aranızda 8aylık hamileyken kalçasındaki ağrı yüzünden yürüme zorluğu yaşayan varmı?

gulden59

nilim prensesimmmm
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
9.641
550
248
Tekirdağ
Merhaba herkese:
arkadaşlar bugün itibariyle 32 hafta +3 günlük hamileyim fakat yaklaşık 1 haftadır kalçamdaki ağrı dolayısıyla inanılmaz zorlanıyorum.
yanlız ağrım otururken ve ayaktayken olmuyor sadece yürürken bu ağrıyı hissediyorum .. ve bu beni çok korkutuyor çünkü çevremdede hiç böyle ağrı yüzünden yürümekte zorlanan görmedim resmen topalllıyorum..
lütfen aranızda benim yaşadığıklarımı yaşayanlarınız varsa bana yardımcı olursanız çok sevinirim..

Ben:) su anda 33+2 deyim. Son bir kac haftadır aynı sorunu yasıyorum. Hatta bir gün ayaktayken bir anda tutulup kaldım.
Magnezyum iciyorum o rahatlatiyor.
Bir de ben sunu farkettim gün icinde cok uzun süre ayakta kalırsam sonrasında bı sıkıntıyı yasıyorum , bol bol dinlendiğim günler olmuyor.
Bence buna dikkat et. Gecmisolsun.

Ben:) su anda 33+2 deyim. Son bir kac haftadır aynı sorunu yasıyorum. Hatta bir gün ayaktayken bir anda tutulup kaldım.
Magnezyum iciyorum o rahatlatiyor.
Bir de ben sunu farkettim gün icinde cok uzun süre ayakta kalırsam sonrasında bı sıkıntıyı yasıyorum , bol bol dinlendiğim günler olmuyor.
Bence buna dikkat et. Gecmisolsun.
teşekkür ederim ama ben oturarak çalışıyorumzaten yani fazla yürüme ihtimalimyok ben santral operatörü olarak çalışıyorum bende otururken ayaktayken hiç bişey yok benim tek sorunum yürümek.
magnezyumu bende içiyorum evet..

Onu da yazacaktım unuttum, uzun süre oturmak ta neden oluyor, zaten Dr lar 2 saatte bir kalkıp kısa yürüyüş yapmayı öneriyor. Ben evde cok uzun süre kalkmadan uzanır ya da oturursam kalktığım anda topallamaya başlıyorum

Onu da yazacaktım unuttum, uzun süre oturmak ta neden oluyor, zaten Dr lar 2 saatte bir kalkıp kısa yürüyüş yapmayı öneriyor. Ben evde cok uzun süre kalkmadan uzanır ya da oturursam kalktığım anda topallamaya başlıyorum

evet haklısında desnene biz otursakta yürüsekte bunu yaşıyacaz yani
açıkçası ben çevremde kimsede böyle bişey görmediğim için çok tedirgin oldum..
bide inşallah doğumdansonra geçer umarım kalıcı birşey olmaz..

Ben simdi biraz daha rahatım. Bu tarz durumlar doğumdan sonra en geç 3 ay icinde geciyormuş. Ben bunun icin ortopediste de gittim, o söyledi:) az kaldi hayırlısıyla bitsin kurtuluruz bu ağrılardan :)

Back
X