arkadaşlar anneme babet arıyorum 37-38 no koyu renk olcak malum yaş kemale ermiş öyle taşlı kurdelalı falan babette giymez en sadesinden temizinden ve uygun fiyatlısında bi babet arıyorum
kendime krem rengi bi çanta arıyorum. bu da sade olcak deri tarzı pek sevmiyorum.
Bahçıvan arıyorum 36 beden paçaları dar istiyorum tabi böyle bi model varsa
Kot ceket arıyorum bideee 36 beden
Bide en çok aradıgııım balık tarzı deniyor sanırım üstü dar alt taraf bol paça 36 beden kot pantolon arıyorum.
bu sorduklarımdan elinde 2 ürünü olan eklerse sevinirim. tek ürün için kargo parası vermek olmuyor. umarım aradıklarımı bulurummm
çok büyük gözüktü üst kısmı gözüme sanki tam bacaklarıma oturmaz gibi bide çok ince bacaklarım :26:
diğer ürünlerine baktım da canım şimdilik onlardan ihtiyacım olan bişi yok dediğim gibi tek ürün içinde kargo vermek istemiyorum. teşekkürler ilgilendiğin için hayırlı satışlar sana
MANGO markalı, çok şık bir çanta... Hediye geldi ama hiç kullanmadım.
Siyah ayakkabı da var, 2 ay önce almıştım ama giymek kısmet olmadı..
Tam babet değil, çok az bir yüksekliği var 3cm filan ama 40 numara.. İstersen resmini ekleyebilirim.
canım çanta pek tarzım değil teşekkür ederim :26: ayakkabıda 40 numara olmaz maalesef :26: sağoll tekrar
Siyah ayakkabı da var, 2 ay önce almıştım ama giymek kısmet olmadı..
Tam babet değil, çok az bir yüksekliği var 3cm filan ama 40 numara.. İstersen resmini ekleyebilirim.
aslına bakarsan satmayı düşündüğüm bir parça değildi,kıyamıyordum,ama kullanmadığım için satayım dedim ,kısmet canım.jean babetlerimde var ama önünde taşları var onunda o da olmaz zaten taşlı çünkü