• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aranızda avukatlık bürosunda çalışan yada çalışmış olan var mı ?

rumosumm

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2012
22
0
16
Adana
arkadaşlar merhaba çook acil yardıma ihtıyacım var..aranızda avukatlık bürosunda çalışan yada çalışmış olan var mı ??çok acil yardıma ihtiyacm varr !!

ben çalışmıştım tabi bundan seneler önce ama zaten her yeni işe başlarken heyecan panik ne yapacağını bilemez bi hal alıyor insan bir kaçgün geçince alışıyor yani sen yaprsın bi süre sonra rutine bağlıyosun zaten

canım ben dün cevap yazamadım internetim gitti.bende çalıştığım hukuk bürosunun muhasebe gelir giderine dosyalarına dilekçe yazdırıyorlardı adliyeye gidiyordum önemli evraklar olunca bide onlar için dışarıya çıkıyordum tel bakmak gibi gibi bide yapmaktan üşendikleri tüm angarya işler yani bunu kim olsa yapar basit şeyler umarım memnun kalırsın hakkında hayırlısı neyse o olsun

Son düzenleme:
canım ben dün cevap yazamadım internetim gitti.bende çalıştığım hukuk bürosunun muhasebe gelir giderine dosyalarına dilekçe yazdırıyorlardı adliyeye gidiyordum önemli evraklar olunca bide onlar için dışarıya çıkıyordum tel bakmak gibi gibi bide yapmaktan üşendikleri tüm angarya işler yani bunu kim olsa yapar basit şeyler umarım memnun kalırsın hakkında hayırlısı neyse o olsun

canımm çok tesekur ederim.umarım bende yapabılırım tek olucam çünku umarım altından kalkarım :/

Ben çalıştım sekreter olarak ve katiplik yaptım katiplik basitti klavyenızın hızlı olması gerekir ayrıca evrak elemanlarımız vardı onlarn işi epey yorucuydu bi program var onu bilmek gerekiyordu yani siz sanırım tek avukatın yanında olacaksınız sorumluluklarınız ona gore değişebiilir ve yogun olabilir herseyıyle siz ilgilenecekseniz şayet daha önceden yogun iş hayatına alışkınsanız korkmayın ama size tavsiyem ucunda ölüm yok panıklemyın sakın olun bu iş artık sizin ve yenı bır ortam alısmaya ögrenmeye basarmaya calısın elınızden gelenı yaparsanız gerısı gelır bence bende hıc bılmedıgım sektorlerde calıstım ve zamanla işi kaptıkça kendime olan özgüvenim geldi.şuan mesela hiç alakam olmayan bi yerde çalışıyorum ve 3 gunde oturdu herşey sizi alan ınsan sonucta sizi yönlendirecek herseyı güzelce uygularsanız sorun olmayacagını düşünüyorum

arkadaşlar merhaba çook acil yardıma ihtıyacım var..aranızda avukatlık bürosunda çalışan yada çalışmış olan var mı ??çok acil yardıma ihtiyacm varr !!

canım hayırlı olsun..umarım herşey yolunda gider..bi süre sonra burdan deneyimlerini yazarsan memnun olurum..bekliyorum güzel haberlerini..iyi şanslar

canım ne yaptın bende başlıyacağım bıraz bılgı versenn

Dün bir avukatlık bürosuna gittim sekreterlik için gitmez olaydım.. Meslege karsı olan bütün isteğim kactı ayrıca bu sene hukuğa hazırlanıyorum ıkı meslek ıcınde hevesım kalmadı.. ınternetten basvuru yaptım babamda hukukla ılgılenıyo Anayasa mahkemesınde müdür babamı aldım gıttım ıs gorusmesıne yok aıleyle gorusmeye almıyormus falan sonra babam kendını tanıtınca bı sıkıntı olmadıgını soyledı gorusmeye basladık bu seferde bana meslegı kotuledı yok cok sıkıcı avukatlık cok ıgrenc yerı gelıyo avukatlıgını yaptıgın adamla ıcıyorsun falan daha fazla dayanamadık ve kalktık. sızlerde ıs gorusmelerıne gıderken dıkkatlı olun bence.

Back