Gebeliğe Hazırlık aranıza yeni katıldım arkadaşlar çok acil yardımıznıza ihtiyacim var

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
guzelim adet söktürcü igneler gebelik yok ise, geciken adeti getirmek icin yapılandır..hamilelik var ise o ignelerin hic bir faydası olmaz..gebelik olusmussa zaten kese olusmustur.fetus henuz hucre yapısını tamamlamaya dogru gider..yani isleyen bir motoru bozmak gibi olur ..diyelimki igneyi yaptirdi düsük tehlikesi ile karsı karsıya kalır ve cok daha buyuk sıkıntılı durumlarla karsılasır.sanırım bu konu fazla buyusunde istemiyor.o zaman en yakınlarının da haberi olur..yani bir abla olarak ben tavsiye etmem..

sevgimle

Tabiiki siz daha iyi bilirsiniz ben sadece gordugum kadarini soylemek istedim,doktor arkadasada danismasi dogru olur diye dusunmustum,sizin tecrubelerinize saygim var,cunki boyle birsey yasamadim.

Tabiiki siz daha iyi bilirsiniz ben sadece gordugum kadarini soylemek istedim,doktor arkadasada danismasi dogru olur diye dusunmustum,sizin tecrubelerinize saygim var,cunki boyle birsey yasamadim.

Gülsehrim canım..ne güzel sende burada paylasımını getirdim.maksadımız bu arkadasımıza yardım etmek icinde bulundugu bu zor durumu atlatmak..o ignelerle ilgili durumu izah etmistim ya...yillar once evli olan calısma arkadasım bu tür süpenin icindeydi...doktoruna danısmıstı..doktoru asla kese olusmus ise adet söktürücü igneler sakıncalı demisti...
biz burada hep birlikte ortaya koydugumuz paylasımların ortalamasını bulmaya calısıyoruz...amac yardım etmek..senin önerdigin de bu cıkmaz ıcın bir alternatifti...hepimizin türlü türlü sıkıntıları oluyor...iyiki burası varda sorunlarımızı acabiliyoruz...
sevgimle...

Bak canim simdi sana 100 de 100 kesin cevap veriyorum.Kesinlikle hamile falan degilsin.Simdi nerden biliyorsun diyeceksin onuda soyliyeyim.Kimi agri kesici adeti hizlandirir ve cogaltir kimi agri kesici ise adet kanini azaltir ve zamanini kisaltir.Tabi kisiye gorede fark vardir.Ictigin ilac bir tane degil bir tanesi bile bazen adetin azalmasina vesile olur kaldiki sen 3 tane icmissin adetinin kesilmesi cok normal endiselenme ve bir dahada boyle hataya dusme birdahakine bu kadar sansli olamiyabilirsin.

canım inşallah negatiftir sonuç, bak pazartesi oldu senden haber bekliyoruz merakla,,,

çok merak ettim canım. test yapırdın mı. umarım korktuğun gibi değildir.

arkadaşlar bugün gittim ve kan testi yaptırdım ve sonuç 0.972 çok şükür ki negatif:) hepinize çok teşekkür ederim... vee ayşecim benim için çok önemlisin çok teşekkür ederim...

arkadaşlar bugün gittim ve kan testi yaptırdım ve sonuç 0.972 çok şükür ki negatif:) hepinize çok teşekkür ederim... vee ayşecim benim için çok önemlisin çok teşekkür ederim...

cnm senin adina sevindim ben sana soylemistim ilaclardandir mutlaka bazen oluyor boyle seyler ama bundan sonra dikkatli ol cnm hersey gonlunce olsun

Ben demistim canim eee nede olsa tecrube konusuyo :Roflol: Cunku benimde adetimi keser o ilaclar bilirim yani yerimseniben

annis adayi cnm sen belcikanin nersinde oturuyorsun sakincasi yoksa ogrenebilirmiyim

geçmiş olsun diyelim:) arkadaşların gayet güzel destek olduklarını görünce ben ekleyecek bişi bulamadığım için sadece yazıları takip ediyordum... sonucu görünce ben de rahatladım walla...

yeliz şimdi gördüm topiği ve ne iseki negatifmiş:teselli:anniş adayı gibi bende kullandığın ilacın adını görür görmez anladım hamile olmadığını...çünkü anniş adayınında dediği gibi ağrı kesiciler adeti bıçak gibi kesebiliyorlar :1rolleyes:biliyorum çünkü ben çok ağır kanamalı regl ler geçirdiğim için ilk üç gün düzenli ağrı kesici kullanarak kanamayı azaltıyorum hatta kesiyorum ve bunu bana dr'um verdisüprizzzzzve o dediğin ilaçta adeti kesen bir ilaç...artık bunuda öğrenmiş oldun ...ama lütfen dikkatli ol çünkü gerçekten böyle bir durumda yaşaaycağın sıkıntı ve üzüntü; geçirdiğin saatler için çok ağır bir bedel olur:sm_confused:özellikle bizim toplum ve aile kültürümüzde...şüphesiz sende bunları biliyorsun ama yinede bir abla olarak hatırlatmak istedim umarım mazur görürsün tedbiri elden bırakma herşey bir pişmanlığa dönüşmesin canım...Şenizsevgiler

yeliz canım senin adına çok sevindim.Bundan sonra dikkatli ol demeye gerek yok,bu yaşadığın korku dikkatli olmayı hiç aklından çıkarmayacağından eminim.Bundan sonra bişeyden emin olmadan endişelenip kendini üzme.Şimdiden sana mutluluklar diliyorum.HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN.Şeniz:teselli::1hug:a.s.

Ohh be rahatladım valla. Hadi gözün aydın :) evlendikten sonra bize hamile olduğun müjdesini de vermeyi unutma. Mutluluklar...

ya ben bısı sorcam acıl cvp beklıom bız adetımden bıgun once ılıskıye gırdık ertesı gun hasta oldum ama hamıle kalmıs olabılırmıyım acaba

X