• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aramzda Doktor varsa yardma ihtiyacm var.. Ltfen....

dualarınıza ihtiyacım var unutayım onu çıksın aklımdan inş. her namazdan sonra dua edicem. hayırlısını isticem. bende düşünmüyor değilim şimdi böyle ayrılmak kolay kimse hesap sormaz ama evlendikten sonra işler büyür banada zararı çok olur. bende bu kötü günleri atlatıcam inşallah.

sizin sayenizde biraz biraz toparlanıyorum. onun yapmamı istemediği herşeyi yapıcam özgürlğün tadını çıkarıcam öğlene kadar kursa gidiyorum. hemen kuzenime msj attım yarın birlikte dönelim bisikletle gezelim diye bisiklet binmeyi özledim 4 yıl öncesine geri dönüp tadını çıkararak yaşayamadığım yıllarımı doya doya yaşamaya başlayacağım. arkadaşlarımda kalıcam gezilere katılıcam akşam dışarı çıkıcam sabahtan akşama kadar gezicem nerdesin diye bi msj gelmicek hala geziyomusun diye sitem eden olmucak hayatın tadını çıkarıcam sanırım artık mutlu günleri hatırlamak yerine bana kızıp bağırdığı günleri özgürlüğümü kısıtladığı zamanları düşünüp şükredicem.
çok bunalırsam ya da bi gelişme olursa yazarım kızlar sizde unutmayın beni yazın öpüldünüzz...

Tabiki canım suanda herşey iyi annemin dediği gibi bize herşey toz pembe geliyo ama ilerisinide düşünmek lazım Şimdi mutlu olursun ama aynı çatı altında mutlu olabilirmisin bunları ölçüp tartmak lazım bende 19 yasındayım 14 yasından beri çıkıyodum ve ilk aşşkımdı ilk göz ağrımdı.. Hala peşimde bırakamıyor..
Bende bi yere girdiğimde çok dikkat çekerim ama Yanyana görseler bizi sen ne kadar güzelsin nelerine layıksın onu niye çekiyosun diyolar.. Ama benim gözümle görselerdi öyle demezlerdi.. Yanlıs anlasılmasın kendimi beyenen biri diilim aksine oun benden güzel oludgunu düşünüyorum. Sevgilisiz yada kocasız kalmam bundan eminim.. Ama o benden güzel birini bulabilir benim gibisini bulamaz huy olarak. çünkü ben herşeyine katlandım..
Herşeyimizi onların üzerinde hayal ederek çok yanılıyoruzz.. biraz düzelsinn onada zaman ver kendinede...
Seni niye aldatsınn ki. seni seven insan aldatırmı.. Öyle şeyler getirme aklına

Ayrılmayı göze alırsan çekiceğin acılarıda göze almak zorundasın.. :çok üzgünüm:
Hayırlısı ne ise o olsun sende bana dua et Allah kabul etsin Su mübarek gnlerin yüzü suyu hörmetine...

Tabiki canım suanda herşey iyi annemin dediği gibi bize herşey toz pembe geliyo ama ilerisinide düşünmek lazım Şimdi mutlu olursun ama aynı çatı altında mutlu olabilirmisin bunları ölçüp tartmak lazım bende 19 yasındayım 14 yasından beri çıkıyodum ve ilk aşşkımdı ilk göz ağrımdı.. Hala peşimde bırakamıyor..
Bende bi yere girdiğimde çok dikkat çekerim ama Yanyana görseler bizi sen ne kadar güzelsin nelerine layıksın onu niye çekiyosun diyolar.. Ama benim gözümle görselerdi öyle demezlerdi.. Yanlıs anlasılmasın kendimi beyenen biri diilim aksine oun benden güzel oludgunu düşünüyorum. Sevgilisiz yada kocasız kalmam bundan eminim.. Ama o benden güzel birini bulabilir benim gibisini bulamaz huy olarak. çünkü ben herşeyine katlandım..
Herşeyimizi onların üzerinde hayal ederek çok yanılıyoruzz.. biraz düzelsinn onada zaman ver kendinede...
Seni niye aldatsınn ki. seni seven insan aldatırmı.. Öyle şeyler getirme aklına

Ayrılmayı göze alırsan çekiceğin acılarıda göze almak zorundasın.. :çok üzgünüm:
Hayırlısı ne ise o olsun sende bana dua et Allah kabul etsin Su mübarek gnlerin yüzü suyu hörmetine...

