum, hiç bir kıyafet olmuyordu. boyum 1.60..
doktorum panik atak için antidepresan verdi ve bununla birlikte protein karbonhidrat tozunu süte karısıtırıp içtim, bir kaç ayda 11 kg aldım. sonra tozu bıraktım ve normal olarak 49 kg olarak hayatıma devam ettim. en azından normal görünüyordum kendime:) herkes cok zayıfsın demiyordu, ama son zamanlarda antidepresanı azalttım ve panik atak tekrar vuku buldu ve yine 46 kg olmusum dün baktım moralim bozuldu. pantolonlarım bollaştı ordan direk anlıyorum zaten. şimdi tekrar protein tozuna basladım aksamları içiyorum ama sabah öğlen hiç bişey yiyemiyorum, çalışıyorum ve midem almıyo, iş yerinde öğürüp duruyorum.
canım sıkkın, antidepresanın dozunu yukseltmek istemiyorum cunku bebek planım var yasım da 28..

dün pc den sorun oldu diye devam yazamadim.herkesin lafindan biktim artik.herkes zayiflamak istiyor tamamda bizim kadarda zayif olmak iyi degil ki ya.zayifim diye sirtim zayif diye elbiseler tam oturmuyor.omzum yok kucucuk duruyorum.nesinden memnun olaysim.birde kansizlik var yoruluyorum hemen.ama bunyem kuvvetlidir.hasta olmam.1 sene gecti hasta olmadim.hafif kiginlik olur genelde.uyuyunca gecer.kendim spor hareketleri yaparak kas yapmaya calisiyorum.birde ben kendimde sunu farkettim.yesem de yemesemde hep ayni kiloyum.5 yildir 43-45.nasil bir istir anlamadim.en sinir oldugum sey ben zaten takikken bana dalga gecer gibi ayy cubuk gibisin denmesi.velhasil birde su cok yemek ye abur cubur ye gece yatmadan ye karbonhidratli seyler ye diyenlere! ya ben kilo alacagim diye karaciger iflasindanmi gideyim! oyle yapanlari goruyorum.siskolar ve yerlerinden kalkamiyorlar hastaliklrida cabasi.ben bunu istemiyorum.simdi bir abla dediki dogum kontrol hapi veriryorlar.onu asla almam.boyle ilac kullanmadan dogal yollarla diyet tarzi bisiler yaparak kilo alanlar varmi aranizda? yada dahiliye vs gidip de doktordan ne ceab aldiniz?

acaba dedim benim yemem düzgündür.yemek hazirsa yerim.degilse yemem.agzima atistirmalik birsey almam.kahvalti aksam yemegi .okdar.aburcubur nadir.bu atistirma aliskanligim olmadigimdanmidir acaba?

allll benden de o kadarrr.

nasıl sinir oluyorum yaa!

ben de 49 kiloya düştüm şuan ama çok daha zayıf duruyorum. giydiklerimin kimisi eskisine göre daha çok yakışıyor kimisi de resmen ağlıyor üstümde bana kalsa memnunum vücut açısından. ama yüzümde renk kalmadı elmacık denen bişey yok. her neyse annem ben küçükken ara ara prakten içirirdi bana. yan etki olarak iştah açıyormuş sanırım. bahsettiğiniz siprakten de onun muadili yanılmıyorsam. anneme prakten mi içsem diye sorduğumda bana bu tarz ilaçların vücutta birikip ani ve aşırı kilo alımına sebep olduğunu söyledi. kendisi genç kızken kullanmış birden kilo yapmıştı dedi. Allah korusun birden kontrolsüz kilo alırsak daha zor durumda kalabiliriz kızlar.. sonuçta zayıflık daha farklı sağlık sorunlarını beraberinde getirmese de, fazla kilo başa büyük dert açıyor. umarım bi çıkar yol bulabiliriz :44:

Canımm seni öyle iyi anlıyorum ki benimde boyum 163 kilom 45-47 arası değişiyor o kadar kötüdür ki etek giymek istersin ama giyemezsin bişey beğenir alırsın üzerinden dökülür bende ne yapsam kilo alamadım üstüne üstün benim bir ikizim var ve onun kilo problemi yok su içsem yarıyor derler ya o misal. Ben denize giderken bile arkamdan zayı denilmesin diye 2-3 bardak su içtiğimi biliyorum canım ama cicibebeye başladım biraz daha şişkinlik oldu ve sana tavsiyem sakın süt içme tamam çok sağlıklı yararlı ama tok tutuyor iştah kesiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…