- Konu Sahibi yalnizmarti
-
ben varımm18 yaşındayım boyum 1.63 41 kiloyum ben bunalıma girmiştim bi ara sen hastamısın diye soranlarımı, otobüste yediği simidi bana uzatıp ye de kilo al diyenimi, liseye yeni geçtiğimi zannedenimi, bana safinaz diyenlerimi ne ararsanız var bende ama takmamayı öğrendim ya alamıyorum çünkü kilo hiç bi sağlık sorunum yok çok şükür sağlıklıyım üstüme göre pantolonlar badiler tiril tiril elbiseler giyiyorum he bu arada hala laf edenler oluyo tabi gülüp geçiyorum zaten senin takmadığını anlayınca fazla üstüne gelmemeye başlıyolar bence sende böyle yapmalısın.. ama boyuna göre kilon çok az değil yani sende benim gibisin allahtan minyonuzda çok göze batmıyoruz bide upuzun olduğumuzu düşünsene aslında laf atanların sende bi kusurunu görüp yüzüne vurucaksında neyse biz susalım gene hep iyi niyetimizden oluyo bunlar işte
selam canım benmde seninkiyle aynı olmasada benzer bi hikayem var boyum 1.64 geçen yıl bu zamanlar kilom 57 ye kadar cıkmıstı diyete ilk o zaman basladım sıfır beden olma arzusuyla cıktıgım yolu basaryla tamamladım devamlı diyet ve spor seklinde geciriyordum öğünlerimi ta ki 2 ay öncesine kadar diyeti ve sporu bırakmaya karar verdim 46 kiloya düsmüstüm gören herkes ne kadar cirkinlestiğimi söylüyordu halada söylüyorlar göz altlarım şiş benim genetik 21yasındayım dısardan gören herkes uyusturucu kullanıyormusum gibi yüzüme tuhaf tuhaf bakmaya basladı soran bile oldu hatta zayıfladıkca göz altlarımdaki torbalar sarılasmaya basladı kahverengi gibi soluk igrenc bi hal aldı vucudum zayıf istediğim gibi oldu denediğim herseyi zevkle tasıyabiliyodum magazada herkes fiziğime zayıflıgıma imrenerek bakıyodu farkındaydım ta ki son 1 2 aya kadar, ani bi sekilde vucudum kilo kaybetmeye kan sekerim devamlı düsmeye basladı gün içerisinde hep yorgunum kendimi tasıyacak gücüm yok oturduğum yerden ayaga kalktıgımda gözlerim kararıyor bir yerden tutup bu ani bas dönmesinin gecmesini bekliyorum aileme ve nisanlıma yansıtmamaya calsıyorum ama gercekten hic iyi degilim, insanlar bana acıyarak bakıyor hissediyorum 42 kiloya kadar düstüm ne oldu bilmiyorum toparlanamıyorum, senin yaptıgın gibi bende yaklasık 2 3 haftadır kilo almaya geceleri yemek yemeye zorluyorum kendimi olmuyor lanet olsun nerde eksiklik yapıyorum bilmiyorum sabah kalktıgımda kilo aldıgım umuduyla tatıya cıkıyorum gene aynı kilo 100 gr fazla oluyor en fazla offsuan gene kendimi toparlamaya baslıyorum 42 kiloyu görünce ciddi seklde bunalıma girdim kendimi içime kapatmaya basladım toparlanmaya baslıyorum suan 44e cıktım tam seviniyorum basarıyorum diyorum aldıgım 2 kilo gidiyor 1 hafta sonra bi bakıyorum gene 42 kilodayım cok yoruldum artık kitap okurken bile gözlerim kararıyor konusurken cenemin dislerimin kasıldıgını hissediyorum o eski hallerime imrenerek bakıyorum suratım dolgun cekiciydi suan aynada gördüğüm kemikleri cıkık surattan tiksiniyorum birde herkes kilo al diye üzerime geliyorne yapıcam hic bilmiyorum
