• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aranıyor babet, kot pant. ve çanta bulunmuştur !

4justice

* hasta la vista baby *
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
10.447
12.578
298
arkadaşlar anneme babet arıyorum 37-38 no koyu renk olcak malum yaş kemale ermiş öyle taşlı kurdelalı falan babette giymez :1: en sadesinden temizinden ve uygun fiyatlısında bi babet arıyorum :1:

kendime krem rengi bi çanta arıyorum. bu da sade olcak deri tarzı pek sevmiyorum.

Bahçıvan arıyorum 36 beden paçaları dar istiyorum tabi böyle bi model varsa :1:

Kot ceket arıyorum bideee 36 beden

Bide en çok aradıgııım balık tarzı deniyor sanırım üstü dar alt taraf bol paça 36 beden kot pantolon arıyorum.

bu sorduklarımdan elinde 2 ürünü olan eklerse sevinirim. tek ürün için kargo parası vermek olmuyor. umarım aradıklarımı bulurummm :32:

Son düzenleyen: Moderatör:
$IMG_0785.jpg

36 bedene uyar
promod marka, az kullanılmıstır
fiyatı 15 tl

diğer aradıkların yok malesef bende

ama asagıdaki ilanımdan belki biseyler begenirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/bit-pazari/664314-sifir-cok-az-kullanilmis-kiyafetler-ayakkabilar.html

Eki Görüntüle 921288

36 bedene uyar
promod marka, az kullanılmıstır
fiyatı 15 tl

diğer aradıkların yok malesef bende

ama asagıdaki ilanımdan belki biseyler begenirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/bit-pazari/664314-sifir-cok-az-kullanilmis-kiyafetler-ayakkabilar.html

çok büyük gözüktü üst kısmı gözüme sanki tam bacaklarıma oturmaz gibi bide çok ince bacaklarım :26:
diğer ürünlerine baktım da canım şimdilik onlardan ihtiyacım olan bişi yok dediğim gibi tek ürün içinde kargo vermek istemiyorum. teşekkürler ilgilendiğin için hayırlı satışlar sana :21:

hanımlar bi de abim için bot arıyoruuum sağlam bişi olcak karda kışta giyilecek cinsten :51:

MANGO markalı, çok şık bir çanta... Hediye geldi ama hiç kullanmadım.

$IMAG0049.jpg

Siyah ayakkabı da var, 2 ay önce almıştım ama giymek kısmet olmadı..
Tam babet değil, çok az bir yüksekliği var 3cm filan ama 40 numara.. İstersen resmini ekleyebilirim.

Son düzenleme:
bende sadece şuan ekleyebileceğim kot tulum var 36 bedene uygun 1 parça yani :(

MANGO markalı, çok şık bir çanta... Hediye geldi ama hiç kullanmadım.

Eki Görüntüle 921372

canım çanta pek tarzım değil teşekkür ederim :26: ayakkabıda 40 numara olmaz maalesef :26: sağoll tekrar :21:

Siyah ayakkabı da var, 2 ay önce almıştım ama giymek kısmet olmadı..
Tam babet değil, çok az bir yüksekliği var 3cm filan ama 40 numara.. İstersen resmini ekleyebilirim.

bende sadece şuan ekleyebileceğim kot tulum var 36 bedene uygun 1 parça yani :(

Nil, senden 2 kot pant alırken keşke konuna eklemiş olsaydın ayrı kargo ücreti çıkmazdı :43: maalesef tek parça düşünmüyorum :5:

Son düzenleme:
Nil, senden 2 kot pant alırken keşke konuna eklemiş olsaydın ayrı kargo ücreti çıkmazdı :43: maalesef tek parça düşünmüyorum :5:

aslına bakarsan satmayı düşündüğüm bir parça değildi,kıyamıyordum,ama kullanmadığım için satayım dedim ,kısmet canım.jean babetlerimde var ama önünde taşları var onunda o da olmaz zaten taşlı çünkü:34:

$IMG_1077.jpg

krem rengi soyle bir cantam var fiyatı 5 tl

kot bol değil aslında ama resimde genis görünmüş evet. ben 36 giyiyoum ve en dar pantalonlarımdandır

Elimde hiç kullanılmamış kutusunda siyah babet var size uygun olacağını düşünüyorum uygun bi fiyata verebilirim isterseniz fotoğrafını atarım

babet ihtiyacımı karşıladım arkadaşımm teşekkür ederim ilgin için :21:

babet, kot pant, çanta ihtiyacımı karşıladım arkadaşlar. teşekkürler.

Back