• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aranızda bel çektirip(bele yakı) hamile kalanınız oldumu

Gilmors

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2009
4.044
90
643
bazı yerlerde yaygındır bel çektirmek... ve bazen sonuç alındığı olmuştur. adetin son günü çekilir.bende çektirenlerdenim ve henüz hastalanmadım ve hamileliğin bütün belirtileri şuan mevcut.... aranızda bu yöntemle hamile kalnınız varsa buraya davet ediyorum kaydirigubbakcemile5

nasıl bir şey peki o biraz açıklarmısınız.ben bilmiyorum

hoşgeldin canım ne varsa eskilerde var derler ya ben de şansımı bi deyeyim dedim... yaşlı bi anne annem var temizlendiğim gün... belime ve sırtımı masaj yaptı ortaki damarları eliyle bulup sıktı sontada tam belime normal bi yakı yapıştırdı ve üç gün bekleyecek dedi.. ilk gün yakının olduğu yer de yoğun bi sıcaklık oldu... daha sonra geçti...sonnuç ne olur bilemiyorum...:kedi:

hoşgeldin canım ne varsa eskilerde var derler ya ben de şansımı bi deyeyim dedim... yaşlı bi anne annem var temizlendiğim gün... belime ve sırtımı masaj yaptı ortaki damarları eliyle bulup sıktı sontada tam belime normal bi yakı yapıştırdı ve üç gün bekleyecek dedi.. ilk gün yakının olduğu yer de yoğun bi sıcaklık oldu... daha sonra geçti...sonnuç ne olur bilemiyorum...:kedi:

10 yıldır fln bebeği olmayan bi akrabamız var tıbbi yönden bi engelleri yok bebek

sahibi olamamaları için ama olmuyo o da tanıdıgından duymuş ona anlatan kadın

gitmıs bel çektirmiş ve 2 hafta sonra hamıle kalmış fakat bızım akrabamız yaptırdı

değişen bişey olmadı...kısmet belki yakıya ihtiyacı olanda işe yarıyordur ama

faydası var zararı yok öyle değil mi ama hayırlısı olur inşallah

Dilerim Allah herkese nasib eder sağlıklı ve hayırlı bir evlat İnşallah banada tekrar

nasib eder...

Benim kaynanam bu yöntemle kalmış anlatmıştı bana.Babaannemde köyde çokk kadına çekmiş hepsi kalmış ama ben çektürmemmm inanmıyorum çünkü:smiley-cool:

10 yıldır fln bebeği olmayan bi akrabamız var tıbbi yönden bi engelleri yok bebek

sahibi olamamaları için ama olmuyo o da tanıdıgından duymuş ona anlatan kadın

gitmıs bel çektirmiş ve 2 hafta sonra hamıle kalmış fakat bızım akrabamız yaptırdı

değişen bişey olmadı...kısmet belki yakıya ihtiyacı olanda işe yarıyordur ama

faydası var zararı yok öyle değil mi ama hayırlısı olur inşallah

Dilerim Allah herkese nasib eder sağlıklı ve hayırlı bir evlat İnşallah banada tekrar

nasib eder...
evet canım böyle örnek çok hiç bi sorun yoksa ve olmuyorsa bence denemekte fayda var eltiminde bu yolla oldu teyzeminde ve daha bi sürü kişinin ...ama eltimin bacısının olmadı çünkü onda değişik bi hastalık varmış büyük bi fakültede tedavi görüyor...tabi herşey nasip bu da bahnesi olur inşallah opuyorumnanaktan

Benim kaynanam bu yöntemle kalmış anlatmıştı bana.Babaannemde köyde çokk kadına çekmiş hepsi kalmış ama ben çektürmemmm inanmıyorum çünkü:smiley-cool:

canım bende inanmıyordum fakat bel çektiripte herhangi bi zarar göreni bu gününe kadar görmedim...deneme te fayda var diye düşündüm... aslında belkide mantıklı belimize yoğun bi sıcaklık veriyor eminim yumurtalıklara iyi geliyor...bide bazılarının rahimi yukarda oluyormuş bu sayede yakı belki aşağıya çekip gereken döllenmiş yumurtaların rahimde tutulması kolaylaşıyordur.tabi bu benim kendi fikrim zemuszemus

bende bu ay belimi cekdirecem temizlenmeyimi bekliyorum.azerbaycandan katiliyorum. azerbaycandada cok kisi bunu yapip hamile kalmis. insallah bende kalirim. kalirsam insallah yazarim buraya

Back