Lise Yorum ve Soruları Aranizda açik lise öğrencisi olan varmi arkadaşlar.zor bu yaşta ya:(

bende açık lıse okuyorum hatta acık meslek fotograf grafık tasarım zor bişey degıl anadolu lısesı terk olduguum ıcın epeyde kredı verdıler son senem sayılır artık.sınavları felanda kolay ısteyen herkes yapabılır bence

bende açık lise bitirdim ama çok istekli ve hırslıydım :Saruboceq:hala böylesi varmı diyeceksiniz ama babamın liseye vermemesi durumunda kaldım kaçak kaypak ders çalışarak zorlukla 3 yılda bitirdim liseyi.. senağlamauzun hikayelerden...:1rolleyes: bence başarmak için ne istediğini bilmelisin canım. ne yapmak istiyorsun gerçekten?? onu bulduğunda birazda azimle herşeyin üstesinden gelirsin ve çokta mutlu olursunkaydirigubbakcemile3:

selam açıklise mezunuyum demişsiniz ben açıklise 3 teyim 1 dönem bitti 2 dönemde biterse 4de geçecem nasıl bitirdiğinizi anlatrmısınız?hangi bölümdeydiniz?

selam açıklise mezunuyum demişsiniz ben açıklise 3.teyim 1.dönem bitti 2 dönemde biterse 4de geçecem nasıl bitirdiğinizi anlatrmısınız?hangi bölümdeydiniz?

slm bende açık lisede okuyorum mesleki açıköğretim lisesi çocuk gelişimi okuyorum 28 yaşındayım bu sene başladım hafta sonları derslere gidiyorum mecburi olarak yüzyüze eğitimi bitirmeden mezun olamıyorum ama çok istekliyim 2.sınıf 2.dönem terktim nasıl bitiriliyor diye soran arkadaşım burda sınıftan daha çok alacağın kredi önemli yani sınavlardan geçmeye bak zaten çokta zor değil ben çok severek okuyorum evliyim 9 yaşında bir oğlum var şırnakta yaşıyorum eşimin işi nedeniyle zorluklarla gidip geliyorum merkeze ama bunların hiç biri beni yıldırmıyor her geçtiğim sınav aldığım her yüksek not beni okadar mutlu ediyorki bir işe yaradığımı hissediyorum mesleki açıköğretimin kredisi biraz daha yüksek 2 dönem daha okuduktan sonra mezunum inş sonra gelsin üniversite hem çalışıp hem okucam şimdiki gibiÇok üzgünüm çoook oğlumun dersleri ev işi yemek derken vakit nasıl geçiyor bilmiyorum neyse uzun oldu uzun lafın kısası evde saatlerce yatıp günlerde boşa vakit harcıyan cinslerim okuyun inanın yaşı yok kafam almıyor demeyin sadece isteyina.s.

bu başlığı açan güzel ablacım seni görünce çok mutlu oldum devam et abla başarmanın hazzını almaktan mahrum etme kendini:1hug: bunca aksiliğin içinde aklına bunu getirmişsin kızın için oku en başta kendin için oku yardım almak içinde sorular noktası virgülüne verilen kitaplardan çıkıyor en az bir kere anlayarak oku kitapları internette anlamadığın dersleri izle hangi şehirdesin bilmiyorum ama bir öğretmen tanıdığın varsa ondan yardım al sınav yaklaşırken değil vaktin çokken oku ki telaş yapma aklında nasıl anlıcam zaman az kaldı stresi olmasın allah yardımcın olsun inş:1hug:

arkadaslar genel kültür alanından mezun olduktan sonra össde hangi bölüm tercih edilir bu konuda bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum,şimdiden teşekkür ederim.

slm kızlar bende aöl öğrencisiyim evliyim 24 yaşındayım 7 aylık bebeğim var.genel kültür alanım 7. dönemim ama hala bitiremedim 144 krediyi tamamlamama 56 kredim kaldı çıldırıcam ve artık gına geldi çalışamıyorum fazla off off ne zaman biticek hiç yardımcıda olmuyolar sınavda utanmaya başladım artık şimdi yine kayıt yenileme var of -tatlicadiarzu-

ben açık lise okuyorum ee haliyle biraz zorlanıyorum çünkü unuttum hele sayısallarda çok zorlanıyorum .. ama güzel bir tekrarla sıkı bir çalışmayla ve sıkı bir testle geçebiliyorsunuz ..

arkadaslar genel kültür alanından mezun olduktan sonra össde hangi bölüm tercih edilir bu konuda bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum,şimdiden teşekkür ederim.

öss düşünüyorsan bence genel kültür alanı çok çok iyi bir seçim değil ama seçebileceğin bölümler çoğunlukla söz.1 söz.2 dir

Basın ve Yayın , Coğrafya , Coğrafya Öğretmenliği , Ekonomi , Felsefe , Gazetecilik , Halkla ilşkiler , iktisat , İşletme , Radyo Sinema Televizyon , Sanat Tarihi , Uluslararası ilşkiler , Sosyoloji , Tarih , Tarih Öğretmenliği , ve buna benzer bir çok seçenek var kaydirigubbakcemile5

slm kızlar bende aöl öğrencisiyim evliyim 24 yaşındayım 7 aylık bebeğim var.genel kültür alanım 7. dönemim ama hala bitiremedim 144 krediyi tamamlamama 56 kredim kaldı çıldırıcam ve artık gına geldi çalışamıyorum fazla off off ne zaman biticek hiç yardımcıda olmuyolar sınavda utanmaya başladım artık şimdi yine kayıt yenileme var of -tatlicadiarzu-

neden utanıyorsun ki canım ben görüyorum 35 40 yaslarında hanımlar beyler bile giriyor sınava bizimle beraber geç olsun güç olmasın kaydirigubbakcemile5

benim 4. dönem daha 100 küsür kredi eksiğim var :1no2:

ben açık lise okuyorum ee haliyle biraz zorlanıyorum çünkü unuttum hele sayısallarda çok zorlanıyorum .. ama güzel bir tekrarla sıkı bir çalışmayla ve sıkı bir testle geçebiliyorsunuz ..

bende matematik ve fizikten kredi eksiğim oluyor hep anlamıyorum onları -tatlicadiarzu-

kimin yokki uzun yıllar geçmiş üstünden oysaki böyle okul gibi kurslar yapsa halk eğitim daha iyi olurmu

X