sen beni tam olarak anlatmışsın insanın kendini iyi hissetmemesi kadar kotu bir durum yok, kalkıp su içmeye bile dermanın kalmamış gbi hıssedıyorsun en ufak bi harekette yoruluyorsun o baş dönmeleri hiç bitmiyor bu durumu nasıl atlatabiliriz gerçekten bnde bilmiyorum ama yine de iyiyim daha iyi olucam diye kendimi inandrmaya çalışıyorum eğer çok kararlı olursak belki bu sfer başarabiliriz bilemiyorum açıkcası emin değilim :44: ilk iş insanların senin hakkında söylediklerini umursamayarak başlaman sanırım. ben artık onlara gülüp geçiyorum hatta bundan 20 yıl sonra ben sizi görürüm diyorumüniversitede psikolojk danışmn olan bi hocamla konusmustum bna hastalıgın yoksa psikolojik olabileceğini bunun için de psikolojik yardım almam gerektığını söyledi .. önce kilo alamıyorum yargılarından kurtulup kendimize inanmamız içinmiş. eğer o psikolojiden kurtulursak beyin kendini kilo alabileceğine inandırmaya başlıyormuş bu da sürekli yemek yeme isteği olarak geri dönüyormuşş:44:
fiyatı 5 tl civarlarında olması lazım ama o şurup midene zarar vermedi mi canım ? ben prakten kullanıyordum doktor vermişti ama bi süre sonra mide rahatsızlıklarım başladı o yuzden bıraktım sipraktni kullanmadım bilmiyorum ama şu sıralar onuda kullanmayı dusunuyorum , doktor bana hastanede mamayla besliyoruz felan dedi ama mama ismi vermedi belkide senin bahsettiğin şey olabilir ismini mesajla yollarsan çok sevinirim, artık baş etmek için her yolu denicempeki kilo alabildin mi işine yaradı mı yani
fiyatı 5 tl civarlarında olması lazım ama o şurup midene zarar vermedi mi canım ? ben prakten kullanıyordum doktor vermişti ama bi süre sonra mide rahatsızlıklarım başladı o yuzden bıraktım sipraktni kullanmadım bilmiyorum ama şu sıralar onuda kullanmayı dusunuyorum , doktor bana hastanede mamayla besliyoruz felan dedi ama mama ismi vermedi belkide senin bahsettiğin şey olabilir ismini mesajla yollarsan çok sevinirim, artık baş etmek için her yolu denicempeki kilo alabildin mi işine yaradı mı yani
bu dediğiniz bebek mamaları hangileri bilmiyorum ama ben yaklasık 2 ay boyunca gece yatmadan önce bi kase petibör ve sütü cici bebe ve sütü karıstırıp yedim hicde kilo aldırmadı cnm
cici bebe besin değeri çok yüksek bi madde tmm ama bi yere kadar sonuçta kilo aldırmak için yapılmıyor ama dediğim gibi sipraktin deli gibi yemek yediriyor ensure denen mama da içinde yok yok olan bişey
ben günde 1 kullanıyodum aşırı kullanmak istemedim ama doktorum sabah akşam iç dedi ilk başta çok uyku yapıyor ama haberin olsun ben 2 3 gün gözümü açamamıştım ama cidden etkilihmm yarın kesin baslıyorum son carem bu ins ise yarar kendimi dolgun görmeyi öyle cok özledim ki. günde kac kere içiyoruz kızlar bu suruptan
ben günde 1 kullanıyodum aşırı kullanmak istemedim ama doktorum sabah akşam iç dedi ilk başta çok uyku yapıyor ama haberin olsun ben 2 3 gün gözümü açamamıştım ama cidden etkili
suan nisanlıma söyledim eczaneye girmis surubu söylemis önermemis eczacı baska bi surup önermis benmde gitmem gerekiyormus sipraktin kadar etkili bir surup daha varmıki kızlar en etkilisi bu diyolar. neden önermemis olabilir acaba :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?