ARANIYOR !!!!!!! yOKMU ELİNDE OLAN/bulunmuştur..

Bende de koton marka klasik hiç giymediğim bi ceket var sıfır. İstediğine pek benzemiyor ama oturtmalı model onun gibi.

birincisinin markasını hatırlamıyorum şuan eve gidince bakabilrim.

ikincisi adil ışık marka. kahverengi

üçüncüsüde adil ışık marka.

eteklerimin üçüde 34-36ya uyumludur.

cnm bn şuan evde degilim şehir dısındayım yarın dönücem. Eve gecınce kndi etegimin bel ve boyunu ölçeyim karşılastrma yapalım olurmu olmazmı die 1. ve 3. eteğin fiyatları ne

cnm bn şuan evde degilim şehir dısındayım yarın dönücem. Eve gecınce kndi etegimin bel ve boyunu ölçeyim karşılastrma yapalım olurmu olmazmı die 1. ve 3. eteğin fiyatları ne

tamam canm haber bekliyorum o zaman sende. istersenn üzerimdeki hallerinide gönderebilirim sana.

fiyat konusunda yardımcı olurum. o konuda sıkıntı olmaz.

canım diğer konunu gördüm .elimde adiasın eşofman altı var. 34-36 beden

itersen resim gönderebilrim

Son düzenleme:
fiyatı dert etme sen verebileceğin rakamı bildir anlaşırız illaki diye düşünüyorum canım ne kadar düşünürsün sen

kızz nasıl satıcısın sen bana kalsa hediye isterim. Şaka bir yana fiyatı senn belirlemen lazım ama kargo parasınıda düşünerek belirle astarı yüzünden pahalıya gelmesin birde eteğin ölçülerini bakıp yazsan cnm bi ara belini ve boyunu.
bideeee takas düşünürmüsün sayfamda cok güzel ürünlerim var

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=684508

özeline mesaj attım canım topiğinede bakıyorum ama ihtiyacım olan bir şey yok şu an sen eteği alacaksan topiğime de bak kargo boşa gitmesin alacaksan...
üzerine ceketi de verim koldan itibaren daraltırsın ceket ucuz
arkadaşın eşofman üzerinide daraltsın onu da verim
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=690377

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…