amin canım inşallah çok mutlu oluruz Rabbim hayırlısını versin. çok zor günler geçiriyorum bazen aklıma geliyo dayanamıyorum boğuluyorum içim yanıyo. beni sevdiğine inanıyorum ama kafamda karıştı haklı olarak eğer ki başka biri varsa zaten bitmiştir zamanla anlaşılır. ama gerekçesi dediği gibi bunalımda olmasıysa doğru söylüyorsa ben onu tabi ki de rahat bırakırım insan sevdiğinin sağlıklı olmasından başka ne ister :gitme: çok klişe bi söz olucak; gerçekten sevdiyse bana geri dönecektir ama dönmezse sevmediğini anlamış olucam...

çok zor durumdayım sorunum sinir hastası olan sevgilimi anlayamamam. aslında çok hasta değil ama ara ara sorun yaşıyoruz. birikip patlıyo büyük patlamalar canımı acıtıyo. normale herşey güzel. ama bi dönem oluyo herşeye kızıyo kavga çıkarmaya bahane arıyo sadece bana karşı değil ailesiylede kavga ediyo. iyi değilim bi süre konuşmayalım kafamı toplamam gerek ilaç kullanıyorum falan dedi. iyi olmamı istiyorsan konuşmayalım yalnız kalmaya ihtiyacım var dedi. ama ayrılık anlamında değil ayrıldık mı diyorum hayır diyo anlayamıyorum bu normal bi durum mu yani böyle durumlarda yalnız kalmalarımı gerekir kendimi tutamıyorum özlüyorum dayanamıyorum sen hiç özlemiomusun diyorum özlemekle ne ilgisi var iyi değilim diyo :(( lütfen bişeyler yazın kafam karışık anlayamıyorum bu durumda olan var mı ???*

canım ben de yaklaşık böyle bir durum yaşamıştım aylar önce. bu yalnız kalmaya ihtiyacım var falan bana inandırıcı gelmiyor.seni üzmek istemem ama seven insan sevdiğini zor gününde yanında ister. bak sen nasıl dayanamıyorum özlüyorum diyosun,onun da öyle olması lazım ama değil.bu işte bi tuhaflık var. bende senin yerindeydim.kavga çıkarmaya bahane arıyodu sürekli.ara verelim dedi zaman lazım dedi yalnız kalcam dedi.bende onu bir ömür boyu yalnız bırakma kararı aldım.aynen o da sinir hastasıydı benim gözümde.bırak ömrünü tüketme.yine seversin boşver.bikaç ay canın acır alışır unutursun.hayat böyle malesef..

canım insan ne kadar kötü durumda olursa olsun sevdiği biri için kurtulmaya ayakta durmaya çalışır.sen bu insanın hayatında bu kadar değersiz misin ki sana özlemekle ne alakası var diyebiliyor ben kötüysem sevgilimide göremiyorsam daha beter olurum değer kıymet bilenlerde olalım lütfen kendimize yazık etmeyelim :kızgın:

arakadşlar kısaca yazayım. herşeyi ayrıntısıyla anlatamayacağım ama ailesiyle ilgili çok kötü şeyler olmuş ben çok hassas bi insanım en ufak bişey mesela onun grip olduğunu duysam o kadar çok büyütürüm ki bu yüzden bi çok şeyi bana anlatmıyo. konuştuk herşeyi anlattı ama çok kızdım inannın şimdiye kadar söylemediğim herşeyi söyledim ona. ama durumu anlattıktan sonra ona hak verdim çünkü bu faklı bi durum. bu arada benden hastayım bahanesiyle uzaklaşan bi insan değil gerçekten hasta. bulunduğu çevrede onu rahatsız edicek bu olay olmaması gerekiyor. onun tek hatası 1 hafta boyunca yaşadıklarını bana anlatmaması. şehir dışına çıkmış bi gün sonra beni aradı işte. kendime geldim rahat bi nefes aldım dedi. herşeyi burda anlatamam ama bilseniz sizinde hak vereceğiniz şeyler olmuş. herkese teşekkür ederim. özellikle bana burda üzülme bi süre rahat bırak seni seviyorsa neden aldatsın diyen arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim... benimde hayatımda bi tecrübe oldu.

Back