canım sewiyosa nasıl bıraksın kolay mı tatlım sorunu bitene kadar rahat bırak bence zaten seni sewiyorsa sorununu halledip en kısa zamanda sana dönmeye çalışacaktır birde kullandığı ilaçlar antidepresan mı tatlım mesela cipitalex yada insomun gibi eğer öleyse depresyondadır ve zamanla geçecektir inşalllah
moralini bozma bol bol dua et inş opuyorumnanaktan
Ahh ahh bende bilirim papatya bu acıyı seni çok iyi anlıyorum gerçekten 6 yılımı verdim tam 6 yıl yapmadıgı kalmadı okadar dengesiz tavırlar serdiliyodu anlatamam sürekli bağırıyodu bir dk öbürünü tutmuyodu.. seni seviyorum diyodu en küçük bişeyde bağırmaya baslıyodu.. ama sonunda ne oldu bitti 11 gün oldu biteli :çok üzgünüm: bitti demesi çok zor uzaktan gerçekten unutursun demekte çok kolay ama unutulmuyo birden.. Biz birde yakın oturuyoruz ozaman hiç olmuyo canın çok yanıyo.. Ama ilerde daha çok üzülebilirsin Onları yazan arkadaslarda kötülükten söylememiştir inan.. ama ne olursa olsun insanın canı yanıyo.. inş. en yakın zamanda düzelir Bu aralar çok üzerine gitme.. Bence onuda anla belki kötü şeyler yasıyo olabilir Seni seviyosa başkasını ne yapsın öyle düşünme onada öyle bişi deme benceyerimseniben Madem ayrılmıyosun Onun düzelmesine sende yardımcı ol destek çık anlamaya çalıs onu biraz.. Ama sunu unutma üzüm üzüme baka baka kararır.. ben öyle oldum... Seninde psikolojin mahfolur Allah kolaylık versinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?