ARANIYOR !!!!!!! yOKMU ELİNDE OLAN/bulunmuştur..

34 - 36 beden modern klasik ceket 34 beden markalı kalem etek arıyorum kızlar

bendeki kalem etek 36 beden dar kalıp canım bak istersen fiyatı 30 tl hiç giymedimm sadece burda bi ark istemişti giyip resim çektim .

Eklentiler

• $Resim 170.jpg
    18,8 KB · Görüntüleme: 45
  • $Resim 177.jpg
    17,9 KB · Görüntüleme: 41
  • $Resim 172.jpg
    19,9 KB · Görüntüleme: 49
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=678828&page=2&p=34229401#post34229401

bu nasıl? ama büyük gelme ihtimali var bana bol oldu :S

kızlar artık bebek için hediyelik eşya arıyorum ilk mesajda düzelttim zaten yokmu elinde olan

bende bebek odalari icin yada icine seker falan koyuyorlarmis sanirim sus bebek arabalari var düşünürseniz konumda 62.sayfada gorebilirsiniz

bende bebek odalari icin yada icine seker falan koyuyorlarmis sanirim sus bebek arabalari var düşünürseniz konumda 62.sayfada gorebilirsiniz

cnm boyutu ne kadar peki çok küçük gibi görünüyor ama resimler aldatıcı olabiliyor birde takas düşünürmüsün

cnm boyutu ne kadar peki çok küçük gibi görünüyor ama resimler aldatıcı olabiliyor birde takas düşünürmüsün

boy 21 yukseklik 17 cm canm
buyuk dersende daha farkli modelde 40cm boyutunda var istersen fotosunu koyabilirim cnm ama fiyat olarak yüksek olur o digerine gore.
takas dusunmuyorum ama canim

boy 21 yukseklik 17 cm canm
buyuk dersende daha farkli modelde 40cm boyutunda var istersen fotosunu koyabilirim cnm ama fiyat olarak yüksek olur o digerine gore.
takas dusunmuyorum ama canim

anladım cnm çok küçükmüş bn biraz düşüneyim eğer satılmamış olursa sana tekrar dönüş yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…